Lugg, livsplan, champagne high..

.. sister hazel. I want to be in a champagne high.,,

Diet.
Sluta röka.
Klippt hår.
Livsplan.
Musik.
Hundar&Hästar.
Vänner.
Familj, barn, hem.

De tre första är saker jag gjort de senaste dagarna. På både gott och ont. De andra är mina livsönskningar.

Som jag förhoppningsvis (förlåt mamma och pappa) ALDRIG ALDRIG ALDRIG någonsin kommer uppfylla i detta land. Nu har jag bestämt mig. Det spelar absolut ingen roll om hur det var sist. För sist jag flyttade från Sverige, var allt fel från början. Denna gången när jag gör det... (Blir allt som det ska blir det senast i Februari). Så flyttar jag för gott. Helst av allt vill jag till det fantastiska Australien för att arbeta på en ranch. Vad jag än behöver göra där bryr jag mig otroligt lite om. Helst vill jag arbeta med hästar och/eller hundar.
 Blir det inte Australien är mitt andra drömland Nya Zeeland. JA TACK!

Jag kommer sakna mycker här hemma. Jag älskar att jobba som servitris( Jag älskar alla människor jag får träffa (på gott och ont) trots den groteskt dåliga lönen som tyvärr medföljer servitrisyrket..) Min familj. Mamma, pappa, syster och bror. MEN det finns alltid semestertillfällen.

Jag har verkligen bestämt mig. Detta har jag gått och tänkt på länge nu. Nu ska det riktiga börja. Spara Spara Spara. Det blir ingenting mer att gå ut för nöjes skull för min del. Jobb, familj och att spara pengar.

Trött det är vad jag är på det hela. OCH NEJ, detta är inget April, eller Maj skämt. Dessa tankar har funnits hos mig länge. Jag har tänkt på Irland, Skottland och USA, men nej. Nu har jag bestämt mig. I första hand Australien , andra hand NZ.

Håll tummarna för mig.

Kärlek.

Ny frisyr

Imorgon ska jag klippa mig! Om allt går som det ska såklart. Måste hitta någon frisör med drop-in som är bra! Någon som har något tips?

Tror att det blir något liknande denna, fast med samma längd som jag har nu:


1 vecka.

Idag är det en vecka sen jag slutade röka. Känner mig otroligt bra och duktig!! :)

Har varit hemma heela dagen idag och letat efter min mobilladdare som var helt borta. Till slut bytte jag telefon vid sjutiden så jag kunde ha lite kontakt med omvärlden och nu ligger min telefon på laddning efter att laddaren är tillbaka där den ska vara!
 
 Usch, jag är inne i en tråkig period. Jag sitter hellre hemma i soffan med massor med tända ljus och en bra film än att vara ute bland folk.

 Nää, nu ska jag titta på smaskiga Jude Law för tredje gången på en vecka.

Ha det fint!


April fools.

Haha. Australien? Trodde ni på den tro? Inte skulle väl jag överge detta varma(!?) land för ett Australien? Jag har alldeles för mycket hemlängtan för att kunna göra det! Ett kul aprilskämt som på tok för många gick på!:)

Idag har jag haft världens bästa dag med Josefin och Evelina. Länge sen vi träffades. Mysig lunch och fin eftermiddag med mycket skratt och minnen!! Tack tjejer!

Kom precis hem från jobbet nu. Stänger inte förrän ett, men jag orkade verkligen inte vara kvar. Humöret blev som bortblåst helt plötsligt. Skulle gått ut en sväng till Alexandra och Evelina,men töntarna svarar ju inte när jag ringer ;)

Puss och Kram!

Jag fick det! Australien nästa!

Jag har inte vågat berätta det för någon. Men idag kom beskedet. I Maj flyttar jag till Australien och jobbar där i minst ett år. Ska jobba som servitris och bo på en ranch med massor med hästar ute i vildmarken!:) Ser verkligen fram emot detta!! 
 
 Måste bara lösa lite saker här hemma först.  Men det måste man hinna på en månad? 10e Maj lyfter planet mot främmande land. Jag som aldrig flugit själv. SHIT!

Ha en fin dag!

Nu är jag påväg

till min sköna säng. Åkte inom Statoil på vägen hem för att köpa Frödinge chokladkaka+grädde som jag kan bjuda mamma och pappa på imorgon när dom kommer hit på fika. Hyrde två filmer på Hemmakväll igår, så datorn får följa med mig in i sovrummet så jag kan somna till en film:) Båda två är finfina kärleksfilmer. Tror det får bli skridskokärleksfilmen inatt!

Sov gott och ha en fin Påsk! Det ska jag ha! På fredag kommer Josefin och Evelina hit på lunch. EN miljard år sen vi träffades! LYCKA!

Puss och Kram


RSS 2.0