ett frågetecken?

Petter och jag pratar om vad vi gör en lördagkväll såhär dags.. 

jessicacecilia'- säger
haha hon kollar tv o jag sitter vid datorn.. men vi har bott ihop så då kan vi umgås på detta sättet!

petter säger:
det är inte att umgås, det är att ignorerar varandra,

jessicacecilia'- säger 
haha. vi behöver sällskap

petter säger:
skaffa pojkvänner då :)

Tack vännen! Tack för den. Det är inte så enkelt ;) haha!

 

 


Som sagt, jag är urusel på rubriker!!

Lördagkväll-
har varit hemma hos föräldrarna och ätit middag. Faster och farbror plus kusin var också där. Riktigt god mat och kul att träffa de :)
 Skulle varit på halloween party, men fick inget svar (hoppas inte du tog illa upp hjärtat!!) så nu sitter jag hemma hos Cornelia och tittar på kärlekskomedi. Riktigt tjejfilm. Mys på högsta nivå.

Imorgon blir det att ta på sig de fulaste kläderna.- och laga bil. Jippi... Någon som känner sig otroligt givmild och vill ge mig en ny fin bil? Haha. Hoppet är väl det sista som lämnar en? :)

 Allting verkar ha blivit fel. Det var inte meningen att det skulle bli såhär. Jag skulle ha hållt tyst och inte berättat någonting.!! Men! Man lär sig någonting nytt varje dag :)

Ha det fint.

Puss och Kram

- - - - (jag är så dålig på rubriker ibland!!)

Dagen idag har varit helt underbart bra! Tagit det otroligt lugnt, knappt gjort någonting. Varit hemma hos föräldrarna och tittat på idol, sen åkte jag för att hämta Elize, sen bar det av hem till Cornelia.. Vi var där ett tag, sen körde vi Evve och Sabbe hem..
  Åkte tillbaka in till stan, tog ett glas vin, och nu är jag hemma igen. Det är så härligt att umgås med Elize, det var länge sen, men känns som igår- Precis som det ska vara med bra vänner!! :)

 Idag har jag kännt ett lyckorus.. Ett lyckorus som det var längre sen jag kände. Flera år sen till och med..?! Jag känner harmoni och glädje för livet. Allting känns bra.! Hade kärleken sett lite ljusare ut, så hade jag nästan (men bara nästan) kunnat säga att mitt liv är perfekt för tillfället!

Sov gott, och hoppas ni också haft en fin kväll!

Puss och Kram


Snipp Snapp slut..

.. och så var sagan slut.. :) Haha.

Men man lever bara en gång. Det var totalt värt det. För nu slipper jag undra.

Det är konstigt, jag tycker om en kille, som tycker om en annan.. Men ändå mår jag bra? För att jag hoppas att han blir glad med henne? Antagligen, för tjejen får en sjukt bra kille :)

Sov gott!

Besiktningen är--

-- nu avslutad. Min fina gamla pärlan!! En enda anmärkning (visserligen till ombesiktn.)!! Det var en läcka på grenröret (??!!) som behövde åtgärdas.. Alltså samma sak som pappa fixade på den förra året. Peace of cake! WOHO!!
 Grattis som f** till mig själv och till älskade gamla pärlan.

Ska alldeles snart göra mig iordning till jobbet, men jag börjar bli lite trött. Gick upp redan klockan kvart över nio imorse, var på gymet 10 med Edona och Emelie. Tolv hämtade jag Cornelia efter extrem stress för att tvätta bilen. SOM TOG 1,5 TIMME!! HAHA, min gråa (som jag trodde den var nu) bil är numera vit och blänkande. Skiner som solen!!

Ha en fin kväll.

Puss och Kram!

Justin Nozuka...

... spelas just nu för fullt hemma hos mig. Vad jag gör uppe redan tänker ni kanske nu? Jo det är så här att jag är inte redan uppe.. Sorgligt nog är jag fortfarande uppe..?
  Mia och jag tittade på "The lazarus project" innan (med Paul Walker, mumms). Varför är jag så otroligt bra på att hyra de sämsta filmerna? Såna som jag borde förbjudas i videobutiker..

Råkade vara lite elak mot Mia precis ;)

Mia: Åh, denna låten lyssnar jag alltid på jätte högt i bilen.
Då höjer jag musiken när jag hör hur hon börjar nynna.
Jag: Då höjer jag lite...
Mia: Nej det behöver du inte, men du får räkna med att lyssna på att jag sjunger.
Jag: Varför tror du att jag höjde...?

        - Finns det inget pris för världens snällaste vän? För isåfall undrar jag vart mitt pris tagit vägen? FÖR JAG HAR RINGT OCH SKÄLLT TILL POSTENS HUVUDKONTOR FLERA, FLERA GÅNGER FÖR PRISET ALDRIG KOMMER FRAM. VAR ÄR MITT PRIS?????  Så med detta vill jag då ha sagt:
 Kära världens-snällaste-vän-pris-kommitté, har ni glömt mig?
HALLÅ!! HALLÅ??


Nej, jag får väl be om ursäkt för mig själv. Men jag blir (tyvärr?!) sån här när jag umgås med Mia en hel kväll.. Denna veckan (OKEJ!! 6 dagarna) jag varit ledig har jag umgåtts med så mycket vänner som jag inte umgåtts med på länge. Tack som ***. 


Okej, nu erkänner jag. Det värsta med mig själv just nu. Är att jag själv tycker att jag är hysteriskt roligt för tillfället. Jag menar hallå, att såna som jag borde förbjudas på vissa ställen?.. Fast det stämmer nog.. Eller?

  En annan sak till jag kan erkänna nu när jag ändå är igång. Det är att jag egentligen borde visa er en bild på hur snygg och sexig jag är för tillfället i mina gamla slitna handbollsbyxor, för urringade linne, osminkad med en ful vit mössa på huvudet som jag tog på mig efter att jag och mia var ute en sväng innan. (Jag tror att jag frös om huvudet?) Men vet ni vad? Jag tror inte att någon av er hade pratat mer med mig om ni såg mig just nu.. Någonsin! ;)

God natt! Eller säger man god morgon vid denna tiden? Hur som helst. Ta det som ni vill.

Puss och Kram!

♥  - man borde lära sig förstå när man är slagen och nere på marken. 
   det lärde jag mig idag! det var inte så roligt som man kan tro! ( DAGENS LÄRDOM!)


vänner

Vilken kväll jag har haft! Otroligt med mys att träffa Elize och Mia  :)

Nu ska jag strax sova :) Och drömma fina drömmar :) För jag är lite förälskad ♥

Sov gott och ha det fint!

Puss och kram!


Fmylife.com

www.fmylife.com är den perfekta hemsidan för alla som är som mig. Jag ÄLSKAR att läsa om andras olycka!! Jag känner mig lite som en hemsk människa när jag säger det, men det är ju sanning :) haha!

Wow, killen gör mig nervös. Mitt hjärta hoppar över några slag. Hur ska jag någonsin kunna berätta? Jag är så dålig på sånt här ..

Ha det fint :)


Oordnad person.. Jag? Aldrig :)

Vad duktig jag kände mig igår efter att ha städat, diskat och tvättat!!
 Gick och handlade, och gick sen inom jobbet för att säga hej. EvveM kom dit efter en stund :)

Vi körde till Maxi, handlade lite gotte och åkte hem till mig o tittade på film. Duplicity med Julia Roberts, kan inte påstå att jag förstod sådär väldans mycket av filmen, förrän i slutet. Men då satt Evve helt förvirrad :)
 Jag har verkligen världens bästa vänner. Har haft så otroligt roligt de senaste dagarna!! Dumma Evve ska flytta till Norge på söndag bara, men vad roligt du kommer ha vännen!

Idag var det tänkt att gå upp tidigt för en promenad och sen tvätta bilen. När jag vaknade förflyttade jag mig från sängen till soffan. Film :) Men somnade om igen efter en halvtimme.. Och vaknade nu..? Hela dagen bortkastad, men vad gör det? Jag jobbar imorgon, sen är jag ledig till nästa fredag igen..

Nej, nu ska jag dra migsjälv i kragen och ordna upp lite i mitt liv för dagen.. (om jag orkar..? :) )

Ha en fin dag!!

Puss och Kram

Det går inte fort..

...När jag har bestämt mig för något. Jag är för lat och det är mycket härligare att ta det lugnt, men nu äntligen kom jag igång med städandet, diskandet och tvättandet. Allt är klart förutom att tvättmaskinen fortfarande går varm :) Jag känner mig så duktig :)

Tänkt gå ner till Hemköp och köpa lite sallad nu :) Får lyxa till min middag ikväll, makaroner och falukorv ;) hehe!

Ha en fin kväll.

Puss och Kram

:)

För det är fantastiskt. Mysigt. Spännande.
                     KAN DU INTE BARA BERÄTTA OM DU VILL HA DET SÅ? ;)

    FÖR JAG ÄR DEN FEGASTE PERSONEN DU NÅGONSIN MÖTT.!!!!

        - Så har jag fått det ur mig.. ;)

En helt ovanlig söndag --

Vaknade på otroligt bra humör idag, som (tro det eller ej!!!) har hållt i sig hela dagen :)

 Gick till Harrys vid halv tre och käkade med Cornelia, som skulle börja jobba kl 17 :)  Stackarn skulle vänta i Helsingborg helt ensam mellan 18-20 så efter lite övertalning så var jag i Helsingborg klockan 18 idag :) Så vi spenderade två härliga timmar i Helsingborg idag. Lika dumma och barnsliga som vanligt, om än så sjukt roligt!! Jag har så otroligt ihop med mina förre detta kombo. Åååh, vad jag saknar den tiden ibland!

Nu ska jag bara ligga och somna till bra musik och kanske en film?! :)

Ha det fint..

Puss och Kram!!

Åh, vilken lördag. TACK!

Vilken härlig lördagskväll!! Kom hem för cirka en halvtimme sen.. Hämtade upp Sandra vid halv sex, åkte och köpte en (panik)blomma till Tesse som bjöd på middag ikväll, och vilken middag vi fick! Tre rätters som smakade som om man blivit ***** i munnen. Mumma var den! Avokadosoppa med räkor till förrätt, kiwimarinerad kyckling med jordnötssås och ris till varmrätt, och vaniljpannacotta med citronsås på toppen. Wow! (Bilder kommer nedanför!! :) )

 Sen spelade Tesse sin nya låt för oss, som hon skrivit själv. Varken Sandra eller jag hade inte långt till tårarna när hon var klar. Vilken röst vår vän har, och vilken låt hon hade skrivit. ELOGE!! 
Därefter blev det körslaget, sen tittade vi på "Little miss sunshine" och "Lara Croft" samtidigt som vi spelade lite kort. Vilken skön kväll det blev. Ett halvt glas mousserande till förrätten, och lite lite rödvin till varmrätten. Gott!

       
Förrätten var fantastisk!   Som varmrätten var.. Men det bästa är ju alltid..        

                                                        
                                                     .. desserten, om man orkar den :)
                                      
Kocken för kvällen, Tesse :)    Vars katt Cilla försökte äta upp hennes fisk.. Utan vidare framgång..

Tack som *** för ikväll tjejer. Det blev verkligen jätte lyckat! ( Jag lyckades radera den fina bilden på dig Sandra, och vågade inte lägga upp någon av de andra pga risk för misshandel ;) )Nu ska jag somna till en bra film. Imon blir det nog att umgås med Emelie lite tror jag :)

Sov gott och ha det fint!

Puss och Kram

Wow(!!), på en fredag..?

Var ute och åt på Harrys (!!) med hela familjen igårkväll. Hade det så toppen mysigt att det är svårt att förklara. Tack så jätte mycket hela familjen, jag älskar er!

Sen tog jag ett glas vin med Epa i väntan på Sandra (vilket blev en låång väntan).

Vid kvart i tio kom Sandra (äntligen!!) in till stan :) Tog ett glas till på Harrys och gick sen bort för att säga hej till Mia som satt på BM. Gick runt lite i stan och kollade läget och gick sen hem efter att ha inhandlat nattamat! Kycklingvingarna var mättande, men efter 9 timmar var jag otroligt hungrig igen :P haha!

Ikväll blir det också mys! Om en timme ska jag hämta upp Sandra för att sen åka hem till Therese på middag. Härligt som bara den! Har verkligen fått ledigt på rätt helg känner jag! :)
 Planerna för imorgon är film, film och åter film eftersom jag har 3(,5) filmer hemma som jag fortfarande inte sett, så nu är det dags :)

Ha det fint.

Puss och Kram
 

Ett sken..?

Tittade precis ut genom fönstret, och vad såg jag? Ett sken, ett SOLsken :) Hoppas bara nu att molnen försvinner och att det blir fantastiskt väder .
 Sitter hemma hos mamma och pappa nu, ska strax göra mig iordning tänkte jag.. Men jag orkar inte riktigt slita mig från soffan.. Hehe..

Har nog lyckats förhandla lite med mamma så jag får lånebil i helgen ;) Haha, men volvon är så mycket finare än min söta gamla skrothög! :)

Ha en fin kväll.

Puss och kram

Tristare väder än i Halmstad..

.. kan man nog inte hitta någonstans för tillfället. Vaknade vid åtta, då var det grått och trist ute.. Men okej tänkte jag, det är väl inte så farligt. Så vaknar jag två timmar senare, och vad ser jag? Då har det börjar regna också.!! Nu får det vara nog, ska det vara kallt kan det väl ändå snöa också, jag längtar efter att ha snöbollskrig och göra änglar :)
 Jag röstar för sol och värme 5 månader om året, kyla och snö 5 månader om året, sen så i 2 månader på våren får det gärna vara sol, lite sådär småkyligt och bara underbart mys som det är på våren när sommaren är påväg. Någon annan som röstar som mig? :)

Skulle mött upp Cornelia i stan om en halvtimme men så blir det inte.. Men vi tar det nästa vecka istället :) Mysmiddag med familjen ikväll, jag undrar när vi satt ner tillsammans, alla fem, senast?

Ha en fin dag! Nu ska jag koka mig en kopp te och krypa ner under en filt i soffan med min senaste bok (Då är visserligen sånt här väder fantastiskt!! Låter som lite dubbelmoral tro??!! :) )

TACK!!

För fina kommentarer, om än få. Så gör ni mig glad. Tack!

Madde och Frida, ni är så jäkla söta, men alldeles för sanna i orden ibland. Kan ni inte bara ljuga så det känns bättre? ;) Hehe!

Tack som *** för ikväll allihop :) Imon (idag) blir det shopping med Cornelia, fika med Emelie, mysmiddag med familjen och sen ut med Sanna och Tina o co om jag inte går hem och lägger mig :)

Ha det fint!!

vilken kväll!!

Först film med Gaz :) Riktigt härligt och roligt. Hade en riktigt fin kväll :)

Sen Harrys, träffade Epa, shots, öl, vin, och sen kom två fina vänner. NU: Vin hemma med två fina vänner:)

En sån otroligt fin kväll! Jag känner mig som världens lyckligaste.


Men!! våga säga som det är, eller hålla tyst? FÖRÄLSKAD :)

Tack för ikväll.. Filmen var (nog) bra!!

Sov gott!


Skön ledig dag..

Idag har jag inte gjort mkt, eller jo.. Jag har gjort mycket, men först de senaste timmarna. Låg och drog mig i sängen till klockan fyra med en bra bok.
 Sen tvätta, diska.. Usch så tråkigt, men måste ju göras..

När jag väl kommit på vad jag skulle äta till middag, så var det bara till att sätta sig i bilen. Vad mycket gott det finns i affärerna när man är hungrig!
 Men (för första gången någonsin?!) lyckades jag att inte handla någonting än det jag skulle. Fast jag glömde juicen =/ Så nu har jag precis ätit pasta och köttfärssås med färska championjer och röd paprika i. Mums!

Kvällens tema går helt i filmens tecken. Ska bli skönt att bara ta det lugnt och slippa stressa en kväll :)
Har hyrt 3 filmer "Duplicity", "The lazarus project" och nya Wallander filmen. JAG ÄLSKAR WALLANDER, hehe.

Ha en fin kväll mina vänner.

Puss och Kram

Can't keep my eyes of off you..

Du gör mig nervös.
Du gör mig glad.
Du gör att jag inte riktigt vet vad jag ska säga..
Mer än att jag känner otroligt härligt för dig..
Men jag vet inte hur och om jag ska berätta det??
                          - Men det känns så bra och så otroligt rätt.!!
                                För du är vacker, härlig och så otroligt bra!!
                                   För bra för att vara sann, och framför allt för bra för mig.. 

 

Jag är rädd för att säga det. Men jag tror, (nästan) att jag är förälskad..


Jag älskar --

min Sandra som är hemma hos mig nu. Så sjukt skönt att ha någon här efter jobbet. Slippa sitta ensam, hon är så fin min Sandra.!! Världens finaste vän och mamma till söta Hannah!!

Han är fin ♥ Men jag våågar inte. :(

Sov gott mina vänner!

Puss och kram!

På väg mot--

-- jobbet.. Nu var det dags igen. Två dagar jobb, sen ledig fyra. Jobba tre, ledig åtta. Vad är detta för schema? Lyx eller inte ??

Ha en fin kväll!!

Puss och Kram!

 

                          - glöm aldrig att du är värdefull <3


Dumhet.



Jag kan inte sova. Jag ser dina otroligt vackra ögon framför mig hela tiden.

En oskyldig och dum förälskelse?

Att vara singel och förälskad är som Malin sa, skit! För man vet inte om det är besvarat, eller om man lurar sig själv? Alla dessa tankar fram och tillbaka. Varför gör man det så svårt för sig själv?
 Men det är inte lätt när man blivit fegare än fegast. Men jag vet inte om jag vågar riskera vår vänskap genom att berätta hur jag känner. För hellre vän, än ingenting alls...?

....


PUSI !!

Haha.

För han är vacker. Trevlig. Och fantastisk. 
Det var det positiva.

Men han är en nära vän. DÄr var det negativa.

                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

XOXO

En vanlig mysig måndag.

Började dagen med en good frukost, för att sen göra mig iordning. Vilket inte var lätt idag för mitt hår var som ett jäkla råttbo(??!!)..
 Sen ner på stan för att fika med Madde och Carro på Roberts Coffée som öppnat nu. Riktigt härlig atmosfär , men jag undrar om killen bakom disken någonsin jobbat med ett service yrke innan? Men jag ska försöka att inte döma alltför snabbt! 
Därefter åkte jag hem till mamma och pappa en stund och hälsa på. Mys! Då plötsligt ringer Ida och säger att hon är borta vid mig och vill komma in på en kopp kaffe, så jag var snabbt nere vid bilen (med ett el element i famnen) och på väg hem.

Så nu sitter jag i min (ny)uppvärmda lägenhet och har det mys. Funderar på att åka bort till Cornelia en stund, men jag vet inte om jag kanske somnar påvägen bort? Blev så trött nu!

Men ni får ha en fin kväll!

Puss och Kram


(P.S. Så måste jag kan be om ursäkt till en viss person för inatt? Jag vet inte vad jag skrev i mina sms, för jag vågade inte läsa dom innan jag raderade dom,. Men känner jag mig själv rätt är jag nog skyldig minst en ursäkt, eller två. D.S)

a walk to remember..

Oj,oj. En av de bästa filmerna någonsin. Finen, hur många gånger grät vi inte till denna filmen? One confession, jag gråter fortfarande lika mycket till den, trots att jag kan varenda mening i filmen. Den är helt underbar, som en saga. Tänk om livet vore en saga? Så enkelt och bra det hade varit? :) Utan en tanke efter, varför, vad, hur och när? Hur känner den andra osv...?

Detta är mitt tal för natten. Och tack gode gud för kärleksfilmer som denna som håller hoppet (?!) vid liv?


Sov gott!!

long time no see

Jaaa, nu har jag blivit lite sådär dålig här igen.. Men hur kul är det för er att sitta och läsa om mitt liv, när det inte händer någonting intressant alls?

Denna helgen (sen jag bloggade sist, tror jag) har jag bara jobbat. Inte gjort mycket annat, eller ja. Nu ljög jag lite. Jag har varit husmor :) Mamma och pappa har varit här och fikat lite. Sen har jag lagat mat(!!!) diskat(??) och fixat och donat.
 Känner mig som en nyfödd människa:)

Men jag saknar Phamisch på jobbet. Trist att han skulle gåo behöva bli sjukskriven! Inte alls samma sak nu!!

Om en timme ska jag träffa gamle o kära Cornelia. Fasen vi har knapp träffat alls det senaste året sen vi flyttade från lägenheten. Men lika kul har vi ändå när vi väl ses. Ikväll bjuder jag henne på middag för hon blev gammeldam på 21 år igår :)

Ha en fin kväll mina vänner.

Puss och Kram

härlig dag

Ja, tänk om alla dagar kunde varit som idag? =)

Fika med fina människor, en lätt förvirrad Jessica på vift i stan med en fin kille :) HAHA! :)

 Middag och quiz med fin fina vänner, och sedan en helkväll med spännande sms och saker. Jag tror nästan (okej jag vet) att det pirrar lite extra i magen!! Men då är frågan om man vågar eller inte vågar försöka? :)

Sov gott!!

Puss och kram


hihi!!

Ååååååh, säger jag bara! Lite ♥ på det kanske? JA TACK!!! Men lite generad blir jag allt! Våga, eller våga inte??

Härliga lediga dag!!

Tisdag. Härliga härliga lediga tisdag!

Igår var det verkligen en låååång arbetsdag trots att vi bara hade öppet till elva. det var så lugnt och lite att göra att det var helt ofattbart!! Men what to do? Nu är jag ledig fram tills fredag. Sköönt ! 
 
 Ser verkligen fram emot morgondagen :) Först fika, sen quiz. Kul!! =)
Just nu ligger jag på mamma och pappas soffa, med systers laptop i knät. Har tänkt att jag nog knappt ska röra mig jätte mycket idag. Haha! :)

Ha en fin dag.

Puss och Kram

JASON KOMMER!! JASON KOMMER!!!!

HJÄÄÄÄLP! HAHAHAHAHHA.

Åååh, jag vet inte vad som tagit åt mig!! Kvällen på jobbet var hur kul som helst! Hade en intressant (???!!) diskussion med Gaz , höhö. Vi är verkligen alltid såååå seriösa! Den killen är så sjukt skön! =)

Men kvällen slutade inte lika kul!! För alla våra drickspengar var (POFF PANG BOM) putts väck. Elaka Elaka system, (eller människa?) som förskingrar våra pengar!!!!

Nej, men nu ska jag iallafall lägga mig riktigt härligt tillrätta i min sköna säng och titta på lite skräckserier (JAA, ni säger att dom inte är det. MEN JAG TYCKER DE ÄR LÄSKIGA!!!) Kanske kommer Jason och tar mig inatt? :) Hoppas bara att jag inte lyckas bli lika rädd som jag blev igårnatt. Nästan, men bara nästan, så att jag trodde att jag skulle dö?! Det stavastyvärrdock Paranoid/Mörkrädd.

 

Men ni får sova så gott allihopa!

Puss och kram!


en (otrevlig) kärlekshistoria..

Mmm, det hade kunnat vara en bra rubrik på en smaskig hollywood drama/komedi/kärleksfilm ;)

Haha!

Nej men guud, nu ska jag sova. Om jag kan? För jag är ju så dum och tittar på skräckserier (okej, ni kanske inte hade tyckt det, men jag tycker de är urläskiga!!!) mitt i svarta natten, ensam i en kolsvart lägenhet. HJÄLP!

Sov gott! Imorgon är det tillbaka till jobbet!

Puss och Kram

Dåligt med sömn..

Men jag vet inte riktigt vad jag gör. Eller vad som händer runt omkring mig.

Det enda jag kan citera, är en otrolig film. P.S I LOVE YOU-

Sov gott!


Osvarat

Åååh. Eller? Fan, fan, fan!! 

Quiz med Lina idag. Bowling med Lina, Matilda, Carro, Johan och Frida. Det enda positiva ? Nästan!!
 FÖRUTOM ATT MINA VINFLÄCKADE KLÄDER ÄR VITA OCH FINA IGEN!!

Usch! Varför? Vad? Hur? När? Många frågor, så få svar!!!

trött!

Ååh, idag har jag varit så mycket latmask man bara kan bli! :) Legat och tittat på serier, sovit, (lyckats sätta igång mitt brandlarm som jag inte visste att jag hade) , varit hos mamma och pappa för att sen mysa med Sandra och Therese.
 En härlig ledig dag helt enkelt. Imorgon är det planerat att jag ska vara duktig och tvätta, städa och diska. Hur många av er tror att jag kommer göra allt detta? :) Ni som skakade på huvudet, suckade eller till och med kanske skrattade. Ni har antagligen rätt :)

Sov gott (Nu ska jag titta på Criminal Minds)

Puss och Kram

Räddningen kom!!

Jag blev räddad från tristess till döds igår :) :) Ringde Evelina i ett sista desperat försök, OCH!!! Hör och häpna (!?) hon och Sabbe var påväg till Gekås, skulle precis köra från Halmstad. Söta som dom är hämtade dom upp mig påvägen, och det var en fin resa. Lyckades köpa en otroligt fin pläd för 119:- (??!!!!!).
 Sen var det gasen i botten påväg hem igen. Hungriga som troll stormade vi in på Harrys. God mat, gott vin och fantastiskt sällskap!

Men dom tråkmånsarna åkte hem sen :( Och dåååå. Ja då kom Nela och Madde to "my rescue". Drack något glas (Gaz drack en kopp te sen försvann han snabbare än du hinner blinka), sen for vi vidare.
 Blev till slut bowling på B&B. JAG ÄR USEL PÅ BOWLING!! ;) Men roligt hade vi! 

 Somnade hemma hos Madde vid fyra(?). Upp elva, göra sig iordning, följde med Madde till jobbet, drack en te. Sen hem och vila. Jobbat mellan 15.30-02.30. Nu blir det att kolla lite på Bones och Criminal Minds. :)

Sov gott och ha en fin dag imorgon mina vänner.

Puss och kram -'

Var är..?

.. Alla människor när jag är ledig och lider av dödsångest för jag har sååååå tråkigt? ;) Skämt och sido-. 
¨

Igår gjorde jag verkligen ingenting på hela dagen, men lyckades ta tag i mitt liv framåt kvällen. EN liten stund hos pappa, sen te på Harrys- lyckades lura med mig E2 hem till Madde, där jag och Madde pratade HEELA natten. Inte alls trött idag :)

Nu sitter jag hemma igen. ALLA jobbar, eller börjar jobba tidigt imorgon. MEN JAG DÅ?? Stå inte på min begravning och tyck synd om mig sen när jag dött av trisstess och/eller dödsångest för att jag måste vara ensam ;)  ♥

Ha en fin dag allihop!!

Puss och kram!!


RSS 2.0