Lyckans egna speciella sätt..


Wow, vilken helg jag har haft! En av de bästa dagarna i mitt liv måste jag nog nästan ta till med faktiskt.  Massor med skratt, härliga minnen, dans, god mat, härliga vänner och en underbar familj har helgen bjudit på,  så vad mer kan man då önska sig? Ja, orkar ni läsa min helgredogörelse, då får ni veta. Glömde jag säga att jag fått en lägenhet under tiden jag var hemma också? Just nu ler lyckan åt mig på sitt egna glänsande sätt.


Resan till Halmstad gick allt annat än smärtfritt.  Taxin var beställd till 02.00, tåget skulle gå 02.24. Klockan tickade snabbare och snabbare för varje gång jag tittade på klockan, för taxin var försenad, väldigt försenad. 02.21 dök taxin upp, och där stod jag irriterad, förtvivlad och med ett kaos inom mig. Skulle jag hinna? Vi var på stationen exakt   02.25. Där träffar jag tre stockholmare, som också skulle till Oslo, som berättade att tåget var försenat. Tack! tänkte jag då. Men ropa aldrig hej förrän ni kommit över bäcken. För det visade sig snart att tåget inte var så lite försenat.
  03.55 avgick tåget från Geilo, en och en halv timme försenat, vilket betydde att vi var i Oslo en timme för sent till slut.
Jag hade missat mitt tåg till Göteborg, det skulle gått kl. 07. Men tjejen informationsdisken var fantastisk och hjälpte mig med en ny biljett, men först kl 13 gick tåget..
Fem timmar i Oslo är ingenting jag rekomenderar någon om ni är ensamma med resväskor. Men det förstår ni väl själva?


Halv sju var jag hemma i Halmstad, jag grät nästan av lycka när jag gick av tåget. MITT ÄLSKADE HALMSTAD!
 Det var då jag kom på att jag var ganska stressad, jag skulle ju ut med Evelina på kvällen, skynda skynda med taxin
till Vallås för att möta syster, som skulle hjälpa mig att bära för mina och Tobbes böcker hade kommit.
 Hem, duscha, byta om, då kom Evve och under tiden vi väntade på våra pizzor sminkades det och dracks vin. Det var
fantastiskt roligt att få umgås med Evve igen måste jag säga. Kvällen blev så otroligt lyckad.



På lördagen var det att gå upp tidigt för att klippa/färga håret. (Vilket blev SÅ NAJS ALLTSÅ!!) Gick inom Harry's
en sväng på vägen dit och sa hej. Klippte mig hos Självfallet och min frisör, Carina, var jätte duktig. När jag gick
därifrån kan jag lova er att jag gick med ett fånigt leende, för jag kände mig snyggast i världen!
 Skulle träffa Cornelia när hon hade slutat, så jag började kolla runt lite i affärer, och ja, ni som känner mig tänker rätt.
Jag kom hem med ett par heeelt underbara nya festskor, en kappa och ett par jeansleggins (som jag kom på att jag
glömde hemma i Halmstad).
 På lördagen lyckades jag träffa Therese, Cornelia, Carin, Sandra och Mia vilket kändes oerhört härligt. Jag har saknat er!   På kvällen hade vi familjemys (-malin som var så bakfull) med kinamat, levande ljus (hallå eurth hour!!!!) och pratade.



Söndagen började på det mest fruktansvärda sätt man kan tänka sig. (För att ni ska förstå så måste jag förklar att jag
ändrade min klocka på telefonen redan på lördagskvällen för att inte bli försen). Jag vaknade med ett ryck tjugo i ett,
PANIK! Jag skulle hämta Malin ett, för att äta brunch på punch. Slängde iväg ett sms "jag blir liiite sen, okej?".
Får tillbaka ett sms där hon ungefär dumförklarar mig och att kolla klockan.
 Under natten hade min mobil ändrat tiden själv så istället för att den var rätt, var den en timme för mycket. Ingenting
ni blir förvånade att jag lyckas göra kanske? :) Ett tips! Ska ni äta brunch i Halmstad någon gång, så har Punch i
Tylösand den absolut bästa brunchen ni kan tänka er. Mums!


Efter brunchen hämtade jag Sandra och åkte till familjen Sedig, (ååååh, Tobbe hade kommit hem, gissa om jag var glad
över att se han!!). Där grillades det, skrattades och det blev lika mycket gnabb och prat som alltid. Världens bästa
familj (efter min egen!).
 Mitt upp i allt ringer Anna, "Du, jag tror jag har en lägenhet åt dig, vänta lite, här ska du få prata med han som har den".
Tre timmar senare var jag och tittade på den. Ni kan se bilder nedanför sen :)
  Resten av kvällen spenderades tillsammans med min fina fina Malin Bruhn! Jag vill inte att du flyttar till Stockholm!


Så idag, när jag sitter på tåget till Göteborg kommer jag på att jag glömt mina mobilladdare och min norska mobil
hemma i Halmstad.. Så jag fick stänga av telefonen för att spara batteri, och nästa gång jag startar telefonen har jag ett
meddelande inspelat från Fredrik med lägenheten, och vet ni vad? JAG FICK DEN!!!!!! :) Woho!!

Nu när jag skriver detta sitter jag på tåget till Oslo, för att sen byta där till Geilo. Får ju passa på att skriva mina inlägg
när jag inte kommer hinna det senare, och för att ha någonting att göra på tåget. Trots att jag inte kommer kunna lägga
upp detta förrän inatt när jag kommit hem.

Herregud vad mitt högerben somnar hela tiden, läskigt känns det. Tycker inte om den stickande känslan. Men sånt är
livet, och det tar jag gärna. För som jag skrev innan, just nu ler lyckan åt mig på sitt alldeles speciella sätt..


Och nu ligger jag äntligen i min säng i Geilo, skööönt. Massor med bilder har ni att vänta på! Men den som väntar på något gott... För jag orkar verkligen inte lägga upp bilderna nu. Sov gott!

Hoppas att ni har det lika bra som mig mina vänner, och förlåt att jag skrev så lite i helgen och att allt kom på en gång.


 


Långsamt, långsamt, åååh så långsamt.

Ikvæll går tiden otroligt långsamt i receptionen, det kænns som om jag suttit hær forever! Ingenting hænder, och jag har ingenting att gøra. Helt enkelt hur tråkigt som helst. Kunde inte bara tiden gått  *snapp* och klockan blev 23?
 Nær jag kommer hem blir det att packa några av vinterklæderna/jackorna/skorna så Tobbe kan ta med dom nær han kør till Halmstad i helgen.. :) Det tackar vi før ! (Vi tackar dock inte før att han ær borta nær jag kommer tillbaka ;) ) Sen blir det en snabbdusch, och lite fest på Skaro. De andra skulle kanske ut ikvæll.. Men det vågar jag inte, før då mina vænner, då missar jag med allra størsta sannolikhet mitt tåg inatt 02.24.. 

Och syster, uppdatera din blogg. Du børjar bli værdeløs på det! Ses imorgon!

Godnatt mina vænner, vi hørs imorgon, eller kanske senare ikvæll..

Lægenhet

Ja, nu sitter jag på jobbet igen.. Sista passet innan jag åker hem.. Inte mycket att gøra just nu så jag søker lite lægenhet, men vet ni vad? Det ær totalt hoppløst. Inte ens på blocket finns det någonting, eller jo, møblerad 1a? Ingentingen før mig. Iallafall inte møblerad. Just nu ær jag så desperat att jag nog till och med skulle sænka mig så lågt att ta en 1a, men absolut inte møblerad. Ær det någon av er som vet någon ledig lægenhet, eller har något tips? Jag ær SÅ øppen før førslag!

Vi ses snart mina vænner, woho!

Förmiddagspromenad

Att vakna när solen skiner på ens ansikte, det är ett av de bästa sätten att vakna på. Hoppade upp ur sängen, tog på mig lite myskläder och gick sen en liten promenad ner till byn, där jag hämtade upp mina tågbiljetter till Halmstad, och handlade lite frukost och frukt. Jag är stolt över mig själv, ingen choklad, inget godis, ingen läsk eller onyttigheter på 3 dagar nu. Fjärde dagen idag, och jag vet att det kommer brytas i helgen, men vad gör det om jag fortsätter med det när jag kommer tillbaka?
 Så nu har jag slutat röka, slutat snusa, slutat med godis, läsk och onyttigheter. Någon annan än jag som inte känner igen mig längre? :)

Ha en fin dag mina vänner. Nu ska jag läsa svenska Cosmo som jag fick tag på idag, för att sen åka och jobba kl. 15.


Klockan är nio, och jag säger godnatt?

Hemskt men sant, jag är så trött! Så jag tänkte bara säga godnatt till er, och att Tobbe kommit hem igen. Woho! ♥

Godmorgon från Geilo!

Vet ni vad? Att om exakt två dygn så ær jag halvvægs mellan Oslo och Gøteborg. Vilket betyder, næstan hemma! Lyckligare kan ingen vara, æn lilla lilla Jessie! 
 Sovit som en stock, det ær vad jag har gjort inatt.  Jag kænde mig verkligen utvilad nær jag vaknade, æven om jag møjligtvis kanske, jætte gærna hade sovit någon timme till. Men vad gør det att behøva gå upp 6.15 nær man snart får åka hem och vara ledig?

 Jaa, nu tror ni att Geilo ær sæmst i værlden. Och ja, det ær det på en viss måte. Men! Jag børjar trivas allt mer och mer i receptionen (dags nær det ær 1 månad kvar) och Geilo ær inte så dumt ændå. Speciellt inte nær solen skiner och livet kænns på topp. Som det gjort før mig den senaste veckan.

Men nu ska jag jobba lite till. Vi hørs sækert senare, annars får ni ha en fantastisk dag!

Ombyggnad

Min blogg är nu under ombyggnad, och då jag är långsam, och någorlunda extremt noggrann när det gäller sånt här.. Så kan det ta ett tag. Hoppas ni har en fin dag imorgon. Vi hörs min vänner.

Behov!

Jag har ett enormt behov før en ny serie att følja. Jag har redan sett alla slæppta avsnitt av:
90210, Gossip Girl, Scrubs, Vænner, House,
Ghost Whisperer, One Tree Hill och Two And A Half Men.

Inga nya avsnitt finns att se, och jag tycker inte sådær jætte mycket om att titta på film, då jag inte riktigt kan sitta still sålænge. Men speciellt nu infør att jag ska åka hem och tillbaka, så behøver jag verkligen någonting att se på. Ær det någon av er dærute som har något tips om vad jag kan se på? Jag antar væl att ni redan førstått att jag ær inne på Sjukhusserier (sæg inte Grey's før det har jag trøttnat på), komedier och tonårsdraman.

Tack før hjælpen! Ha en fin kvæll, och herregud vad jag saknar nuførtiden. Nu ær det inte bara min familj och mina vænner jag behøver sakna, nej. Nu ska det behøvas bli massa Tobbe-saknad igen. Usch! Jag ælskar dig.

Solsken

Æven idag skiner solen øver Geilo och temperaturen ær helt fantastisk. Så nær man vaknar ær man på fantastiskt humør. Tobbe och jag var først på hotellet en svæng och tog en kaffe, sen åkte vi och hælsade på Ida på hennes jobb. Mm, jag drack en chailatte. Mums! Sen åkte vi hem till Skaro før att æta lite innan jag skulle børja jobba. Pasta och køttfærssås med hela champinjoner i blev det. Æven detta mums! Tobbe, han var mer sugen på pizza æn min mat den svikaren ;) Hehe. 
 
 Inatt ær jag ensam i vår stora sæng .. Tobbe åkte precis till Horten dær han ska sova på hotell och sen gå på kurs imorgon. Inte førræn sent imorgonkvæll ær han tillbaka. Sen åker jag till Halmstad efter jobbet på torsdagnatt, och nær jag kommer tillbaka till Geilo, då ær Tobbe i Halmstad ett par dagar. Vi ær sååå bra på att matcha varandra. Men han ær lika søt ændå, æven om han inte gør som jag vill alltid ;) .

Ha en fin kvæll mina vænner. Vi hørs imorgon.


Roadtrip

Jag älskar verkligen att åka bil. Speciellt med Tobbe. Igår körde vi Elin Holvik till Oslo. Klockan 19 körde vi från Geilo, och strax efter 23 var vi utanför Elins lägenhet i Oslo, och så roligt vi hade på vägen dit! Elin och jag fick flera skrattanfall pga övertrötthet, och allt var riktigt härligt.
 Vägen hem tillbaka till Geilo kändes som att det gick otroligt fort. Tobbe och jag satt och pratade och jag njöt av att få åka lite bil. Klockan hann bli strax efter två innan vi var hemma, och det var två trötta svenskar som staplade in på Skaro inatt.

Än tröttare var jag imorse när jag vaknade med ett ryck 06.50. "*****, ***, ******!" Lät det från mig, då jag trodde att jag försovit mig. Men det var ju i augusti som frukosten öppnade 7.00. Idag öppnade jag 8.00. Vilken tur! Frukosten gick jätte bra och jag var klar strax efter att vi ätit lunch (som inte var god!)-.

Nu ska jag luta mig tillbaka i vår säng och titta på en film hade jag tänkt. Klockan 18.00 är det dags att befinna sig på jobbet igen. Ha en fin dag mina vänner. Snart kommer jag hem!


Söndag

Gårdagen var otroligt lyckad. Jag hade jätte roligt, och det var härligt folk ute.

Idag har vädret däremot vart skit så det blev inget med att dricka öl i snöhålet. Trist!
Tobbe och jag ska nog köra Elin Holvik ner till Oslo ikväll, och sen tillbaka. Roadtrip! Om jag hinner det vill säga, eftersom jag börja jobba 7 imorgonbitti.

Ha en fin söndag mina vänner.

Äntligen Off Pist

PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY

Ikväll är äntligen Kvällen med ett stort K.

Vi ska äntligen ha lite party här på Skaro och gå ut allihop för en gångs skull. Nästan alla är lediga hela dagen imorn ändå. Bara några som jobbar kvällen, och vad gör det då? :)

PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY

Virrpanna

Jag måste vara en av de virrigaste personen i denna värld, vilket jag vet att Tobbe mer än gärna håller med mig om. Jag tappar bort saker, lägger saker lite här och där, och glömmer allt.
 Så idag när jag skulle kolla mitt konto för att se om jag hade pengar så att jag kunde köpa lite öl till imorgon fick jag mig en chock. Istället för 800 :- som jag trodde att jag hade på min kortkonto hade jag över 4000:-, och på mitt sparkonto fanns mina 7000:- som jag sparat till jag ska hem till Sverige. Galet, jag förstår ingenting. Men vad gör det, för nu när jag handlat och fixat och haft mig har jag totalt 10 000:- efter att ha betalat hyra, mat, telefonräkningar, bil och skuld till mama.
Jag som trodde att jag skulle vara fattig denna månaden, icke sa Nicke!
 Ha en trevlig lördagskväll mina vänner, för det ska jag ha!

Missförstånd

Missförstånd kan vara otroligt roliga ibland. Speciellt när det är sex som är ämnet. Mer säger jag inte, men Elin Holvik, henne har man alltid roligt med! Holvik, det är den norska Elin, Rosenlund är den svenska! :)

Men nu är det tänkt att jag ska sova, lovade Ellen att jag skulle hoppa in och jobba imon mellan 19-21 så jag får gå upp tidigare imon så jag hinner. 
 Fick även ledigt av Ellen på söndag, då vi ska sitta ute på vår "altan" där vi skottat snö (okej, Tobbe har gjort det, men jag försökte hjälpa till. Bara det att Tobbe höll på att ha ihjäl mig). Där ska vi sitta i solen, dricka öl och grilla. Mys!

Tobbe, han är fantastisk. Men det har ni väl redan förstått? :)

Sov gott mina vänner. Snart är jag hemma i Sverige igen!

Någonting att göra hela tiden..

Idag har det vart sånt härligt väder att det nästan vart ledsamt att sitta inne i recepetionen, men roligt har jag haft. Har haft fullt upp hela dagen med att fortsätta göra klart våra klisterlappar som vi började med igår, svara i telefon och svara på mail. Fantastiskt. Mitt humör har vart stabilt för första gången på (någonsing?!) ett tag. Vart glad och uppåt hela dagen, till och med när jag jobbade i restaurangen ikväll. Haha.

Om en vecka och 7 timmar sitter jag på tåget hem!! Woho. Jag längtar så mycket!!

Sov gott och ha en fin kväll mina vänner. Jag är så trött!

Knep och knåp.

Ja, det ska ni veta mina vænner. Att hær på Ustedalen hotell, hær ær vi alltid glada och har roligt! Det stæmmer iallafall idag, før idag har Elin och jag fått uppdrag i receptionen idag. Vårat uppdrag ligger egentligen lite på lekisleknivå. På våra nycklar vi har till rummen finns  en klisterlapp med rumsnumret på. Då de har suttit på ett bra tag, så ær dom inte riktigt lika snygga længre. Det ær då vår resepsjonssjef Hildegunn kommer på "Det kan Elin och Jessica gøra  nær de har tråkigt". Hur rætt har har hon inte? Men det ær lite farligt, så det ær nog egentligen inte lekisleknivå. Før jag har skurit mig på tre fingrar redan. Før innan vi kan sætta på den nya klisterlappen, så måste ju den andra bort!

Vi fick vårat April schema igår, øver Resepsjonen. Det ær ett otroligt bra schema pengamæssigt, fram till den 21 April. Då jobbar jag 15-23. Sen ær jag ledig fram till Skarverennshelgen som ær 24-26 April. "Ja, vadå?" tænker ni nu. Det ær bara det att, att før det førsta ær det otroligt tråkigt att sitta ledig hær uppe i 4 dagar som det blir, før att sen jobba 2-3 pass i restaurangen innan jag kan åka hem. Fast det tænker jag gøra i vilket fall som helst, før då kan Tobbe och jag åka hem tillsammans :) Det tycker vi om!

Ha en fin kvæll mina vænner.

Tobias Sedig ♥

För att du är den vackraste personen jag känner.
För att du är den finaste jag vet.
                                                                                          - för att jag älskar dig.


Från sol till snøstorm tillbaka till sol.

Jag pratade om mina humørsvængningar igår. Om hur extrema dom var, men det ær ingenting emot vædersvængningarna hær uppe, och då menar jag inte bara från dag till dag, utan hela dagarna. Imorse kl. 06.45 nær jag gick till jobbet, var det hærligt væder ute, med lite lite sol. Strax efter sju yrde snøstormen utanfør hotellet, och nu kvart øver tolv ær det strålande solsken och helt fantastiskt vackert væder. 
Det ær sådana hær dagar man ska vara ledig och åka pulka, skidor eller snowboard!
Lyckos min chef, Hildegunn, som skulle ut på skidor nu innan hon børjade jobba.

Vi hørs senare. Ha det fint!


¤

Idag vill jag inte sitta inne. Idag vill jag ut i snøn och gøra snøænglar, rulla nerfør backarna, och framførallt. Idag hade jag så gærna stått på skidor :) !! (och den dær symbolen i min rubrik, det ska førestælla en snøflinga. Anvænd er fantasi!)

Snøstorm på fjællet.

Jag tar tillbaka det jag sa innan om att jag trodde att solen skulle spricka fram bakom molnen.
 Før nu gott folk, nu yr snøn utanfør hotellet, och vinden tilltar lite hela tiden. Førhoppningsvis ær alla backarna øppna idag, annars blir det extremt spring før mig på hotellet nær alla stannar inne istællet. Møjligen roligt, då jag får extra att gøra. Men før mina gæsters skull, så hoppas jag att de kan åka skidor.
 Tænk er sjælva. Ni betalar mycket før att åka på en resa, oavsett om det ær skidresa eller solsemester, ær vædret då fel, då ær hela resan førstørd - du får åka hem blek och besviken från Thailand, eller utan træningsværk i varje muskel ifrån Fjællen. Besvikelsen ær då total.

Nu ska jag ta dagen  fjærde kopp kaffe, och kika lite på aftonbladet, och alla dessa miljontals bloggar jag har børjat følja.
Ta hand om er!

God morgon!

God morgon och vælkommen till ænnu en fantastisk dag! Solen børjar skina igenom molnen på himlen, gæsterna børjar vakna, och det ær alldeles, alldeles strax før frukost. Mums!

Nær jag kom hem från jobbet igår så berættade jag før Tobbe om mitt førra inlægg om min humørsvængningar, då hela hans ansikte sprack upp i ett enormt leende och sa " Ja, men dom ær ju extrema. Åh, vad skønt att få sæga det". Han ær så søt. Sen somnade båda två jætte fort, vi ær så trøtta alltid. Konstigt? :)

Men nu ska jag førsøka komma på någonting att gøra hær, som tillhør receptionsjobbet. Men det tråkiga ær att jag gjort klart allt jag ska gøra idag, førutom att det enda jag egentligen kan gøra nu.. Det ær att sitta och vænta på att telefonen ska ringa, eller att få ett mejl.

Ha en fin dag mina vænner. Vi kanske, kanske, hørs senare!

Humørsvængning.

Ja, som jag sagt tidigare, och som alla som kænner mig redan vet. Jag ær en av de bæsta i værlden på att ha hæftiga humørsvængningar. Det værsta ær att jag kommer på mig sjælv med det hela tiden, som jag gjorde precis.
 Nu kom jag på mig sjælv med att sitta med ett fånigt, fånigt leende, trots att jag var sur før en liten stund sen før att jag måste sitta hær på jobbet nær alla andra redan slutat, och att jag ska vara hær imorgon innan alla andra børjat. Men vad gør det?
 Visst, okej. Jag ønskar att jag inte åkt hit, før jag trivs så otroligt mycket bættre på Harrys Pub&Restaurang i Halmstad (SOM HAR FANTASTISKT DUKTIGA SERVITRISER, BARTENDERS, KOCKAR OCH DISKARE!!) och hemma i Halmstad øverhuvudtaget, men vad har jag att klaga på? Jag får træffa min Tobbe varje dag, jag har ett jobb (både hær och nær jag kommer hem), jag har en familj som ær helt fantastisk och mina vænner dær hemma, det finns inga ord før att førklara hur bra dom ær.
Så jag ær egentligen en av de lyckligt lottade. Men kom igen om någon timma, så sitter jag och tjurar.
Ha det fint mina vænner.

Femtio minuter kvar.

Ikvæll går tiden så otroligt, otroligt långsamt. Jag slutar om 50 min, och børjar igen kl. 7.00. Sen ær jag ledig mellan 15-18 imorgon før att sen jobba i restaurangen. Vilket jag inte ser fram emot, før att imorgon. Ja, imorgon, då kommer det att vara kaos i restaurangen. Kom ihåg att jag sagt det, har jag fel. Då blir jag lycklig!

Jag pratade med mamma innan idag, och med pappa och syster nu ikvæll. Min farfar skulle visst træffa någon chef før HFAB næsta vecka, och lægga in ett ord om mig.. Håll tummarna på att det kanske gør att jag får någon liten, liten chans på en lægenhet?

Vi har en værdeløs dansk hær uppe om ni vill veta det. En værdeløs dansk guide før Best Travel som vi samarbetar med. Han ær så totalt værdeløs.. Det spelar ingen roll om hur många gånger man ringer han, før att be han komma upp till hotellet, så dyker han inte upp. Han har en nota på 323:- som ska betalas,, + att vi fått papper till gæster som inte ens finns i vårat system. Vad den tokiga dansken håller på med, det ær det ingen som vet.

Åh, nu ska jag snart bort till Skaro och sova, och jag længtar! Det ska bli så skønt att sova ikvæll!
Sov gott mina vænner, och håll hårt i era drømmar.

Ænnu en solig dag på Geilo

Æven idag vaknad jag tidigt, fast først vid klockan nio. Tittade på en film æven idag, och låg och tog det lugnt. Pratade med en gammal væn på msn, som jag inte har hørt av på sækert ett år. Det var en liten positiv klick i mitt otroligt beigea (hur det nu stavas) liv. Men snart kommer en ænnu større færgklick i mitt liv, åka hem och hælsa på! Jag længtar så otroligt mycket, och det ska bli fantastiskt skønt att få komma hem, æven om det bara ær før en helg.

Idag ær jag på lika bra humør som igår, om inte æn bættre. Livet kænns som en dans på rosor och jobbet ær otroligt roligt. Enormt många svenskar hær och, det ær næstan, men bara næstan, som hemma igen.

Igår var det ju Pimp n' Hoe tema på Off Pists bransjesøndag. Men så långt kom jag aldrig, dels før att ingen ville gå ut med mig, och dels før att Justina och jag møjligen såg lite før djupt i glaset ænnu en kvæll. Det ær næstan, men som sagt, bara næstan (igen) som jag børjar bli lite orolig øver mina alkoholvanor hær uppe. Men det ær snabbt tillbakastællt till det vanliga i Maj nær jag flyttar hem igen.

Men nu ska jag alldeles (jag lær mig aldrig hur det ska stavas) strax gå ner i konferens salen før att sætta igång Kung Fu Panda åt gæsterna. Ikvæll kl. 20.00 blir det Ace Ventura. Jag ær lite lite avis, før jag hade också velat se Ace!

Ha en fantastisk kvæll mina vænner.

Kaos

Jag sæger bara herregud, vilket kaos. 
 
Så mycket frågor som jag svarat på idag, har jag nog aldrig svarat på i mitt liv førut.
Så mycket fel som jag har fått rætta till idag, har jag nog inte behøvt gøra førut.
Så mycket førvirring som det har varit idag, har det nog aldrig varit hær innan.

Men lika glad ær jag før det, før idag ær jag på toppen humør. Och Tobbe ær snygg ;)


En solig dag på Geilo.

Jag vaknade tidigt idag. Redan halv nio var jag klarvaken. Så jag værmde lite frallor i ugnen, drack en kopp te och tittade på film. "Women" hette den, med bland annat Meg Ryan, Jada Smith-Pink och Eva Mendez. Den var en riktigt hærlig film att bara titta på utan att egentligen behøva tænka så mycket. Perfekt på morgonen.
 Sen tog jag med datorn in i vårt duschrum, satte igång bra musik och sjøng før full hals medan jag stod i duschen, helt underbart. Riktigt hærligt sætt att børja dagen på måste jag sæga.

Nu sitter jag på jobbet igen. Nær jag kom kl 15.00 såg det ut som ett bombnedslag øverallt (ungefær som mitt rum nær jag bodde hemma). I receptionen låg det papper øverallt, och bakom var det tallrikar, muggar och glas i mængder. Så jag vænde halvvægs in, gick ner till Tobbe i køket och tog en kaffe innan jag væl kunde børja jobba. Nær jag væl børjat jobba var Elin i sånt kaostillstånd att hon stressade upp mig, så jag tvingade Tobbe till att sitta ner med mig i salongen 2 min før att ta en kopp kaffe med mig. Herregud, jag blev helt stirrig av henne. Men nu har jag lyckats lugna ner mig, och ær på lika bra humør igen.
 Før ikvæll gott folk. Då ska vi røja Off-Pist!

Ha en fin dag och ta hand om er.


Storlekar, bilar och massor med annat krusidull.

Jag læste en artikel i aftonbladet precis, som handlar om storlekar, och all førvirring kring detta. Det ær ju så sant, allt som står dær. Jag kom på mig sjælv med att sitta och nicka och hålla med om allt som skrevs- før hur många gånger har man inte provat "sin" storlek bara før att børja undra om man verkligen gått upp 3 kg sen førra butiken man var i? Det ær ett mærkligt fenomen. 
 Ær det någon hær som inte haft detta problemet? Grattis till dig isåfall. Då ær jag riktigt avundsjuk.

Igår nær jag satt på jobbet tænkte jag att det skulle vara hærligt att gå ner till byn efter jobbet, før att handla mat och ett par leggins till min nya trøja.. Tobbe och Peter skulle ændå dit, så då kunde jag ju gå med dom tænkte jag, men det visade sig att de inte riktigt hade tålamod till att vænta till jag slutat..
Væl hemma efter jobbet hamnade jag i sængen med nyaste avsnittet av Two and a half men istællet, och undrar vart Tobbe hade tagit vægen.. Vid halv fem kom han tillbaka, øverlycklig. Då hade nissarna åkt till Ål och køpt en ny laptop till Tobbe, en sån dær liten søt leksak. (Okej, det ær ingen leksak, men den ser ut som en).  Men det værsta ær væl ændå att man inte blir førvånad?
Senare på kvællen nær jag væl fick fart på mig sjælv før att gå ner till byn før att handla mat hade det børjat snøa.
Det slutade med att jag gick till hotellet før att fjæska før Tobbe så jag kunde få låna hans bil.

Jag:
Duu, Toobbeeeeee.
Tobbe: "aaah"
Jag: Det snøar ute, kan jag inte få låna din bil ner till byn, snæælla?
Tobbe: Javisst , om du tankar bilen, fyller på olja och spolarvætska.
Jag: Ræcker det med att jag tankar? Snælla, snælla, snælla?
Tobbe och Peter: Okej, men børjar det lysa en rød lampa så måste du stanna bilen direkt, stænga av den och ta ut nyckeln.
Det var då jag børjade bli riktigt skeptisk till Tobbes bil, igen. Men det gick hur fint som helst och jag till och med tankade halv tank.
 I affæren fanns det så otroligt mycket gott igår. Jag køpte brieost, vindruvor, kex, och irisch cream glass. Men jag handlade faktiskt lite mat också, så jag gjorde en køttgryta igår med kantareller i och basmatiris till. Det ræcker nog till 10 personer i en vecka. Men ni kænner væl mig? Bæst i værlden på att laga lagom med mat (till ett helt kompani).

Men nej, nu ska jag jobba igen. Inte før att det finns så otroligt mycket att gøra, och inte kan jag gå ner och retas med Tobbe idag, før nu ær Arve hær, och han ær jag lite rædd før. Ha!

Ha en fin dag allesammans!


Upp och ner, ner och upp.

Mina två lediga dagar gick otroligt fort, och nu sitter jag i receptionen igen. Men det ær hærligt att vara tillbaka, komma igång in i vardagen igen.
 Men jag har kommit på att jag måste bli såå mycket duktigare på att hålla koll på vad jag stoppar i mig før något. Jag børjar likna en, ja, jag vet inte vad. Men stor, det ær ett bra ord. Ett vældigt fint ord. Haha. Skæmt och sido, men sen jag slutade med all tobak och allt nikotin, så har min vikt verkligen skjutit i højden. Men det får bli ett senare moment i fajten før att sluta? Men det vet ju alla som kænner mig, hur bra jag ær på att gå upp och ner i vikt som en berg och dalbana.
Liseberg, mitt nya namn?

Nu ær det dags att återgå till jobbet, men jag ær ledig hela kvællen, så vi kanske hørs då?


And I'll do anything you ever dreamed to be complete, little pieces of the nothing that fall, may put your arms around me.  What you feel is what you are and what you are is beautiful. Maybe you wanna get married or run away..


Gol

Idag har Tobbe och jag varit på Gol !! Det var jag som lyckats få Tobbe med mig. Jag fick Peter att ge han ledigt, och sen lyckades jag på något sätt få med han.. Det var jag som skulle köpa nya jobbskor , och Tobbe var den som hittade skor först. Men efter ett tag hittade även jag nya skor, tre tröjor (vita, som vanligt, jag är så tråkig!!), en klocka och ett fiiint fiiiint gossedjur ! Och såklart 3 flaskor vin. Annars klarar jag mig inte här uppe ju!

Kerstin Florian, heter mina nya schampoo och balsam, nu har jag kollat upp det ! Hehe. Luktar mumma gör dom. Har precis varit på jobbet och solat, + ätit lite kvällsmat. Lasagne och sen lite brieost med digestive kex till dessert, riktigt gott.

Men nu ska jag bara lägga mig ner och inte göra någonting. Ha en härlig kväll!

Tack

Jag vill sända ett stort tack till min syster Malin för att ha gjort min blogg finare. Tack så jätte mycket syster. Vi får köpa något fint till dig när jag kommit hem som tack för hjälpen. Jag älskar dig♥

Nu sitter vi nere i kocklägenheten. Jag med mitt rödvin (Masi) , Tobbe, Peter och Tito med sin obligatoriska whiskey och öl. Vi har gjort tippingen till helgen, och jag har (tro det eller ej!!) lyckats få Tobbe att beställa tre (!!!!) böcker! Helt otroligt. Jag själv beställde fem stycken, varav tre är en av Barack Obama, en från Carolina Gynning och en av Magdalena Graaf. Otroligt fint att ha för regniga och tråkiga nätter.

Nu sitter Tito och säger att Governor Andy är lite lik samba och salsa.. Ibland undrar jag om vår trötta spanjor är tröttare än jag trodde. Haha. Elin, hon den svikaren, hon gick och lade sig jätte tidigt. Lite trist!

Imorgon blir det som sagt Gol, och jag har fortfarande inte kommit på vad mitt nya schampoo och balsam hette, jag berättade för Tobbe vad de kostade. Han skrattade bara åt mig, tyckte nog att jag var dum i huvudet., Ovanligt va? Haha. Jag älskar han av hela mitt hjärta. Han är helt fantastiskt.

UNDER OMBYGGNAD

Ny Design på väg så ursäkta röran ;)
/ Jessicas Syster


Som ny

Idag har varit helt fantasiskt härlig. Sov riktigt länge idag, gick upp vid 11.
Klockan tre var jag på Vestlia SPA för min 80 minuters klassiska massage, och oj vad underbart det var! Min massör, Ludde (som Lina och Ida hade lovordat) var verkligen helt otroligt duktig. Jag känner mig som en ny människa. Skönt, himmelskt, wow!

Ikväll är Tobbe, Elin och jag lediga tillsammans, det är inte ofta det händer. Men Elin är så trött, så hon går väl och lägger sig snart.. Vad Tobbe och jag ska göra det vet jag inte. Men jag tror det blir till att lägga mig i normal tid ikväll eftersom vi ska till Gol och shoppa imorgon. Woho! I'm so happy, I'm so glad that I found you. Jag har börjat min shopping redan idag, då jag köpte (1L) schampoo från SPAt och (1L) Balsam, riktigt gott luktade dom och de är helt fria från kemikalier. Kommer dock inte ihåg vad de hette, återkommer om detta..

Vi hörs kanske senare. Saknar er där hemma, men jag är lycklig här med Tobbe (och Elin)

Lycklig som ett litet barn

Ja , det blir jag nær vi får spaghetti och køttfærssås som personalmat. Jag blir så otroligt tøntigt glad och på ett sånt fantastiskt humør. Mums fillibabba, jag kænner mig som en femåring igen! Jippikayay!

God morgon!

Kan dagen børja bættre æn med att man vaknar utvilad, och på bra humør? Æn så længe går allt som det ska på jobbet, och så vill och hoppas jag att det fortsætter.
 Elin kommer tillbaka till jobbet idag, efter att ha varit hemma i Orust och hælsat på sen i onsdags. Ska bli skønt att ha svenska tjejen tillbaka i huset och på jobbet!

Idag jobbar jag 7-15, 18-ca22. Sen ær jag ledig i 2 dagar. Imorgon kl. 15.00 ska jag vara på Vestlia SPA før att ha en 80 minuters klassisk massagebehandling, tror ni att jag længtar kanske? Helt rætt, om ni gissade på enormt mycket! 
 
På torsdag ska Tobbe och jag åka till Gol før att shoppa skor. Eller som Tobbe sa "jag kør dig dit, slæpper av dig utanfør skoaffæren, och kør dig tillbaka sen igen". Man tackar, men det blir vi två om.! Før jag behøver lite råd, æven om det ær från en kille, som faktiskt har otroligt bra klædsmak. Sen kan jag ju inte mer æn att hoppas på att vi kanske kækar på Gol før lite omvæxlingsskull? Hoppas, hoppas! Kanske om jag frestar med att jag kan køra hem så att han kan ta sig en øl eller två till maten? Sånt brukar væl fungera på killar?

Nu kænns det som om det kan komma till att bli en riktigt låång dag i receptionen om inte någonting hænder snart. Något mejl, eller telefonsamtal hade varit vældigt vælkommet. Før om 2 timmar kommer det att vara totalt dødstyst på huset hær. Då ær konferensen (Apple) igång och alla turister står i backen. Men tills dess, ha en hærlig dag.



Söt, sötare, sötast

Haha, mamma du är lite söt du! Det är klart att jag tycker att det är fint att du finns.. Men det var ju inte riktigt till dig då va?

Jag är så lycklig för idag hade min nya bok kommit, men dock till min adress hemma i Sverige, så jag får inte den förrän jag kommer hem. Men jag åker snart hem, så det är greit det då. Helt fantastiskt glad är jag, för det är den tredje boken i den fantastiska Twilight serien. Woho, det är lycka!!

Sitter i sängen nu, ska snart försöka lägga mig ner och sova. Men det jobbiga är dock att jag inte ens är trött ännu. Men det kommer väl det också? Hoppas jag.

God natt och sov gott allihop!



♥♥♥

bara før att du finns.. 
                                     jag ælskar dig♥


Råbiff

Jag førsøkte mig på något nytt igår. Jag førsøkte vara duktig och visa att jag kan! Men oj vad fel jag hade. Før jag var inte duktig och jag kunde verkligen. Det jag pratar om ær såklart att æta Råbiff. Det gick verkligen inte ner, det bara væxte och væxte i munnen på mig. 
 Råbiff ær nog något av det værsta jag førsøkt mig på att æta, och då fick vi ændå smaka på det ena och det andra i skolan och nær jag jobbade på Akvarell.

Igårkvæll blev lagom lyckat. Riktigt hærlig kvæll. Jag lagade maten nær Tobbe lekte datanørd och spelade poker. Nær vi hade ætit lade vi oss før att vila middag, och jag somnade till lite lætt. Sen var det till att gå ner till Peter før att æta råbiffen som jag berættade om innan.. Usch! Men ølen och vinet, det var fina grejer det! Lite smålullig och hærlig i kropp och sjælv blev jag!

Och nu sitter jag på jobbet igen, (som ni alltid mærker på mina æ  och ø om jag ær hemma eller inte) och jag ær lite smått irriterad på detta stællet. Det ær alltid jag som får dom dåliga passen innan och efter vi vart lediga. Meningen ær att man ska jobba 1a vakt innan man går på ledighet och 2a vakt nær man kommer tillbaka från ledigheten. Men jag får 2a vakten innan jag går på ledighet och 1a vakten nær jag kommer tillbaka till jobbet.. Ær det verkligen rættvist nær det ær jag som æven jobbar i restaurangen också? Borde jag inte få ha det lika bra som er andra? Råtthål. Och jag vet, man ska inte skriva sånt hær i sin blogg. Men detta ær ingenting direkt mot føretaget eller mot någon viss person, då inga namn ær næmnda, utan før att jag helt enkelt kænner mig orættvist behandlad. Vilket man alltid blir i vuxenværlden.

Jag saknar er dærhemma!


Idag är jag och Tobbe lediga tillsammans. Vilket resulterat i att vi varit och handlat, och vart lite här och där på hotellet. Det finns verkligen ingenting att göra på fjället en söndag. Men jag gjorde precis klart grönsakerna till tacosen, och så gick jag in på blogg.se och såg att det var internationella kvinnodagen idag. Borde inte Tobbe då laga mat till mig idag tro? Mirakel har hänt innan så.. Nej, nu ska jag vara snäll. Han är faktiskt väldigt väldigt bra för mig.

Sitter här i sängen nu, Tobbe spelar poker på sin dator och jag ligger med en flaska rödvin jämte mig. Fantastiskt gott är det, Chateau St André, Cote du Rhone 2006. Jag började ju dock dricka på den igår, så det är nog bara 2 glas kvar.. Men det får bli en kall öl till tacosen ikväll.. För det blir kanske utgång ju !! Woho!!

Men nu ska jag försöka läsa lite i min bok som jag fick av mamma förra veckan. Den verkar riktigt bra!


♥♥♥

JAG ÆLSKAR DIG TOBBE.
                                               - mest bara før att du ær så otroligt fantastisk.


Lite extra är aldrig fel

45 minuter kvar tills jag börjar nu. Går in 3 extra timmar i receptionen idag med, så att Trine kan vila lite innan hon åker till jobbet.. Sen kl. 18 ska jag gå ner i restaurangen och leka servitris resten av kvällen.
 När kvällen är över, så är jag ledig till på måndag kl. 15. Då ska det städas, (igen) och det ska tvättas. Tobbe är också ledig på söndag, så jag funderar på om jag ska laga lite tacos eftersom jag var så duktig och handlade igår? Glad är jag i vilket fall som helst, för det är inte ofta vi är lediga tillsammans, eller att Tobbe är ledig överhuvudtaget. Han är duktig han!

Men jag längtar till på onsdag, det vill jag lova! Kl. 15 på onsdag lägger jag mig på massagebordet (heter det så?!?!) för att njuta av en 80 minuters klassisk massage borta på Vestlia SPA. Jag börjar få lite panik nu för att jag inte kan hitta min bikiniunderdel, jag som tänkt att bubbla lite före eller efter.

Det står så stilla i mitt huvud nu att det är som en black out, och detta är väl lite som en utfyllnadstext nu eftersom det inte blir så mycket mer idag. Men ha det bra, så hörs vi mer imorgon.


Frøken hurtig duktig.

Vaknade strax efter elva, jag orkade egentligen inte gå upp. Så jag tittade på lite film istællet. Klockan tolv ringde Tobbe, hotellchefen, som æven skulle ha 2a vakt i receptionen idag, var sjuk. Så då var det att skynda till jobbet før att prata med direktøren før att få veta vad som gællde. Sen køra till banken, ta ut pengar, væxla pengar før hotellet, och føra øver pengar till mitt svenska konto. Køra ner till polet før att køpa lite vin, och inom affæren før att køpa lite mat. Bort till hotellet, læmna pengarna som jag væxlat, hem till Skaro før att æta lite snabbt och byta om, før att sen børja jobba klockan 15 istællet før 18. Så nu sitter jag i receptionen, om 1,5 timme ska jag gå ner i restaurangen och hjælpa till. Før att sen gå tillbaka till receptionen nær det værsta ær øver i restaurangen.
 Imorgon blir det troligen likadant om Trine ær sjuk, men isåfall kanske jag børjar 14 istællet och slipper gå ner i restaurangen før då tar troligen Hildegunn det passet istællet. Lite extra timmar = extra pengar, det ær ju aldrig fel!

Petter, førlåt att jag inte hunnit svara nær du ringt. Førlåt førlåt førlåt! Jag hoppas du ær okej, och jag ska førsøka ringa ikvæll efter jobbet eller imorgon innan jobbet. Førlåt igen!

Idag hinner jag tyværr inte med någon dagens væn. Men ni vet att jag ælskar er alla ændå, men jag får væl sæga att jag har værldens bæsta pappa som kompensation? Æven resten av familjen ær toppen, men pappa, han ær en klippa!

Ha det greit!

Jag trodde det var fantastiskt och underbart

Så kændes mitt liv just då. Allt gick min væg, trodde jag. Ja, førutom min envisa førkylning som inte riktigt ær redo att slæppa taget om mig ænnu. Men vad gør det nær Tobbe kom tillbaka igår? Trøtt och helt knasig, så kom han tillbaka till hotellet. Men lika fin ændå . Och hans nya tatuering, ojoj vad snygg den var! Wow!

Sitter hær på jobbet igen. Væntar nog egentligen på næstan alla som ska sjekke in idag. Så ringer telefonen.. HFAB! Jippi tænkte jag, nu har dom væl æntligen insett att pappa ær bra som borgensman? Men nej, jag får ingen lægenhet, alls. Inte førræn jag kan bevisa før dom att jag faktiskt tjænar pengar, och att jag kommer tjæna pengar nær jag kommer hem också. Så allihopa, nu ser ni en framtida hemløs person. Kanske jag skulle ta in på hotell før pengarna jag sparar hær uppe, før jag kommer ju inte ha anvændning før dom ændå. Jippi..

Men lite positivit tænkande nu då. Dagens væn, det ær Maria Rosèn. Min frendeme. Før hur bra vænner jag och Mia æn ær, och kommer vara, Så kan vi bli lika mkt fiender och værre dær till om det ær så. Men Mia, hon ær rolig. Før hon ær en av de få personer som jag kan sitta tyst jæmte i flera timmar och ændå veta att hon ær dær ifall jag vill, eller behøver, sæga någonting. Æven om vi inte alltid træffas eller pratar med varandra på længe, vet vi alltid vart vi har varandra. Jag ælskar dig gumman!

Men nej, nu måste jag nog gå och jobba lite till. Før det hær har tagit mig två timmar att skriva, dærmed, jag har att gøra idag!

vænda på dygnet

Nu sitter jag hær på jobbet, igen. Idag ær mitt humør fantastiskt, och værlden ler och ær lycklig. Det snøar hærligt ute och Tobbe kommer tillbaka ikvæll. Lønen kommer vilken dag som helst nu! Just nu går det bara raka vægen uppåt før mig kænns det som, ja, førutom det med lægenheten då. Men i allt solsken måste det væl førekomma något litet moln, før att inte øverhetta?

 Jag har kommit fram till att jag ær grymt sugen på att tatuera mig igen. Jag vet precis vad jag vill ha och var jag vill ha det. Men, jag vet ændå inte riktigt alls. Det viktigaste egentligen. Dærfør får det vænta en stund till. Men pappa, oroa dig inte. Den går att dølja otroligt lætt och nej, det ær inte Tobbes namn. Smartare æn så ær jag faktiskt, tro det eller ej!

Inatt har jag sovit så otroligt dåligt. Passet jag har idag ær det værsta jag vet. Att gå från att vara ledig i två dagar, och sen jobba 15-23, det ær riktigt hærligt, men att sen førsøka komma i sæng och somna så att jag får ett par timmars sømn till jag børjar kl 7.00 dagen efter, det ær tufft. Før hur jag æn tvingar mig sjælv, eller slappnar av. Så somnar jag aldrig føre kl.2.

Dagens væn som ær en av de finaste och nærmsta jag har, det ær Sandra Sedig. Detta ær en av de mest pålitliga personer du någonsin kan træffa, æven en av de med ett av de hetaste tempramenten i værlden, och då ligger jag i læ! Hon ær helt fantastisk, stæller alltid upp. Och ja nu tycker ni att " hon skriver ju likadant om alla sina vænner", och javisst, det kanske jag gør. Men jag har ju helt fantastiska vænner! Sandra ær så otroligt rolig att umgås med før hon ær otroligt oførutsægfull. Det ær spænnande att umgås med henne, førutom nær hon och hennes kæra mamma ær i nærheten av varandra, då kan det blixtra och dundra riktigt rejælt. Glømde jag næmna att Sandra æven ær min svægerska, alltså Tobbes lillasyster? Så, jag var tvungen att sæga det bara før att reta dig, men det førstod du væl!

Nej men nu måste jag jobba igen, før nu børjar de som ska checka ut komma till mig i receptionen. Kanske det blir någon liten rad till senare? Om inte, så ha en riktigt hærlig dag.


alla dessa barn

Dom ær många, dom ær høgljudda och dom har en enorm energi. Barnen på Ustedalen Hotell Geilo, dær har ni en utmaning måste jag sæga. Ett arbetspass på 8 timmar om dagen, det ær inte jobbigt alls. Men med alla dessa barnen hær, och det kommer fler imorgon, det ær påfrestande. Jag gissar på att nær jag slutar kl 23 så kommer jag gå direkt till Skaro och direkt ner i min skøna skøna sæng.
Før imorgon ær en sån dær hærlig dag nær jag jobbar 7-15 och sen från 18- ca 22.

Syster, gå och lægg dig i tid så att du inte førsover dig till skolan. Det ær så dumt!

Dagens person som jag tænker "hylla" idag, det ær faktiskt en vældigt gammal væn till mig som jag har gjort massor med roligt bus tillsammans med. Denna personen ær faktiskt ingen mindre æn Emelie Persson. Min barndomsvæn och granne nær jag var liten. Många bråk hade vi, men ojojoj vilket radarpar vi var nær vi var små. Otroligt. Så Emelie, tack før alla hærliga stunder vi hade. Du ær otrolig.

Ha det greit.

total oførståelse!

Jag førstår mig inte på HFAB! Jag kanske kommer få en lægenhet dær nu, men vem vet vad dom håller på med? Jag kan inte skicka in mina inkomstuppgifter till dom eftersom jag ær i Norge, men jag satte min pappa som borgensman istællet. Før då får dom ju in sina pengar?
  Men så verkar det inte vara fallet hær. Dom ville prata med Harrys, sjælvklart sa jag och gav dom numret. Idag får jag ett samtal på min eurovoice dær Lisbeth (hon som har hand om lægenhetsærendet) berættar før mig att hon pratat med min chef, men att hon inte riktigt ær sæker på hur mycket jag kommer få arbeta dær.
Okej, fine, men då stæller jag mig frågan. Om jag nu har en borgensman som kommer gå in och betala om jag inte gør det. Vad spelar det då før roll om jag ær arbetsløs eller om jag tjænar 200 000:- i månaden? Absolut ingen roll alls enligt mig.

Så dær førstørdes min dag. Min vecka.  Før nu ær jag inte alls lika mycket på humør før att sitta och vara trevlig på jobbet. Trots att alla som jag træffat hær æn så længe idag ær helt fantastiskt trevliga och glada gæster. Men min pappa han ær bra, før han ska ringa HFAB på fredag och kolla vad dom sysslar med. Før jag ville verkligen skøta det hær sjælv, men det verkar ju inte fungera? Ær jag før dålig på det hær, eller ær det systemet som ær hoppløst?

Men nu ska jag snart børja leka kaffe/ljustant på jobbet. Sen efter det ska jag førsøka att gå førbi hamburgarna på buffèn som jag ær ganska sæker på att det ær ikvæll før att gå fram till salladen istællet. Tror ni jag lyckas? Jag hoppas att jag gør det iallafall! Håll tummarna før mig!

Imorgon kommer min Tobbe tillbaka, gissa om jag ær glad?

Ha det greit, hørs kanske senare?



efterlängtad

Ja, efterlängtad det var Chailatten som jag drack på kaffe Mocca idag. Mmm, så fantastiskt gott. Men inte i närheten av den som Espressohouse gör.
 Halv två idag ringde min telefon, norskt nr. Vem kan det vara? Som vanligt låter jag det ringa för att kolla upp vem det är innan jag ringer upp.. Jag orkar ju inte prata med vem som helst, säljare osv?!. Men det visade sig vara Lina, så snabbt som bara den ringde jag upp. Klockan två var vi påväg för att fika. Som sagt blev det en fantastisk chailatte och en supergod räksmörgås på Kaffe Mocca (Enda "okej" fik som finns på Geilo). Där satt vi i ca 1,5 timme sen gick vi till butiken Bror og söster där Ida jobbar.
 Efter en liten snabb kik genom affären och ha sett Lina hitta väärldens snyggaste tiger kostym till halva priset gick vi tre till Pepes pizza för en snabb kaffe. Som varade i nästan en timme den med.. Mycket härligt snack blev det, och kanske en härlig tjejmiddag om två veckor när vi kanske är lediga alla tre?

Efter det kom jag tillbaka hem hit till Skaro och lyckades övertala (okej det var inte så svårt) Elin och Patrik till att dricka lite te med mig. Så vi pratade, spelade kort och drack te innan vi började laga mat. Mums.

Så det har varit en slapp och härlig dag, men ändå har jag äntligen gjort någonting annat än att bara sitta framför datorn och titta på serier. Vilket inte är helt fel det heller.
 Jag trodde inte att jag skulle säga det här, men det ska bli skönt att börja jobba imorgon igen efter hela två dagars ledighet. Vad jag förstått är det mycket att göra på hotellet nu, vilket är underbart.

Åh, vet ni vad? Jag läste precis min syster Malins blogg, http://mawlien.blogg.se/ och jag är otroligt rörd. Så jag måste "svara" tillbaka på det. Jag saknar dig också lillasyster. Och jag håller med dig totalt med det du skrev, och du får jätte gärna komma och hälsa på mig när du vill när jag flyttat hem (du får också jätte gärna hälsa på här uppe). För det är några som betyder mycket för mig är det min familj. Malin och Dennis, er saknar jag otroligt mycket varje dag. Även mamma och pappa. Men speciellt mina syskon, för när jag är här uppe kan jag inte hålla reda på er så ni inte gör massor med dumheter! Men Malin, får jag ge dig ett tips, som jag verkligen tycker att du ska göra? Bli ihop med Wigan igen!

Jag har tänkt lite på att jag ska försöka få mina vänner att förstå hur mycket jag uppskattar dom, så idag är det Petters tur att få ta en liten del av mitt hjärta. För denna killen ska ni veta har ställt upp för mig i vått och torrt. Vi har verkligen världens konstigaste historia bakom oss, så därför tänker jag berätta den för er.. 
 Jag kommer faktiskt ihåg det som om det var igår.. (dock inte vilken hemsida det var) men jag ville byta mitt användarnamn till "pickaboo" för jag var väldigt inne på det ordet för ca 3 år sen... Men det visar sig att det redan är upptaget.. Hur kan det vara möjligt tänkte jag då, och nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kolla upp idioten som tagit MITT namn! Det visade sig vara Petter, som ni redan förstått.. Efter några väl valda ord : Du har tagit mitt användarnamn (har jag för mig att dom var) började en lång och fin vänskap.
 Idag är Petter en av dom jag vänder mig till när jag är lycklig, ledsen, nere eller har något jag bara måste berätta för någon. För den killen, han är en av de bästa vänner man kan hitta.

Jag sitter nu och funderar på vad jag ska titta på nu innan jag somnar.. Ska jag vara så tråkig att jag börjar se om mina serier, eller ska jag se en av mina filmer, igen?
Topp tio sedda för mycket just nu(I ordning efter hur många ggr de är sedda)
Remember The Titans
Twilight
Two And A Half Men
A Walk To Remember
House
Ghost Whisperer
One Tree Hill
Wild Child
Gossip Girl
90210
Men detta är ju en följd av detta tragiska säsongsarbetet. Och nu räknade jag med de jag kollar på mest själv. för Tobbe har en viss craving för att titta på Gordon Ramsay (så att jag blir jätte hungrig när jag ska sova) och Scrubs. För att inte räkna med de otaliga otroligt dåliga filmerna. Men jag älskar dig ändå. Kom tillbaka snart!

Ha det greit, och vänta inte uppe för länge till nästa gång.


Vi ♥


addicted

90210, Gossip girl, One tree hill, Two and a half men, House, Ghost whisperer.
Där har ni några av serierna som jag blivit totalt manisk till att följa. Bara idag har jag sett en hel säsong (första) av det nya Beverly Hills 90210. Och herregud vilken sucker jag är för dramaserier.
 Serier passar mig perfekt, jag har varken lusten eller tålamodet till att titta på en hel film i sträck, men serierna (okej jag erkänner jag tittar på dom i sträck) är helt fantastiska. Kolla några avsnitt, ta en paus. Sen titta på några avsnitt till. Det är inte samma sak om du tittar på en halv film, pausa och för att sen titta på slutet, och oftast är filmerna så otroligt långa! 
 Absolut ingenting för otåliga personer som mig!

Sen vill jag lite halvt som halvt tillägna mitt hjärta åt en fantastisk person i min närhet. Malin heter denna fantastiska person. I vått och torrt ställer hon upp för mig, och det bästa med henne är att hon alltid säger vad hon tycker och tänker. Där är det ingen som kommer undan! Du är helt fantastisk Malin och jag är så otroligt tacksam för att du är du. Ikväll behövde jag verkligen dig, och du fixade biffen som du alltid gör. Du fick upp mina ögon. Ett enormt stort tack till dig! Du är en underbar vän och kollega.

Och Tobbe, jag saknar dig! Jag borde klara av att vara utan dig här uppe i alla fall i en dag. Men det är jobbigt utan dig. Jag känner mig lite vilse utan dig. Men jag hoppas att du har det härligt hemma och jag håller tummarna stenhårt för dig imorgon. Men du är så bra och charmig att du kommer slå dom med häpnad. Förlåt för att jag inte alltid litat och trott på dig.
 Jag är så glad att jag åkte upp hit till Geilo för att säsonga med dig. Du har öppnat mina ögon här uppe och fått mig att inse saker som jag inte trodde skulle hända mig. Att jag verkligen är så lyckligt lottad gör mig lika glad varje morgon när jag vaknar. Trots mina misstag och allt som jag gjort, så är du fortfarande så fantastisk mot mig. Jag älskar dig. ♥

Idag har jag även varit så otroligt duktig att jag städat. Jag har torkat varje vrå i mitt och Tobbes rum i vårt lilla världshus (vi är danskar, polskor, spanjorer och svenskar som bor här). Jag stod på mina bara knän och tvättade golvet, för jag kunde inte hitta moppen någonstans. Var har dessa tokiga polacker gjort av den tro?
 Jag har bytt sängkläder och bäddat jätte fint, trots att det inte syns längre eftersom jag är så bra på att bre ut mig sängen. Till och med vårt ena fönster fick sig en omgång, men jag är ju inte så smart vilket ni som känner mig vet... Att tvätta fönster när det är minusgrader ute, inte så smart kanske? Men nu har jag lärt mig den läxan!

Ha det greit vänner, och håll tummarna för mig. Jag är nervös!

hur kan man bli såhär

dålig på att skriva i sin blogg, trots att man dyrt och heligt lovar sig själv varje dag att bli bättre på allt?

Tobbe lämnade mig för ca 3 timmar sen, helt ensam i kalla Geilo. Han åker hem 4 dagar nu och jag kallar det att totalt iskallt och själviskt dumpa mig ensam mitt ute i ingenstans. För jag saknar han redan. Det känns inte rätt att vara här utan han, och sängen är enormt stor utan att ha han snarkande bredvid mig. Vem ska jag nu pussa på och smeka på kinden sådär så jag lugnar mig själv när jag vaknar och har drömt någonting? Vem ska nu ligga och hålla om mig sådär som bara Tobbe kan när jag ska sova? Tänk att fortfarande älska någon såhär mycket. Fantastiskt!

Jaa, jag vet, jag är en otrolig dramaqueen. Men det är jobbigt långa 4 dagar han ska vara borta. Så jag tänker sova fram till tisdag kl 14 (jag börjar jobba igen tis kl 15) och sen ska jag jobba non stop tills han kommer tillbaka, så kommer det bara kännas som om han varit bort i några timmar :) eller?

Ha det fint allihopa, och herregud vad jag längtar tills jag kommer hem på besök sista helgen i Mars. Woho!


RSS 2.0