29 April 2009

Gårdagen var trevlig. Cyklade hem till Klinker vid sex, drack gott rött vin på hennes balkong, pratade och gjorde oss iordning. Sen var det dags för Harrys. Mums, åt ryggbiff med bearnaisesås och pommes. Goda drinkar och gott vin. En helkväll med gamle goa Carro Klinker.

Idag har jag varit duktig, var ute och gick med mamma och pappa på ön. Dags att komma igång nu känner jag!

Ikväll blir det lugnt och sen en tur in till stan för att träffa Klinker när hon slutat jobba. Härligt!

Ha en fin valborgsmässoafton mina vänner.

Jessica


Världens sämsta!!

Herregud, det är över en vecka sen jag lämnade Geilo och Norge, det har gått så fort! Halmstad är fantastiskt, solen och värmen, alla vännerna och familjen. Helt enkelt, jag är överlycklig!!!

Jag har varit världens sämsta på att uppdatera här eftersom jag knappt har varit hemma en minut känns det som. Buzz hos Elize ( och Helena ibland) på nätterna, sova en snabbis, fika, shoppa med vännerna. Hinna med en kaffe med mamma. Ja ni vet hur det är? 24 timmar på ett dygn, vem kom på det där dumma egentligen?

Men iallafall. Imorgon blir det musikquiz på Harrys med Caroline Klinker, och på torsdag är det premiär på fantastiska fantastiska Trottobar! Caroline Klinker har vart en pärla och fixat VIP biljetter till henne, mig och Elize, om jag ser fram emot detta och allt som händer i sommar. Slutet av Maj/början av Juni blir det inflytt i lägenheten.. Tobbe flyttar också hem från Geilo ♥ (JIPPI!!), konfirmation i Norge sista helgen i Maj och börja jobba på Harrys igen.

Nu ska jag bädda ner mig i mitt provisoriska sovrum(lillebrors rum) för att försöka ta itu med alla flyttkartonger och all tvätt imorgon. Sov gott och ha en fin dag imorgon!

Jessica.

Gårdagens blogg.

Så satt man på tåget hem från Geilo. Har just bytt tåg i Oslo påväg mot Göteborg. (När ni läser detta är jag redan hemma sen många timmar, men vad ska man annars göra när man sitter och har tråkigt på tåget? ;-) )


Tiden i Geilo har varit väldigt bra för mig på många sätt och vis. Okej, jag har vantrivts så det står härliga till i denna lilla by mitt i ingenstans i Norge. Men jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv.

Jag har också förstått hur mycket familjen och vännerna betyder för mig, att jag inte kan leva utan dem. Det har varit en fantastisk tid med Tobbe och jag har fått lära känna han ännu bättre än jag gjorde innan.

 Även jobbet uppe i Geilo har varit bra för mig som person, inte bara personligt, utan väldigt mycket yrkesmässigt. Frågar någon varför det har varit bra för mig, vet jag inte om jag kan förklara det till punkt och pricka. Men jag känner verkligen det, och det är väl den känslan som är viktigast?

Det har varit en bra tid för mig, och även om jag (och alla andra) inte trodde det, så känns det konstigt att åka därifrån. Jag kommer sakna människorna där uppe. Men på något vänster lyckades de få mig till att säga att jag kommer komma upp igen. Visserligen aldrig mer för en hel säsong (det gjorde jag väldigt klart) men kanske för någon vecka eller två när det är lugnt och stilla på (mitt favorit) Harrys. Bara komma upp för att hälsa på och tjäna lite extra pengar. Varför inte? Kanske till och med åka på skidsemester? För om jag har varit sugen på att åka skidor under dessa månaderna!

 ( För er som vill veta sitter jag och har panik på tåget eftersom jag är såå kaffesugen men mitt ben har helt och hållet domnat bort, det kanske bara jävlas med mig? )


Men det ska bli härligt att komma hem. Till vardagen, till det normala, till Harrys. Ni måste tro att jag är tokig eller någonting, Men Harry´s pub och restaurang i Halmstad är ett av de få platser jag arbetat på och känt som jag gör. Jag trivs så bra med stället och alla som arbetar där, trots att Sandra slutat nu. Jag ser fram emot sommaren i Halmstad, och att ha Tobbe hemma från Norge.

 Att ha Tobbe hemma i Halmstad igen känns otroligt (ursäkta språket) jäkla bra! Även fast han ska jobba i Varberg, men vad gör det? FÖR DET LIGGER I HALLAND!! =) Säg vad ni vill, men långdistans suger! Visst, en del av mig vet om att han troligen kommer att vara uppe i Geilo till vintern igen, och alla som känner mig vet att jag inte kommer stoppa han, hur ont det än kommer göra att ha han så långt bort igen. Men det finns tåg, det finns bussar, för fasen jag kan köra upp dit och hälsa på om det är så!  


Sista dagen på Geilo

Wow, det har gått fort. Sista dagen på jobbet idag, och sista dagen på Geilo. 13.39 imorgon går mitt tåg mot Halmstad, och jag måste sæga att det kænns fantastiskt.!!

Sa "hej då" till Hildegunn (receptionschefen) igår, vilket inte var jætte roligt. Hon ær helt fantastisk men hon fick mig att lova att inte sæga hej då, utan att vi ses igen. Imorgon innan tåget går ska jag gå hit till hotellet och sæga hej då till alla som ær hær (vilket nog inte ær många eftersom vi har stængt då).
 Jag tænkte inte på detta att det skulle bli jobbigt att sæga hej då till alla.. Før visst, jag har inte trivts jætte bra på Geilo, och jobbet har væl blivit lite långtråkigt ibland (jag ær ju så van vid tempo, tempo!!) men jag kommer sakna många av personerna som jag jobbat med hær. Men som Hildegunn sa, jag får komma och hælsa på, kanske jobba någon vecka i høst om det finns tillfælle.

Men det kænns ændå så bra! Att få komma hem till Halmstad, vænnerna, familjen. Allt det dær som ær "hemma". Men det bæsta ær också att jag vet att Tobbe kommer vara hemma i sommar. Inte hær uppe, ett helt land och næstan 80 mil bort.  Med detta avslutar jag dagens "sorg" før Geilo.

Som svar till dig syster. Pappa fyller år næsta vecka, då måste det ændå bakas tårta, så det ær klart vi ska æta tårta! :-)

Ha en fin dag mina vænner. Så hørs och ses vi jætte snart!

God morgon!

Wow vilket hærligt væder det ær ute idag. Antar att ni har lika fantastiskt hemma?

Sitter hær på jobbet nu, ingenting att gøra.. Inga gæster inne på hotellet, ingen telefon som ringer, inga mejl att svara på. Dett ær 8 låånga timmar vill jag lova er. Fart och flækt med massor av spring, gæster och att gøra, det ær att jobba det! Så jag vill ha det, kanske dærfør jag ælskar att jobba på Harrys så mycket? Det hænder alltid någonting.

 Mitt næst sista pass har jag idag hær på Ustedalen Hotell Geilo, ingenting mer "Vææælkommen till Ustedalen hotell, det ær Jessica". Skøøønt!, Før Benny, æven om du sæger att jag har telefonrøst, så ær det inte min grej att jobba med att svara i telefon hela dagarna. Jag ær bættre på att bæra tallrikar, møta gæsterna "in person" och tappa upp øl :-)  haha!
 Jaa, vad ska man sæga? Jag sa ju att jag ælskar mitt jobb på Harrys :-)
 Och før alla er som saknar mig dær (om det nu ær NÅGON som gør det) så ær jag tillbaka andra helgen i Maj, och tre helger framøver. Sen ær jag tillbaka på "riktigt" 3 Juni. Just fasen! Måste ju ringa Anna idag igen!! Sa till henne igår att jag kunde børja jobba den 2a Juni, før jag skulle ju komma hem 1a. Men så helt pløtsligt ska vi inte åka hem från Brummunddal førræn 2a Juni, tack før upplysningen førældrar :-) Bættre sent æn aldrig, det funkar inte riktigt sååå =) haha!

Idag efter jobbet blir det en tur ner till byn (kanske en chailatte? Men jag blir alltid lika besviken, længtar såå efter espresso house!!) handla lite mat, och fixa. Om jag orkar? :-) Har ju lite kvar att stæda, men det får kanske bli imorgon? Sola ska jag gøra idag, det ær en sak som ær sæker. Så skønt!! Bara 5 timmar kvar på jobbet før idag.. Bara..

2 dagar kvar, sen ær jag hemma i Halmstad før gott, och jag får træffa alla, (men speciellt Tobbe) som jag saknat så mycket! Ha en fin dag.

Onödigt men fantastiskt roligt.


Tänk att man kan bli såhär kär. Du är helt fantastisk! Jag älskar dig.
Är han inte bara sjukt snygg? ;-)




Jag stoltserar i mitt nya "pannband" och med ett fantastiskt gott vin medan Justina lagar mat =) Mums!



Efter mitt inlägg med mina fantastiskt fina blommor jag fick av Tobbe på min födelsedag kände jag för att visa min smaskiga tårta som jag bakade på min 21årsdag!!

Det här var allt för ikväll. Nu ska jag sova. Börjar kl. 7 imorgon. Ligger här och saknar min Tobbe väldans mycket, men vi ska gå ut och äta på onsdag =) Och sen efter det blir det bio eller hemmamys med film. JAG ÄR KÄR =) (man kan faktiskt vara det fortfarande ;) )

Sista 2 vakten helt pløtsligt -

Idag var egentligen mitt næst sista pass på 2a vakten. Men så ringde Hildegunn och bad lite snællt om vi kunde byta pass imorgon så att jag tar morgonpasset och hon kvællspasset, Javisst, sa jag! Kvællspassen just nu, de ær så otroligt långa och ensamma och tråkiga. Ingenting hænder..

Pratade med min chef hemma innan också, Jag ær så otroligt lycklig och glad !! Allt blir som jag tænkt mig, plus lite bættre. Inga sura miner hær inte!

Ha det fint vænner, så ses vi jætte jætte snart!! =)

Min kärlek

"In Poland it means that the flower is from the deapest of his heart"


 Det fick jag höra idag när jag berättade för Justina att min blomma jag fick av Tobbe fortfarande är såhär fin efter 10 dagar.

Myskväll

Min fanatiska städdag blev inte helt som jag tänkt mig. I princip hela köket och rummet är väl egentligen städat och klart, bara golvet klart. Men så tog jag en paus för att gå upp till hotellet för att lämna och hämta saker, och såklart fastnade jag i nästan en timme. Drack kaffe och åt chokladmousse med Hildegunn. Mys!
Sen när jag kom hem satte Justina och jag oss ner och tog en kopp kaffe och satte igång en fantastiskt mysig barnfilm "Den magiske leketöysbutikken" (ingen aning om vad den heter på svenska, så ni får ursäkta mitt språk :-) )

 Nu sitter jag och laddar in bilder på datorn och lyssnar på otroligt mysig musik, och dricker ett gott glas rött vin. Mums.

Ha en fortsatt fin kväll mina vänner, vi ses och hörs.

Jessica
-as the moon lost her memories...

Upp och Ner

Åh, så glad jag var! Jag satt på ellos.se och klickade hem klänningar, bikinis och armband. Lite, bara lite till, tänkte jag när jag satt och beundrade de vackra klänningarna. Men oj, det skulle jag inte ha gjort. Tack vare det där, liite till, kunde jag inte beställa kläderna. Wiips sa det så stod det "denna sidan är inte tillgänglig för tillfället". Nej, då ska de fixa med hemsidan mitt upp i allt. Varför gör man inte sådant här på nätterna istället? Då det inte är speciellt många som sitter och vill beställa kläder? Jag hoppas verkligen att min beställning ligger kvar på mitt konto, för bikinin jag beställde, är en av de finaste jag sett på länge!
 
1,5 timme kvar har jag på min näst sista 1a vakt. Imorgon och på lördag har jag 2a vakt, och min sista 1a vakt är på söndag, som även är min sista dag här i Geilo (okej, jag åker på måndag, så sista och sista...), Det är så ofattbart skönt, och roligt att få komma hem! Halmstad, älskade, älskade Halmstad. Nej, nu är det nog med nostalgi (!?), back to business (med alla våra 11 gäster) =)

Ha en fin dag!

Mums

Peter, vår (ena) kökschef här på Ustedalen gör så otroligt god mat. Nu när vi har så få gäster på hotellet är det en 3-rätters meny varje kväll. Ikväll är det Lamm till varmrätt med kokta morötter, blomkålspurè, och någon sorts tomat"chutney". Wow, vilken kock den mannen är! Nu sitter jag här, mätt och belåten. Mer belåten hade jag varit om tiden gått något fortare. 4 timmar kvar på mitt pass, utan någonting att göra. Trist!

Men Tobbe, han är ändå bäst (och vackrast), så det så! :)

11

11, så många gäster har vi på hotellet idag. Det är så tyst! Härligt tänker ni nu, men tyvärr, det är det inte. Det är tråkigt!

Det bästa hade varit om jag hade haft någonting att skriva om här. Min livshistoria kanske? Men jag gissar på att ni hade blivit uttråkade efter hälften.



Men jag kan väl säga så här mycket:
Idag är det 5 dagar tills jag står i Halmstad-
Jag saknar min Tobbe så häääää------------------>ääääär mycket, plus lite till. ♥
Nya One Tree Hill avsnitt är väldigt efterlängtade.
Jag vill få tillgång till min lägenhet, nu?.
Jag älskar pengar, men pengar verkar inte älska mig, för dom försvinner med en väldans fart.


Det var allt för idag. Ha en fin kväll mina vänner.

Sista vinkvällen på fjället

Sitter här på nedervåningen i vårt hus med Elin ovh Justina.. Vinet och ölen flödar (mest vinet) och vi sitter och tävlar med varandra på youtube. Vem sjunger vilken sång? Herregud, vi har så olika musiksmak att det är helt otroligt, men roligt har vi. Jag kommer sakna det här lite, att sitta, dricka vin,bli lite småfull och bara prata och har roligt. Wow. Så imorgon åker Elin hem, och när hon kommer tillbaka är jag hemma =) Så ikväll är det Justina, Elins och min sista vinkväll sammen. LIte sorgligt, men ett litet besök kan jag väl tänka mig att göra?=)
Sov gott mina vänner, vi ses snart! Nu blir det lite gossipgirl innan sovdags !!

TO DO

Denna veckan blir det inte lika mycket avslappning som jag hade tænkt mig. Det blir banken, skattekontoret, stæda, packa, jobba, och sen stæda lite till och packa det sista på søndag. Åh, vad jag længtar hem! Æven fast det faktiskt kommer bli trist och jobbigt att sæga hej då till alla hær.


Döm inte boken för dess omslag

Wow säger jag bara! Satt igårkväll och tittade lite på aftonbladet (som jag alltid gör =) ) och hittade detta klippet http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY från Britains got talant. Helt fantastisk röst har denna kvinnan, utskrattad från början och hyllad av stående ovationer när sången är slut. Wow.

Såna här personer visar verkligen att man ALDRIG ska döma personen efter utseendet. Att vi människor är så ytliga är verkligen hemskt. Jag satt och tänkte att "herregud, gå av scenen nu kvinna!!" innan hon började sjunga, och om jag fick svälja mina "ord"!!!
 Så mina vänner, idag vill jag ge lite visa ord som sagts så många gånger. "Döm inte boken för dess omslag"

Kärlek

  ♥ 
Jag älskar dig.

♥♥♥

Jag tycker inte om det här. Kom tillbaka nu och lämna mig inte igen.
 Jag saknar dig redan ♥


Påskdag- tomt hotell

Tystnad. Herregud, jag vet inte nær jag hørde sån hær underbar tystnad sist. Hotellet ær næstan tomt på gæster nu. Så nu æntligen kan man andas ut igen.

Igår blev det att jag føljde med de andra ut, trots att jag børjade 7.00 med 76 utsjekk. Men jag høll mig nykter och som chauffør, vilket faktiskt var riktigt bra. Visst, jag ær lite trøtt idag, men det ær inte værre æn vanligt, och jag hade ganska roligt.. Njaa, det var væl kanske att ta i, men det var hærligt att få træffa Tobbe lite utanfør jobbet før en gång skull.. Som ni sækert redan vet, ær jag och Tobbe værldens sæmsta på att matcha våra scheman. Han åker hem ikvæll/imorgon, och nær jag kommer hem åker han upp hit igen i 2 veckor. Lyckat! :) Men wow, fjærilar i magen fortfarande, det ær fantastiskt! ♥

Efter jobbet blir det handla, sen laga någon god soppa (det ær sånt dær regngråtristvæder idag) och titta på film. Och hålla tummarna och hoppas på att Tobbe inte åker førræn imorgon =) Ha en fin dag!


Något positivt i det negativa-

Som ni sækert førstått, så ær mitt humør total katastrof idag. Men tack vare underbara gæster (och magiker) så lyckas jag ændå få fram ett leende emellanåt. Positiva och glada mænniskor ær fantastiska, før ett leende, det ær faktiskt smittsamt. Så le mot varandra, gør varandra lyckligare.
 Trots att jag førsøker, så blir mitt humør inte mycket bættre. Några tips?

Känslan av att vara sårad

Allt är pga av en enda felsägning igår som jag inte kan sluta tänka på. < Möjligen inte bara den felsägningen, många av sakerna som blev sagda igår, jag får bara inte ut det ur huvudet.. Gårdagen blev helt fel för mig. Jag förstår inte hur man kan säga så? 
Sårad, det är den enda känslan jag känner idag.

Lååångfredagen

Denna dagen blir nog allt annat æn lång, attans sæger jag bara! Jag orkade mig verkligen inte upp ur sængen idag. Først 14.15 lyckades jag få fart på mig sjælv, (jag børjar ju jobba 15) =) Nu sitter jag i receptionen, (vældigt) utvilad och på strålande humør.  Hotellet ær fullt in på sista rummet och alla ær på fantastiskt humør. 

Jag lyckades inte få med mig Elin och Justina ut igår, men vad gjorde det? Jag lade mig och tittade på Bones, som en vældigt bra! Sen kom Tobbe upp från Peter och var på extremt hærligt humør. Førutom att han alltid ska hålla på att jævlas då =) Somnade nog ganska tidigt, ær inte helt hundra på vad klockan var. Men minst 12 timmars sømn har det nog blivit inatt.

En dag jag inte ser fram emot, det ær søndag. Då jag har 76 rom ska sjekka ut och næstan alla ær stamgjester. Mycket att gøra? Det kan ni lita på!! =)

Ha en fortsatt fin påsk och långfredag vænner =)


Pretty pleeease!

Stod jag precis på mina bara knæn framfør Elin och Justina, varfør? Før ikvæll vill jag gå ut och skaka rumpa!

Biljett

Nå er billetten hjem kjøpt! =)


Norrmæn

Norrmæn ær i øverlag vældigt trevliga och "hurthurtiga". Det ær "tusen hjertlig takk", "ååh kjempefiiiiint" och såklart "Den e greeit", ja you name it. Æven om dom kanske inte ær på strålande humør så låter dom iallafall som om dom ær det. Ja, alla ni som varit i Norge, ni vet vad jag pratar om. Norska ær næstan som ett sjungande språk, det ær vackert och glatt. Ær man på lite dåligt humør någon dag, och det kommer en norsk fram och pratar med dig, så blir du automatiskt på bættre humør. Men oj, dom kan æven prata fort! Fortare æn mig, vilket jag inte trodde var møjligt ;)
Nu tycker ni att jag ær tokig, før så mycket som jag længtar hem till Sverige, hur kan jag sitta och prata om hur bra det ær med Norge?
Det finns massor med positiva saker med Norge, min slækt, mina vænner hær, och språket ær så fantastiskt fint som sagt. Dærfør får Norge ros istællet før ris idag, møjligen kan det æven bero på vædret som strålar utanfør hotellet?

Jag vet inte hur det ær før er, men jag hoppas att ni får en fin skjærtorsdag och en fortsatt fin Påsk. Før med gæsterna som bor på hotellet nu, då vet jag att jag kommer ha en fantastisk påsk!
Peace and Love!

Hærlig påskøverraskning

Idag har jag haft ups and downs så det sjunger om det. Allt har varit kaos i receptionen, jag har fått stæda upp så otroligt mycket efter att den andra tjejen gick av førsta vakten. Jag førstår inte hur man kan gøra så mycket fel, eller hon kanske bara inte brydde sig om att gøra det hon skulle? Helt enkelt som min kloka Tobbe sa en gång.
Man ska aldrig gå ut och dricka om man inte kan skøta sitt jobb dagen efter!!

Men en av de hærliga tingen som hænt idag ær att jag fått kort av min mormor, hon ær så hærlig. Otroligt glad blev jag, och så nær jag kom till jobbet, så kom en av stammgjesterna fram till mig och vet ni vad? Jag fick ett "glas"påskægg med godis i av henne, før jag førtjænade det :) Tack tack!! =)

Men nu ær det bara 2 timmar kvar tills jag får gå hem =) Woho! Om 1,5 vecka ær jag hemma i Halmstad, før gott. Jippi!

Ha en fin kvæll mina vænner.

21

Som jag skrev inatt, fyller jag år idag. Jag är sådär löjligt barnslig när jag fyller år. Jag älskar verkligen att fylla år, för allt handlar om mig, mig, mig =)
 Jag har fått så fina presenter idag. Tobbe kom hem från jobbet i eftermiddags och av honom fick jag jätte, jätte fina blommor, ett halsband (som var i silver och rosa och genomskinliga "stenar") och en "sjal". Så otroligt fina saker, och blommorna gick rakt in i hjärtat ! Tack älskling♥ Sen kom Justina och Maria hem från jobbet, och ställde sig och sjöng "ja må hon leva" på polska, (cooolt!!) och så fick jag ett par otroligt vackra örhängen av de och Elin R. Gissa om jag blev glad, och det bästa av allt är att de matchar med halsbandet jag fick av Tobbe.

 Sen åkte jag och Tobbe till Expert, för jag ville köpa en present till mig själv, men det blev TVÅ =) En rosa plattång och ett rosa/svart mobilöverdrag. Mycket rosa idag!

Jag gjorde precis klart tårtan som vi ska äta ikväll och nu väntar jag på att Ida ska komma över på kaffe en sväng innan alla andra kommer hit efter jobbet ikväll. Roligt!! =)

Så, mina vänner, jag hoppas att ni har en fantastisk kväll! (För det kommer jag ha)

Födelsedag!!

Woho!! Idag fyller jag år!! Elin och jag sitter och dricker öl och pratar. wow vilken vän hon är. Jag är glad att jag har henne för hn hjälper mig så otroligt mkt. Hon har fått mig att tänka till. Och från och med imorgon (idag?!) blir det en annan Jessica ni möter. För nu jäklar ;-) haha!
 Men nu ska jag vara trevlig mot Elin igen. Godnatt vänner och familj, för idag är det MIN dag!! =)

Goodmorning sunshines!

Nu sitter jag på jobbet igen. En av mina sista morgonpass hær på Ustedalen Hotell, och det ær inte direkt så att jag gråter øver det. 
 På morgonpasset ska man gå igenom gårdagens kassa och avstæmningar på kortdragningarna. Som vanligt idag stæmde det inte, men vanligtvis kan man ordna det sjælv. Men inte idag inte, så nær Trine kommer in så kommer hon att bli på ett fantastiskt humør! Inte før att jag inte førstår, før såna fel som det blivit igår ska inte hænda.. Men vad gør man? Før (tack och lov!!!) så ær det inte jag som klantat mig!! Men vad gør det nær det ær fel?
Don't kill the messenger!


Nær jag slutat mitt pass idag, så ska jag først sola lite och sen gå bort till Skaro och soova fram tills att jag børjar igen kl.18 i restaurangen. Før imorgon blir det en dag utan dess like, jag ska førsøka mig ner på byn før att inhandla ingredienser till min tårta och någon flaska vin. Vilket ska bli så otroligt intressant med tanke på hur mycket turister hær ær just nu. Ønska mig lycka till!!


Ha en fin dag mina vænner, det ska jag ha! :)

tempo, tempo, tempo.

Vilken dag alltså. Så mycket att göra på så lite tid. Fantastiskt roligt. Kändes nästan, men bara nästan, som att jobba på Harrys igen. Som jag saknar så otroligt mkt! Snart blir det tillbaka till "det gamla vanliga" och om jag längtar!! Det finns inte någon eller något som kan få mig att flytta från Halmstad igen, eller jo, kanske till Göteborg, det är den enda staden jag skulle kunna tänka mig att flytta till.. För det är nära hem!
 Och Malin, jag vill inte att du ska flytta till hösten. Stockholm är såå jäkla långt bort!!

Trots att jag vill hem NU, så vet jag att jag kommer bli rastlös direkt när jag kommer hem,. För är det någonting jag absolut inte vill, så är det att flytta hem till mamma och pappa igen. Ingenting emot er !! Absolut inte, men det kommer inte att fungera, det vet både jag och dom redan (tror jag).Men vad gör man inte? Hellre det än att bo på gatan =)

Sov gott mina vänner, det borde jag göra. För jag börjar jobba kl.7 imorgon bitti.  Puss och kram!

Och Petter, du är så otroligt fantastisk! Jag är så glad att jag har dig!!

just take me away, i've got nothing more to say.

Mycket att gøra nær påsken kommer till hotellet..

Ja, vad ska jag sæga? Det ær så otroligt mycket att gøra på jobbet nu att jag inte hinner skriva hær. Igår var jag visserligen ledig fr¨ån receptionen, men jobbade i restaurangen, dær vi hade massor att gøra.. Men jag måste sæga att det ær enormt roligt att ha så hær mycket att gøra.. Men nu hinner jag egentligen inte skriva mer, så ni får ha det så bra!

Bara två dagar kvar till min fødelsedag =)

Påsk i Norge!

Wow vilken dag!! Jag vaknade utvilad, (vilket inte vad konstigt då jag somnade 8 igårkvæll) och på værldens bæsta humør, som fortfarande håller i sig. Solen sken utanfør fønstret och det ær så varmt ute!

Påsken har ju tjuvstartat hær i Norge, då det ær palmehelgen, och gæsterna strømmar in på hotellet. Helt fantastiskt ær det med alla dessa glada och trevliga gæster. Det finns massor att gøra hela tiden, så det ær inte en tråkig stund! Tænk om det alltid kunde vara såhær? :) En vecka till med detta, jag ser verkligen fram emot det!

Sjælvklart ser jag fram emot tisdag också. Då jag fyller år. Hurra hurra hurra hurraaa! Två andra datum att se fram emot ær 20/21 April (nær jag flyttar hem igen) och 1 Juli nær jag får min lægenhet!!!

Men nu ær det back to work! Ha en hærlig kvæll!


God morgon!

Det ær fantastiskt skønt att børja 7 på morgonen faktiskt. Ærligt nu, utan någon som helst ironi. Tænk sjælva, att gå upp halv sju på morgonen, børja 7, sluta kl. 15. Sen har man hela dagen på sig att gøra så mycket annat. Visst finns det førdelar med att børja kl. 15 som jag brukar gøra också. Sova sova sova heter denna førdel. :)
 Men wow, det ær sjukt skønt att gå upp tidigt, (nær man ær pigg nog før det). Trots att det ær så otroligt najs, så sover jag alltid, alltid længe nær jag ær ledig. Varfør? Før att slippa behøva gøra någonting, och før att jag ær en av de lataste personerna ni någonsin træffat. Men det visste ni væl førstås redan?

Inatt kunde jag verkligen inte sova, så jag kollade på Bones, en otroligt bra serie. Jag ælskar polisserier, men denna serien ær helt fantastisk (ja jag gillar det ordet :-) ). Inte nog med att det ær bra handling och skådespelare, ironin och den låga humorn gør det så otroligt mycket mer æn en polisserie!
 Nær jag låg dær och tittade på Bones kunde jag inte låta bli att bli avundsjuk på Tobbe dær han sov djupt jæmte mig. Okej att han var helt totalt slut nær han somnade, men han såg ut att sova så gott. Han ær också så otroligt snygg nær han sover :)

Ha en fin dag mina vænner!

Världens sämsta självdisciplin

Jag hatar att erkänna det, men Tobbe har rätt ofta, lite för ofta kanske? Jag har världens sämsta sjävldisciplin. Se bara med nikotinet, visst jag har slutat. Men hur lång tid tog det inte?
 Så nu har jag påbörjat nästa steg. Operaion nyttigt liv. Börja gå ut och gå, äta nyttigare och bättre. Försöka minska 2 storlekar. Men vad gör jag? JO, jag äter choklad, en bulle och dricker en cola. På min andra dag som nyttig. Jag är verkligen värdelös på sjävldisciplin. Jag behöver en egen PT som håller koll på mig dygnet runt hela tiden. Nu!

Alzheimers

Førlåt mina vænner før att jag ær så dålig på att skriva.
Igår nær jag slutade jobbet skyndade jag hem før att betala en av mina rækningar, men jag kunde inte hitta min internetdosa till swedbank, och har fortfarande inte hittat den. Lite jobbigt måste jag sæga att det ær. Ingen som har den minsta aning om vart den finns. Ingenstans hos mina førældrar, ingenstans på mitt och Tobbes rum, och inte någonstans i mina væskor.
 Men det ær sånt man får ta nær man ær klantig och glømsk som mig. Tyværr. Ungdomlig alzheimers ær jag lite rædd før. Finns det?

Nu sitter jag på jobbet, hur mycket som helst att gøra just nu. Och det ær fantastiskt roligt! Vi har engelska skolungdomar hær, som køper otroliga mængder godis och læsk! Telefonen ringer varm, och det ær mycket som ska førberedas infør påsken (som startar redan denna helgen i Norge). And I'm lovin' it!

Speciellt också før att min Tobbe ær tillbaka hær uppe igen, och han hann inte klippa sig! WOHO! Ibland så lyssnar han dær uppe kanske lite extra? Før Tobbe ær så otroligt snygg i håret just nu!


Men nu ska jag førsøka jobba lite till, trots att jag ær klar med det mesta redan. Ha en fin kvæll!


RSS 2.0