Svensson

Idag har jag kommit på en sak. En sak som gjorde mig förvirrad, och lite lätt upprörd. Varför upprepar jag alltid mönstret? Dumma idiot?!:)

Mellan en av våra diskussioner på Harrys idag:
Jag: JAHA, men vet du hur länge sen JAG kysste någon då?
Johanna: Neej...?
Jag: Inte jag heller!
 
Livet börjar bli lite smått långtråkigt! Inga skandaler, ingenting. Är det så här det är att leva ett "svensson-liv"? Då vill jag inte det!

Men villa-volvo-vovve. Det ska jag ha en vacker dag! Eller.. Varför inte Slott-Bugatti-vovve-guldamex? :)


FinFin Måndag

Nu: Top Model
Snart: Gå till MaddeP
Sen: Filmmys med MaddeP

Imorgon: Rörmokare som förstör min sömn.

Jag älskar solen som lyser upp hela tillvaron just nu!
Inget mer regn eller fler moln nu!
TACK!


Erkänn..

            

..att ni blev lite avundsjuka nu? Så jäkla goda jordgubbarna var. Söta och smaskiga. Vindruvorna var också goda, men dom gör sig bättre jästa i ett fint glas med lite alkohol i! Kanske skulle ta sig ett glas rött? (Sen kan ni väl låtsas som om ni inte såg hur ENORM min näsa blev på den bilden?) Och så får ni ha lite medlidande. Jag har nu hittat nålen som försvann för ett tag sen. Den har legat gömd och begraven i min fluffiga matta. Smärta uppkom då min stackars fot hittade den. Det som göms i..  äsch. Ha en fin kväll!


Inga plastblommor här inte!

Haft en fin måndag! Även fast den inte är riktigt slut ännu! 

 Vaknade av att rörmokaren ringde, han kommer på onsdag kl 7.00-7.30. TACKAR! :) Haha. Sen åkte jag in till stan med fina Emelie! Längtar tills vi ska på semester i höst.! Hon ska bo här lite i sommar också, mysigt! Många vinkvällar där vill jag lova!

 Nu har jag precis slängt in min tvätt i torktumlaren i källaren. Jag låtsas som att det fortfarande är vintertid och att jag har lite tid kvar på mig i tvättstugan! All disken är gjorde och jag sitter tillbakalutad i soffan.

 OCH KOMMER PÅ EN SAK, som INGEN någonsin skulle tro om mig. Jag har MASSOR med blommor, riktiga levande blommor som behöver vatten. Tre av dem har jag haft sen jag flyttade in, och de lever fortfarande.(!!). Tre stycken fick jag i lördags, ett påskarrangemang av mamma&pappa+en stoor grön fin växt och en fin blomma av Anders. Stod och tittade på en sån tidigare på lördagen men vågade inte köpa en , för de är svååra att hålla vid liv. Var det en pik där tro?

Nej, nu ska jag fortsätta med min bok. Tror jag ska göra mig en kopp te också, smaska på lite jordgubbar och vindruvor till och bara ha det bra.

Sov gott sen!
  Puss och Kram!                            
                                              Jag har hört att man ska
                                       ha egodagar ibland! Idag har jag det!



Bra avslut! :)

Nyss hemkommen från en helt avskyvärd kväll som slutade riktigt bra!!

Har jobbat och varit riktigt less på det idag. Men såna dagar får man ha ibland, så länge det inte går ut över gästerna!! 

 Sen tog Epa, Madde, Frida och jag en öl på B&B efter jobbet, för att sen gå hem till Epa och dricka lite vin i hennes mysiga lägenhet! Poff sa det och sen vart det chevréost, mögelost, fikonmarmelad, kex, oliver och seranoskinka på bordet framför oss. Gott! Mycket tjejsnack och härliga skratt.

Imorgon ska jag och Epa ha vin&ostkväll igen. Med (TADAA) Johan Glans i bakgrunden. Har köpt dvdn med hans "World tour of Skåne". Kan inte bli bättre!

Nu ska jag sova. Tänkte ta en mysig promenad imorgonförmiddag och sen hälsa på Epa på BarMezzo när hon börjat jobba.

Sov gott och ha det bra!

Puss och Kram!

 Förresten, nästa måndag kommer nog Petter och hälsar på. Det var på tiden!! :)

              
        Bjuder på en fin bild på Epa sen i fredag, jag hoppas att hon inte läser min blogg
        för då finns det risk att hon dödar mig efter detta. Men vafasen! Hon passar i sin
        mormors glasögon! Riktigt go tjej!!! Ha överseende att bilden är sne! ;)


Nya blommor och lite stress!

I helgen är det min långlediga helg. Superfantastiskt skönt tänker ni då, eftersom jag bara har var 5e helg ledig. MEN då kan jag lova er, att jag hade nog hellre jobbat denna helgen. Igår var jag på after work, (trots att jag gick upp kl 7 igår) och låg hemma och sov klockan 23.

Och idag har jag stressat fram och tillbaka. Anledningen? Jag ska ha middagsgäster ikväll. Jag hann aldrig handla igår, så det har jag fått göra idag. Bakat pajer till efterrätten har jag gjort, och salladen till kycklingen är klar. Är klarduschad också! Känner mig rätt i tidsschemat. MEN, tänk om pajen inte blir bra? Tänk om kyckligen inte blir lika god som sist jag gjorde den? OCH HERREGUD kom jag på nu!! Tänk om vinerna är korkskadade?? BÅDA TVÅ?! Det skulle inte förvåna mig!

Men här luktar gott iallafall. För jag har köpt blommor. Jätte fina doftande rosor (och några vita..?!).

 Nu blir det dags att påbörja kyckligen. Önska mig lycka till och håll tummarna. Gammal kock som man är...?

Puss och kram och ha en fantastisk helg!!!

                    
                        Ser ni mina nya fina blommor på bordet? Nöjd, det är vad jag är!

                    
                     Pajerna överst och salladen i mitten, det andra det kan ni blunda för ;)

                      
                           Så här ser min whiteboard ut när man kommer in i min hall :)


Mysmåndag!!

Idag känner jag mig utvilad och otroligt pigg. Städat hela lägenheten har jag gjort, och skulle egentligen ha tvättat också. MEN när jag kommer ner till tvättstugan var tvättmaskinen sönder. Typiskt min tur! Så imorgon blir det till att åka hem till mamma och pappa på dagen för att tvätta mina jobbkläder innan jobbet iallafall..!

 Sitter hemma med Mia nu, vi har käkat pizza och tittat på FAME. Har två filmer till att se på, varav den ena är "Allt för min syster". Härlig gråtfilm!!

 Helgen var fin och Sandras 25års fest var riktigt rolig! Trots att jag var hemma redan kvart över tolv efter att jag blivit så otroligt trött!

 Det händer inte så mycket annat just nu. Förutom att jag vart på IKEA och fått det ännu finare hemma nu:)

Ha en fin kväll!!

Puss och Kram


RSS 2.0