Lång helg!

Herregud! Efter att ha varit ledig i nästan 1,5 vecka blev det full rulle direkt på jobbet! Jobbade kvällen i fredags med massor att göra, och sen 12-23 igår. Igår var det fullt i princip hela dagen! Inte så konstigt kanske, med tanke på lönehelg och allt!:)

 Sen vid halv tolv drog jag med mig Kock-Madde hem på en flaska vin. Mys på högsta nivå! Pratade massor med skit och hade det bra innan det var dags att sova. Idag var det meningen att jag skulle ha jobbat 13-00, men jag började inte förrän 17, och slutade redan sju. SÅ mycket var det att göra idag! :) haha.

Nu blir det till att diska lite sen igår,och att ta itu med att stryka och vika all min rena tvätt som jag försummat nu i två dagar.. Sen blir det nog till att kika lite på film och sen sova,

eftersom jag är världens bästa syster så ska jag hämta min syster i malmö halv nio imorgonbitti. Vilket betyder att jag måste gå upp vid halv sju. Hujeda mig, säger jag bara!!

Nej, nu skriker disken åt mig i köket, och kläderna bara suckar för att jag inte riktigt vill ta itu med det. Men ni får ha en fin kväll!

Puss och Kram!

Fin kväll!

Nu åkte Cornelia precis hem. Vilken kväll vi har haft! Pratat om allt mellan himmel och jord. Hon lyckas verkligen att lugna ner mig när det gäller saker som gör mig nervös! (Hoppas ni blir nyfikna nu igen, det brukar ni ju bli!).


Flyttat och klart!

Så, nu börjar allt sitta på plats. Mitt nya hem är fantastiskt! Sitter hemma nu med Cornelia och har delat några flaskor vin.Otroligt mysigt och jag känner mig redan hemma.! Det var verkligen värt mödan och besväret i lördags och träningsvärken i söndags. Det enda som fattar nu är tavlor och några mattor, kanske några hyllor och en fin tv :)
 Tack alla för hjälpen med packning, flytt och städning( Mia, Sandra, mamma, pappa och Anders!)

Denna veckan jag har varit ledig (med undantag i måndags) har varit så otroligt bra! Såhär bra har jag inte mått på länge. Ett nytt kapitel i livet är startat!

Och, ni borde vara nyfikna. Just nu känner jag mig lite förvirrad och glad, med ett uns pirr i magen!:)

Sov gott!

Puss och kram på er!

Flyttpackning.

Vilken dag. Skulle träffa Mia runt tolv. Fem i tre fick jag liv i henne. Woho!

Sen resten av dagen har vi flyttpackat, ätit på Donken och haft huur kul som helst! Bara liite liite disk kvar och några småsaker att packa..Jag som tog paus för snart en timme sen, borde nog börja med det snart igen. Mia har varit duktig och packat ner allt som fanns i köket. Sen hittade vi solglasögon och roliga saker vilket  resulterade i lite roliga bilder ;)

     
            

 

och med detta tackar jag för mig ikväll!

Sov gott och dröm sött!

 

Puss och Kram!


Nyfiken!!

Läste min systers blogg inatt. Jag hade beställt en produkt från Victorias Secret, när hon ändå är i  USA.  EN! Men när jag läser att hon köpt presentER till mig inne på VS , tror hon då inte att jag blir jätte jätte nyfiken?? Men jag tycker om dig ändå sis!

Kom precis från skolan, Människan socialt och kulturellt. Otroligt intressant ämne som passar mig perfekt. Om 40 minuter börjar jag jobba.. Sen imorgon är det skola igen, och sen jobb på kvällen.
 Ser fram emot onsdag. Lina är hemma från Geilo (J-LO) och vi ska på quizen! Sen i April åker apan till Australien i ett år. Jag vill också!!

Men ni får ha en fin kväll. Har ni tråkigt så kom inom Harrys!!

 

Puss och Kram


Typiskt mig!

Gick av lite tidigare från jobbet för att plugga.. Ja, ni vet ju säkert hur det gick.. Johanna, Madde, Isabelle, Jakob och Maria satt och drack vin.. Vad gjorde jag? Drack vin!!

Börjar skolan tio över åttta.. Grattis!!

Detta är bara för er skull Mia och Sandra!! Jag älskar er!

Puss och Kram

nära nu.

Imorgon är renoveringen av lägenheten äntligen slut. Det sista kommer att fixas, och sen på lördag om en vecka, exakt vid denna tidpunkten ligger jag i sängen i min nya fina lägenhet. Tror ni att jag längtar?

Kom precis hem från jobbet nu.. Eller ja.. Jag slutade för en timme sen, men träffade Mia och Sandra påvägen hem! Så nu ligger jag på soffan och har det bra.. Förutom att allt är huller om buller i lägenheten och det står flyttkartonger lite varstans.. Tänker lite på min syster som är i Florida och har det bra, och på Malin och Charlie som gottar sig i Thailand. Avis? Inte skulle väl jag?

Att detta inlägget har tagit tid eller? Min mellanslagstangent gick sönder för ett par månader sen när jag spillde te över datorn, men superwoman som jag är lyckades jag fixa den. Men nu har jag lyckats pajja den igen.. Vilket innebär att jag med precision måste träffa en liten "knapp" varje gång jag ska göra ett mellanslag. Enklasthadedetvaritomjagbaraskrivitsåhär!!

Sov gott och ha det bra!

Puss och Kram


Isvak, första dagen, och allt tjat..

Jaa, jag får väl börja här igen då efter allt tjat ! (Okej, lite för att jag tycker det är kul att skriva av mig också). Igår när Sandra och jag pratade om det, fanns det EN MILJON saker att berätta sen senast, och nu är det blankt.

Det mest intressanta som hänt är väl att jag JESSICA cecilia WERNEBÄCK badade ISVAK på nyårsafton. Sug på den ni. Visserligen var Cammi och Susanne snäppet värre som hoppade i två och tre gånger. Men en otroligt lyckad nyårsafton med god mat, härliga människor, ett nyförlovat par(grattis igen), undervattensbastu, badtunna och lite flashing av en och annan...

I måndags var även (hör och häpna) min första skoldag sen gymnasiet, och även min första matematik lektion sen 5-6 år. Det gick väl hyfsat- Stackarna som går samma kurs fick sitta och lyssna på en extremt förkyld och snorig Jessica under 2 timmar. 
 Sedan har jag en annan kurs, "Människan, socialt och kulturellt" som är väldigt intressant. Vad som gör den ännu roligare är att Sandra S, Alex och Malin K läser samma kurs!!

Jag har nästan renoverat klart hela lägenheten så på lördag nästa vecka flyttar jag till Timmermansgatan. Jag är nästan som ett barn på julafton, för nu ska det shoppas på IKEA!!

Annars har det nog inte hänt så mycket mer i mitt (till synes) händelselösa liv. Men jag ska försöka få igång det snart! Lina är i Halmstad på besök till nästa torsdag, så där kanske det till och med kan bli en fika, glas vin eller något. Det ni. Det är mer spännande än vad jag haft på länge.. (Om man inte räknar igårkväll/natt med Sandra J.) Vilken kväll vi hade. Jag har lite (okej extrem) träningsvärk i magen efter allt skrattande, ätande som vi hade för oss igår. Tack vännen!

Nej, nu ska jag försöka göra något bra, dvs lägga mig tidigt. Upp tidigt imorgon, så det blir en lång dag med renovering sen jobb mellan 17-03.

Ha det fint, och sov gott.

Puss och Kram!

RSS 2.0