Dålig människa

Jag har varken haft tid eller lust att skriva här i helgen. Varför? ..

.. Jo, för det händer absolut ingenting spännande i mitt liv som är värt att skriva om..

Jag har jobbat, sovit, och umgåtts lite med vännerna.. Annars har jag inte gjort någonting mer. Förutom att jag har drömt (mar)drömmar hela tiden när jag sovit. Gamla vänner, båtar, Tobbe, min familj, tobbes familj, handbollskompisar var med i mina drömmar och de hade kunnat vara fina drömmar. Men de var riktigt läskiga!

Idag har jag legat hemma hela dagen. Pendlat mellan feberfrossa, läst, sovit och tittat på film. Jag har så ont i på vänstersidan av ryggen att jag bara vill gråta. Min hals är helt igensvullen och jag är så täppt i näsan att jag knappt kan andas utan att låta som en väsande igelkott. Tacka gudarna för att man är ledig såna här dagar. Det hade verkligen inte vart rockigt att jobba idag..
 Har varit hos mina föräldrar och myst lite med. Nu ska jag lägga mig ner och titta på ännu en film som jag kan somna till.

 För imorgon måste jag städa, tvätta, åka till soptippen. Ta tag i mitt liv helt enkelt.

Ha en fin kväll.

Puss och Kram, GODNATT!

Stick mot baconet trots...

... att jag egentligen är immun.

 Som ni säkert förstår ska jag ta vaccinsprutan mot svininfluensan imorgon. Trots att jag är bombsäker på att jag är immun? Haha. Phong säger att han också är immun med motiveringen "Jaa, men jag då? Som vart ett svin i 23 år, borde inte jag vara immun också då?". HAHA. Min förklaring till varför jag är immun var MYCKET bättre ;)

Annars har det inte hänt mycket i livet. Sandra var här med sin UNDERBART söta dotter Hannah idag. Fikade, pratade och lekte lite xbox, barbie spelet på mitt x.box var inte så 3årsvänligt som jag trodde ;) hah! På fredag blir det busfabriken med de två, och sen idol/coca cola kväll :) MYS!

Imorgon blir det som sagt sprutan, sen på kvällen ska Carro, Phong och jag till Gastons och käka för att sen gå på bio. (OM det finns biljetter?!)

Sov gott allihop. Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och nyinköpta skvallertidningar. Upp halv nio imorgon!

Puss och Kram!

Phong - Jessica 5-1

Grattis till mig själv. STOR förlut i biljard har jag fått idag också.

Vart och käkat lite vingar med Johanna och Cornelia. Riktigt trevligt.. Förutom att jag fick bli  den som kallades torrbollen..? Men jag kände inte för alkohol alls idag. Pepsi max, kaffe och te var perfekt :)
 Sen blev det B&B. Spelade som sagt biljard med phong. Riktigt roligt, trots att jag åkte på stordäng. Och min vinst var bara ren tur.. Haha. Bättre lycka nästa gång?

Imorgon blir det till att skriva på anställningsbevis för sista gången på Harry´s. Fastanställd är jag från och med 1 December =)

Kan det bli 20 december snaaart, tro? :)

Sov gott!

Puss och Kram

Helg

Fredagen var riktigt mysig.

Lördagen hur kul som helst. Stackars Bambi.

Idag har det varit en hård och lång dag. Skönt att vara ledig imon :)

Nu ska jag tvinga Cornelia att titta på någon riktigt sliskig tjejfilm :) haha! Hon kommer döda mig ! Försöker få i mig öl och cider försöker hon också.. NEJ TACK, inte efter igår :)

Sov gott.

Puss och Kram

Fredag- idolmys

Äntligen Fredag! Tiden går så otroligt fort!
 Ska ringa en kille om en lägenhet snart, så håll tummarna för mig!:)

Senare kommer min syster Malin hit,och vid fyra kommer pappa. Vi ska försöka få liv i min bil då hade vi tänkt. Så det blir att hålla hårt i tummarna idag! Sen blir det att åka och köpa lite fredagsmysgodis, sen vidare till föräldrarna. Ska laga mat där idag och sen blir det idol !
 Precis en kväll som jag vill ha det!

Imorgon blir det jobba, och sen ut med några från jobbet. Dumma Bambi lämnar ju oss för Frankrike nu, men han kommer tillbaka! =)

Nej, nu ska jag dricka mitt te och titta på Criminal Minds!

Puss och Kram!


Dumheter , skräck och spöken. 4 år igen?

Ja, som jag sa tidigare vaknade jag ju nio idag. (DUKTIG!) Vid två satte jag igång en film, och somnade såklart! 16.44 vaknade jag igen. 17.00 börjar jag jobba. Gissa om jag hade bråttom. Lite mascara, på med jobbkläder sen springa till jobbet!
 Väl på jobbet var allt som vanligt igen, en härlig dag helt enkelt. TRODDE JAG! När jag tog en liten paus och stod i mina egna tankar hör jag ett "JESSICA" högt som fasen. Lika högt som jag hoppade och ögonen tårades för jag blev så rädd, och bakom mig står Gaz med ett nöjt flin och skrattar. DUMMA DUMMA! Sen fortsatte det hela med att han sa att det fanns läskiga människor i min lägenhet och på min balkong som tittar in på mig..
 Dum som jag är ..

 .. Så ska jag ju bevisa för mig själv att jag är visst inte rädd av mig!! Så jag åker hem och tittar på skräck.. Och ligger i min soffa med täcken upp över näsan och bara väntar på att yxmördare, vampyrer och demoner ska komma in och skrämma livet ur mig.. Eller kanske suga livet ur mig?.. Jag är som  4 år igen när det gäller mörker och läskiga saker.. Hej då till sömn inatt, för jag vågar inte ens blunda, för tänk om dom är så tysta att jag inte hör dom, utan bara kan se dom? ÅH NEJ, TÄNK OM JAG INTE ENS KAN SE DOM FÖR DE ÄR OSYNLIGA! Jag borde inte bo själv!!

Hoppas ni sover gott iallafall. Imorgon är det bitterljuv hämnd som står på schemat. Ska googla lite på hämnd nu tror jag ;)

Puss och kram


Vill du följa med till min planet?

Jag blir så frustrerad, arg! (Usch, nu kommer ni bara skratta, i-landsproblemet kommer nu !). 
 
 Här sitter jag hemma i soffan, en regnig onsdag. Tittar på mina favoritserier på internet och jag har lyckats se alla avsnitt som finns.. "Jaa, men då får jag följa en ny serie nu" tänker jag. MEN varenda serie som jag känner är värd att lägga sin tid på så står det bara "this episod is removed from this website, we're sorry". Men vadå, hallå? TA BORT DET DÅ SÅ JAG SLIPPER BLI GLAD FÖR ATT FÅ SE DET?!

 Nej, usch. Nu får jag försöka sansa mig :) Har varit vaken alldeles för länge nu. Det är därför jag inte går upp tidigt, för dagen blir så otroligt lång! Vad ska jag göra de närmsta timmarna? Jag är färdigduschad och klar. Det enda jag behöver göra sen är byta om och sminka mig. Jag börjar ju inte förrän halv fem.. Liid med mig! :)

Haha, nej ni får ha en bättre dag än mig iallafall.. (Om man nu kan klaga på att man har en dålig dag för detta?)

Puss och Kram!

Liite pinsamt är det.. Men ni har jag verkligen fastnat med min Spotify. Någon som kan gissa vem som sjunger låten i min rubrik? Korrekt.. Suck. Jimmy Jansson. VAD ÄR DET MED MIG??

Godmorgon världen!

Jag vaknade för en halvtimme sen av att jag fick sms av Fredrik som jag hyr min lägenhet av. Både rörmokare och spisnissar ska komma hit någon gång idag/i veckan och fixa så jag får lite värme och att min spis blir okej :) 

 Om ni tittar på tiden, så märker ni någonting som är ovanligt för mig.. Nämligen att jag är vaken 9.00 på morgonen och jag HAR sovit redan. :) Dags att vända på dygnet ju!

Ligger här och fick lite nostalgi när jag sjöng lite godmorgon världen för mig själv, så nu lyssnar jag faktiskt på (hör och häpna!) Jimmy Jansson. Mys såhär en regning onsdagmorgon. Strax blir det en kopp te och lite 90210 :)

Ha en fantastisk dag!

Puss och Kram

- Här sitter jag igen, försöker att förstå vad som har hänt.. En liten ung brunett, som är det vackraste jag sett.. - Flickan från det blå-

Billös ..

.. Igår gick jag ner till min fina pärla. Låste upp den som vanligt, satte mig och vred om nyckeln. Och skrället hostar lite och är lika död som min farfars farfars farfar. Ringer pappa i panik, är batteriet bara urladdat eller har det gått sönder??
 Idag skulle vi köpt ett nytt, men vi valde att försöka återuppliva min kära pärlas hjärta. I med massor med batterivatten och sen laddning. Där ska det få ligga i respirator fram tills på lördag. Håll tummarna för att återupplivningsförsöket lyckas.!

Nu ska jag titta lite mer på House, har tvättat och haft mig idag. Väntar på att den sista maskinen ska bli klar.. Känner mig duktig idag. Kanske borde jag fylla på mitt kylskåp också? Det gapar tomt och skriker nästan efter föda. 3 rödlökar, ett (nästan) urskrapat smörpaket, steksmör och ca 1,5 dl mjölk befinner sig i det just nu. Kanske lite caviar och majs om jag inte minns fel..? Haha.

 Nej, ni får ha en fin kväll. Nu ska jag tända ljus, släcka alla lampor och mysa med en god kopp te.

Puss och Kram!

Städnoja?!

Klockan är nu halv sex på morgonen. Jag har försökt med allt för att bli trött. Jag har till och med diskat, och städat hela lägenheten (okej, inte dammsugat, hänsyn till grannar!!) och bytt lakan i sängen.. Väntar bara på att klockan kan bli sju så jag kan sätta igång min maskin med tvätt som jag redan föreberett..

 Jag MÅSTE verkligen vända tillbaka dygnet. Och nu är jag ändå redan påväg, så nu blir det ingen sömn inatt/förmiddagen. Så blir det tidig sänggång imorgon istället. Och upp tidigt på onsdag. Känns som en (dum) idé? :)

 Vi fick vårt december schema idag.. Det känns bra, även fast jag gärna hade jobbat lite mer. Men man får tacka och ta emot det man får :) Och det är ett riktigt najs upplagt schema (för min del?!) :) Så tack, tack! Jag längtar till den 20 december när det är personalfest. Men jag måste bara hitta något att köpa som jag kan ha på mig? Klänning, jeans, leggins, tunika.. Usch, alla dessa val.. haha! (i-landsproblem tro?)

Hoppas iallafall att NI sover gott och har en fin dag framför er!

Puss och Kram


Kärlek på olika sätt

Kom precis hem efter en underbar kväll med världens bästa Liza! Hon flyttar till Spanien på onsdag nästa vecka. Åh, vad jag hoppas att hon får det bra!! När vi var på Harrys var det två killar som satte sig med oss. De var trevliga inte såå. Men jag hatar att jag är som jag är! Verkligen alltså.!

 För har jag känslor för någon, så kan jag verkligen inte tycka att någon annan är attraktiv eller någonting.. Kan man träna bort detta eller något? För om personen man tycker om, tycker om någon annan, så är detta väldigt påfrestande! 
 Jag vill verkligen kunna komma över G. (ungeför NU), men nu är jag en sån person, som inte bara kan glömma och komma över..? Även om det vart det enklaste och bästa?!..

 Men jag måste säga att jag mår otroligt bra just nu. Mina vänner är fantastiska, och mina familj. Ja , min familj är guld värd!

Sov gott och ha det bra!

Puss och Kram

**

Då var ännu en helg över. Inga överraskningar här inte :) Var ute en sväng med Epa (som fyllde år) och Ida igår. Sen kom Sandra och Johannes, Madde och hennes kompisar :)
 
 Kom nyss hem efter en snabb utesväng. Titta på film och sen sova :) Upp tidigt imon för att städa och tvätta blir det :) Ledig i två dagar :)

Ha det fint:)

Puss och Kram

11 Januari...

.. börjar jag plugga igen :) Ser verkligen fram emot det, fast lite nervös är jag. Samhäll B(distans), Engelska B(flex), Matematik B och Människan socialt och kulturellt ska jag läsa under våren. Sen blir det högskoleprov i vår och (om allt går som jag hoppas) börja på högskolan till hösten.

Nu ska jag titta lite på film och sen sova :) Mys!

Sov gott!

Puss och Kram


Studier..

.. nästa? Imorgon blir det inlämning för min ansökan. Sen blir det (förhoppningsvis) högskolan! Håll tummarna för mig, snälla?

Nej, Nej, Nej! Det är mina tankar som far runt hela tiden. Och ett nej är ett nej. NU ska jag bara vara stark nog att glömma :)

Sov gott och dröm sött! Nu ska jag titta på Bones och Criminal Minds :)

(HANNA, DU ÄR BÄST;)   )

Puss och Kram!

Ullared.. PINSAMT DÅLIG "UNDERHÅLLNING"!!

Jaa.. Nu tror ni väl att jag vart där igen? haha! Men nej nej :) Vaknade för en halvtimme sen super pigg och på världens bästa humör, så satte igång tv-serien Ullared. Och blir så arg!!! Morgan, en kille på lagret. Det är så synd om killen. Helt ensam. "Dom som inte lyckas på jorden, dom borde ju lyckas i himlen" säger han när han sitter helt ensam med sin öl och grillar. Det är ju hemskt! VARFÖR visar dom detta i tv? Är detta underhållning?
  Underhållning för mig är något jag kan skratta åt. Inte åt en kille som sitter ensam och mår riktigt dåligt (OKEJ, jag känner inte killen, men någon som säger så kan inte må bra!). PINSAMT kanal 5. Fy ***! Sorgligt att tjäna pengar på andras olycka. Finns det människor som tycker att det är kul att sitta att titta på? Jag blir bara ledsen. Att människor har det så. Usch!
  Men jag måste dock tillägga att vd:n verkar vara otroligt vettig! (Om man han nu inte bara gör så här för att framstå som fantastisk i tv). Är han sådan här som chef och vd, så wow. Då borde han få hålla föredrag för alla chefer. :) Och nu menar jag inte att jag inte har bra chefer, utan att han har ett bra tänk. Eloge. (DEN ENDA!)

Tänkte strax göra lite frukost jag. Är jätte sugen på omelett, men mitt kylskåp gapar tomt efter ägg. Haha. (och allt annat som behövs till frukost också;) ) .. Funderar på om jag ska se klart programmet med Ullared eller inte. Jag låter som en gammal kärring, men jag är upprörd! Kan inte någon annan ensam stackare i Morgans ålder "råka" stöta ihop med han, så kan ni gifta er och leva lyckliga??

Vägledningscenter och Sturegymnasiet blir det idag. Dels för att JAG också vill kunna läsa Samhäll B och för att få ut mina betyg (jag är slarvig, och har tappat bort mina.. Om inte pappa har dom?).. 
 Sen blir det hem och överraska mamma och pappa :) Quiz med Anna, Carro, Per, Linkan och de andra ikväll. Najs!

Men ni andra får fortsätta sova så gott :)

Puss och kram!

Dom som inte lyckas på jorden, borde lyckas i himlen.. JAG KAN INTE SLÄPPA DET!!!

                      
NIX, nu har jag bestämt mig. BOJKOTT!


LÄÄGG AAAV!

MATTHEW McC. MUMS! Lägg av alltså. Där har vi en man! Han är ju bara sjukt jäkla heeet.

Förra filmen var sjukt bra!! Fasen vad jag fått mycket att tänka på! Gott :)

Nu är det dags för "Flickvänner från förr". Ännu en tjejfilm. Jag älskar att titta på film med min Elize! Fast puckot lämnar mig för sälen.. Vilket betyder att jag måste åka dit och hälsa på och åka lite skidor i vår. Sååå synd ;)

Ha det fint!

Puss och Kram

J&E kväll - DUMPA HONOM ;)

Sitter hemma hos Elize och tittar på tjejfilmer :) Just nu tittar vi på "Dumpa honom" och sen blir det "Flickvänner från förr" med sexigare än sexigaste Matthew McConaughey. "Dumpa honom" är sjukt bra, budskapet är så klockrent bra och man sitter bara och nickar till allt som säger och görs..

 Vi har vår Elize-Jessica-film-chips&dipp-kväll. Mysigt som fasen!  Imorgon blir det en härlig dag och sen jobb på kvällen. Onsdag är jag ledig, min enda lediga dag denna veckan. Då blir det städa, tvätta och bara ha det bra :)

Sov gott och ha det fint.

Puss och Kram

Hemma...

Åååh, kom precis hem. Haft en jätte bra kväll. Imon blir det som sagt, komvux, träna (om jag hinner?!), hem till mamma och pappa och sen jobba. Om jag inte sover bort mer än halva dagen? Hehe..

Nej, nu är det dags att sova.

 (förresten! måste säga att jag och pakkoo bestämde att hon ska gästblogga lite i min blogg då och då för hon älskar bloggar men vill ((nog)) inte ha en egen!! hehe. så vi får se vad ni tycker. jag vet vad jag tycker, i love her!)

sov gott!

wooohooo

är hos hanna på efter fest (hon gästbloggar lite senare=)) och soffi. Hanna är gräsänka. woho!!perfekt! jag har verkligen jäääätte långt hem.. jag undrar om jag får låna en säng på vägen hem? EFTERFEST MED TYLÖSANDSGÄNGET!! Kan det bli bättre??:D livet är sjukt bra just nu.

Jobb freda och lördag--sen var jag ute med sandra igår. sjukt kul! :D:D:D

SOFFI HÄLSAR SOM FAN!! :)

Och nu kommer hanna som ska gästblogga lite :)

hanna paakkonen här...
jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. vi har haft världens bästa kväll. suttit emma och spelat lite poker... då lägger soffi kommentaren "ska vi inte spela med pengar?" och då säger jqag " det är ju ganska onödigt nät vi har gemensam ekononi.... haha... det va mycket roigare när det hände på riktigt... haha.
va fan ska jag mer säga då?`jag är ingen nra bloggare för jag har adrig nåt roligt attt  säga. fan då... man vill ju vara rolig så att folk  skrattar. jag känner att jag missyckas.... haha. :)
näe, gästbloggen kommer nästa veska igen..... ha det gött så länge.. me love you!

och så var det slut för ikväll :)
ha det fint:) IMON blir det att träna, gå till komvux och sen jobba..

Puss och kram.

Sov gott!!

YES!

Jag började titta på Remember the titans (för 113e gången?!) men lyckades komma in på min sida på nätet där jag kollar på serier. Så inatt blir det One Tree Hill , Bones och Criminal Minds till jag somnar...

Ha en fin helg.. För bättre än så här blir det inte..? :)

Puss och kram och sov gott min vänner!

Dementation

Från och med nu hävdar jag starkt att det är någon som tagit över mig blogg (eller mig?) som tycker om någon kille vid namn G.? Jag förstår inte alls vad detta betyder?? Skulle jag JESSICA CECILIA WERNEBÄCK tycka om en kille vid namn G.? Ja, antagligen.. Men jag skulle neka till det så länge jag lev.. Eller lever..

För jag är singel. SÅ SINGEL, och lika mycker i celibat SOM NUNNAN JAG SÅG IDAG.  USCH!

Men det finns inte mkt att göra åt det? Grattis tjejen som stulit G.s hjärta.. Måste säga att jag är avis. Men , jag är så glad för dig! :)

du är allt jag någonsin önskat..

.. du är allt jag någosin drömt..

Jag är så dum! Men jag vet inte vad jag ska göra.. Det känns som om jag dragit den värsta nitlotten i världshistorien.. Jag är förälskad/kär (´jjaaaa vad ni nu vill) i en av de bästa killarna ni någonsin kan träffa. Det känns så bra och rätt.. Förutom det viktigaste.. Att det inte är besvarat.. Men vad gör det? För han är så bra, och jag önskar tjejen han tycker om (vem det nu än är) all lycka i världen. För hon kommer få det så bra :) trots att jag sa att jag skulle få bort G. ur mitt huvud. Så går det inte så bra.. haha.. Men ni känner mig :) Men man kan ju inte styra sina känslor..

EVVE!! JAG SAKNAR DIG!! LÄMNA OSLO NUUUU! ANNARS KOMMER JAG OCH HÄMTAR DIG!! SAKNAR DIG REDAN HJÄRTAT!!

Bortförklaring?

Härlig middag! Lite mycket vin bara. Därför jag är hemma redan. Dags att sova? Jag har ju redan gjort bort mig så... ;)

Sov gott!

En torsdag på stan . -

Nyss hemkommen från staden.. Carrofinen ringde innan och var SÅÅ kaffesugen sa hon. Så det var bara att hoppa in i duschen och skynda skynda för att möta upp henne. Blev en god latte på Robert's coffee (som FORTFARANDE har fruktansvärd service!!).
 Sen har vi gått lite ärenden på stan, köpt ett superfint armband på H&M och bara pratat. Riktigt mys.

Sitter och funderar på om jag ska göra mig extra fin till ikväll, eller bara gå som jag är.. Ska hem till Anna på vin&ostkväll med Cricke och Jimmy :) Frågan är bara om jag ens orkar gå ut ikväll? Jag får nog svika Carro och de andra. För jag orkar inte alls!

Nej, nu ska jag titta på lite film innan det är dags att ge sig av :)

Ha en fin kväll!

Puss och Kram

i wasn't looking for a lifetime with you..

I never thought it would hurt just to hear..

Champagne high- Sister Hazel.


Har precis kollat på en av mina favorit filmer, den ger mig inspiration. Jag mår så bra av att se den. Lär mig att bli starkare.

Nu ska jag lära mig att leva själv. Lära mig att jag klarar mig själv. Jag vet redan att jag klarar det. Men att klara det där lilla extra.

Jag ska lära mig att våga gå på bio själv. Att våga gå på restaurang själv. Att våga vara ensam.

Det är mitt nästa mål. Och jag SKA nå det. Och jag tänker INTE banta och träna för att någon kille ska tycka om mig. ALDRIG. Nej, ska någon tycka om mig, så tyck om mig för den jag är! Ska jag förändra mig , så ska det vara för mig själv. Inte för någon annan.

Nu tror jag det är dags att försöka sova lite :) Nu känner jag mig så otroligt inspirerad.

Sov gott..

 

- though i really don't know what i'm gonna do when i get there..
          cause' i'm hanging on every word that you say..    -
Lifehouse kärlek.


4 in the morning

NU!
Ja, nu är det dags. Nu är det nedlagt. SÅ nedlagt. Jag orkar inte lägga min energi på det. G. ska bort från mitt huvud. Nu, snabbt. För nu tänker jag inte ens försöka mer. Nu är det så borta! För det finns ingenting där. Varför ens försöka. Att tycka om någon så som jag tycker om G. är bara dumt. Man sänker bara sig själv. Bort, bort, bort. Obesvarat = bort! Även om man är förälskad, så kommer man till det stadiet där man borde förstå att det är lönlöst. Och det har jag gjort nu. :)

Ikväll har vart najs. Även om quizen SÖG!! (sorry peter, men det gjorde den!) aldrig mer quiz för mig förrän jag är 35-45 och kan mer än EN fråga! :)

Sov gott.

Puss och Kram

Quiz..

Japp, nu ska jag (latmasken nr1) snart bort till Harrys för musikquizen ikväll.. Egentligen skulle jag varit i sporthallen och tittat på Drott nu, men någon dum jävel hann före pappa o tog min biljett :( DURAK DURAK! (hihi,
 jag har lärt mig ryska;))

Idag har jag varit lat, ingen träning, och inte fått någonting gjort. Jag har haft lite ont i halsen, och täppt.. Men det är egentligen dålig ursäkt, för jag är helt enkelt bara lat.. Och får desto mer att göra imorgon.. Usch..

Nej, nu måste jag göra mig iordning så man ser lite okej ut iallafall!

Ha en fin kväll!

Puss och Kram

Ny telefon!!

Jaa, jag vet. Jag är prylbög (eller heter det pryllebba om man är tjej??) !! Men månadspriset skillde bara 150-200kr.. Så jag var ju tvungen :) En fin Samsung Ultra Touch blev det.

Detta hann jag med mellan mötet och innan jag skulle börja jobba idag. Mötet var intressant, vi kollade på film.. Ungefär som i skolan! :) Haha! Men den gav mkt. "Gurkfilmen" som dom andra kallade den (OCH NEJ, det är inte den man får kolla på på sexual undervisningen i skolan ;)) haha.
 Jobbet ikväll var riktigt roligt. Lagom mycket att göra, och trevliga gäster. Jag hade bl.a. 7 amerikaner som var hur trevliga och goa som helst..!

 Sen är det alltid lika härligt att jobba när man har så otroligt bra arbetskamrater som jag har. Edona och Gaz i köket (+ 2 praktikanter), Malin, Sandra, Anna (+Praktikant Malin) i servisen. Sjukt rolig dag. Många skratt, (alldeles för) många sexskämt från Praktikant 2. Haha. Nej men allt som allt har det varit en toppen dag. Väldigt få saker att klaga på!! =)

Imorgon blir det träna kl 14, sen hem och ta det lugnt. MusikQuiz på Harrys 21. Kul! :)

Sov gott mina vänner.

Puss och Kram.

           - Jag borde lägga ner det och sluta med detta. Men G. är så härlig! skjut mig?

.. remember my name, FAME!

Dagen har varit fantastisk! Tränat, vart på Gekås, käkat och sen sparar man alltid det bästa till sist! 
 Gekås med Emelie, Edona och Madde var kul som ***. Emelie och jag delade vagn.. Efter att hon gått BANANAS(!!!) på  leksaksavdelningen (för barn ska jag tillägga) så fanns mina saker jag hade i min korg nere i vagnen.. UNDERST och försvunnet under hennes stora berg av leksaker till alla barnen i hennes släkt. HERREGUD kvinna, stilla dig! :) Men vi hade en riktigt härlig liten tripp, Edona och Madde såg vi knappt skymten av.. :)

 Kom precis hem från bion. Edona, Emelie och jag var och tittade på FAME! och herregud vad bra den var! LITE seg början, men sen.. Ojoj! Den är obeskrivligt bra! Men sen är jag sucker för musikal/dans/kärleks/drama filmer!  Den får 5 + av 5 möjliga!
  När vi kom till bion var jag så trött att när de släckte ner inför filmen var jag rädd för att somna, men nu. Nu när jag har tänkt att gå och lägga mig? DÅ, ja DÅ har energin kommit tillbaka. Försvinn, omedelbart! :)

 Imorgon blir det träna kl. 13, sen möte på jobbet 15.00 ( usch, det mötet ser jag inte fram emot. - någon som gör det? ) för att sen börja jobba 17.30. 
 
Håll tummarna för att min fina Elize kommer hit på besök en stund nu! Annars blir det sova sova sova.


Ha en fin kväll, och godnatt mina vänner.

Puss och Kram

Justin Nozuka

Går på repeat på Spotify! Wow, vad bra han är! Mia är här. Vi sitter och nördar oss med Betapet.se :) Jag kickar hennes ass för första gången ever! Det var det positiva för tillfället..

Det negativa? Att om 6 timmar ska vi vara på gymet, och sen är dagen i full gång. Och G. ska också träna imon. Snacka om att jag kommer se ******* ut på gymet? Jippi, mina chanser förbättrades precis avsevärt, eller inte!

Så har ni tid över, lyssna på Justin Nozuka! Min nya favorit. Härligt sexig röst, bra texter och härlig musik!

   - Fall aldrig mer än att du kan ta dig upp igen. DAGENS LÄRDOM! (kommer varje kväll jag umgås med Mia, jag får såna snilleblixtar då. HAHAHAHA)


Puss och Kram!


Just have a little patience..

TÅLAMOD?  Herregud.. Hörde den låten på radion innan när jag hämtade Mia (ja, jag är fortfarande uppe som vanligt). Jaa, någon gång måste väl även jag lära mig att ha tålamod? Men när jag vill ha någonting, så vill jag ha det direkt! Men som det är nu, så får jag ha tålamod för att komma över G. istället. Usch, tålamod för att se om det hade blivit någonting hade varit mycket bättre och roligare tålamod.

 G. är en fantastisk och bra kille, men han tycker om en annan tjej, och det är bara till att acceptera.. Usch, jag gillar inte det här alls. Att tycka om någon, speciellt G. Men han är så rolig och härlig att det är sjukt kul att vara vän med han ändå. Bättre än ingenting! 
 
 Jag är ändå glad att jag berättade det för honom. För då kan jag försöka att gå vidare.. Fokusera på träning, jobb och vännerna. Life goes on.

                         - I want to be in a champagne high.

Knock Knock!

Who's there?
Bu.
Bu whu?
The ghost.

Humorn är lika låg som alltid. Sandra klev precis innanför dörren lagom tills kaffet runnit ner. Nu blir det lite tjejsnack och sen sova.

Fullspäckad dag imorgon!! Ska bli kul och intressant (speciellt hur det går för oss på gymet imon!! :) )

Ha en fin kväll!

Puss och Kram


i väntan på john blund - en favorit i repris

Sister Hazel - Champagne high.
Vad härligt det är när man hittar "gamla" låtar igen. Såna som man älskade innan, som fortfarande fungerar. Denna låten är helt fantastisk! Nu ska jag verkligen försöka anstränga mig till att sova. Ska vara hos pappa 11, och sen jobba 17. Wish me luck!

I wasn't looking for a lifetime with you
And I never thought it would hurt just to hear
"I do" and "I do"
And I do a number on myself
And all that I thought to be
And you'll be the one
That just left me undone
By my own, hesitation

and for the million hours that we were
well I'll smile and remember it all
then I'll turn and go
while your story's completed mine is a long way from done.

Well I'm on a champagne high
Where will I be when I stop wondering why
On a champagne high
I'd toast to the future but that'd be a lie
On a champagne high, high


RSS 2.0