Jag ser det snöar..

Och det är så sjuukt vackert. Tog en massa bilder påväg hem från jobbet...Från mobilen, vilket betyder att jag inte kan lägga upp dom här.. För jag hittar inte sladden??

Jag har kommit fram till att jag har världens bästa vänner, bästa jobb, jaa helt enkelt världens bästa liv. Det finns ingenting jag skulle vela ändra på just nu.. Wow säger jag bara! VÄRLDENS finaste Sandra sov här inatt.. Eller, jag sov på hennes axel när vi kollade på film ;) haha!
 Och fina Evve kommer hem på måndag. Fantastiskt!!

Ute snöar det som sagt. Och det har lagt sig så vackert. Romantikern i mig kommer nästan fram :)
Imorgon blir det lunch och shopping med Emelie, sen jobb..Hela veckan känns det som.. Jag som har min lediga helg.. MEn nej då jobbar jag två av de dagarna.. Men vad gör man inte för sina arbetskamrater??:)

Sovaaa blir det nu.

Ha det fint.

Puss och kram!!!!

Framtiden ser ljus ut

Alla pusselbitar verkar lägga sig. Livet ser ljusare ut. Leendet blir större. Känslan av välbefinnande blir sakta starkare och starkare.

Ja, vad ska jag säga? Igår på jobbet hade jag och Malin världens bästa stängning, och det var riktigt roligt att jobba (förutom när klant-jessica i början av kvällen häller en öl och en shot över sig själv). Inatt var första gången på länge som jag sovit bra och utan mardrömmar. Min lägenhet är fin och heelt underbar, mina vänner är bäst och mina familj är fantastisk. Vad mer kan man önska sig?

Idag är livet på topp. Det känns riktigt bra. Allt känns riktigt bra.

Nu blir det dags att sminka sig lite och byta om till Harry´s kläderna för 16.00 börjar dagens pass. Sen är jag ledig torsdag, fredag. Och på fredag blir det IDOL-final hos pappa !!

Ha en fin dag!

Puss och Kram

Vågar inte somna..

.. för då kommer mardrömmarna.

Varje natt är det nya. Mina vänner, eller min familj dör. Hannah blir kidnappad. Jag skriker och skriker, men ingen hör mig. Jag försöker röra mig, men ingenting händer. Jag sjunker sakta på båten jag är på, men ingen räddar mig. Allt hemsöker mig i mina drömmar. Alla mina rädslor. Jag vågar inte blunda. För då kommer drömmarna. Som dom gjort i en vecka. Jag vet inte vad jag ska göra.

 Jag får väl ställa mig och diska nu. Försöka hålla mig utan att bli galen? För jag är rädd att det är det jag håller på tt bli? Tänk om mina drömmar kommer hända? För allt är så äckligt verkligt. Eller är jag bara för rädd?

Sandra, tack för att du finns. Jag älskar dig!

flickan från det blå..

Med JImmy J. Tänk om jag kunde vara hon?

Kvällen har varit riktigt bra. Med både goda och onda råd?! Ibland känner jag mig hemsk. Men ensam är man bäst. För då är det de bästa idéerna som kommer fram? :)
 
Jag saknar någon, någon att hålla om. Som håller om mig. Usch! Denna jäkla känsla.

Och alla mardrömmar. Inte en natt har jag fått sova utan alla mardrömmar denna veckan som gått. Inatt skrämde den livet ur mig. Jag vaknade vettskrämd, med skenande hjärta och iskall. Tänk om den hade vart verklig? Tänk om någon kidnappat fina Hannah medan jag passade henne? Tänk om det hade hänt mig det som hände efteråt som jag inte ens vill tänka på? Usch :(

Puss och kram!

Idol+ Glee betyder detta..?

... att jag blivit en nörd?

Herregud. Jag är helt inne i idol i år. HEJA ERIK är det enda jag kan säga. Men de två rätta är i final! Om bara Mariette hållt sig kvar hade det vart ännu bättre!! (Ja, jag är lite partisk eftersom hon kommer från fina fina Halmstad!!)

Och nu kollar jag på Glee. Även detta är jag helt fast i. (Elize är likadan. Även hon är fast!! Trots att hon ska upp och börja jobba klockan tolv ligger hon fortfarande och tittar på denna fantastiska serie!!). Har tittat på 5 avsnitt i streck nu. Gör det mig till en töntig nörd? FÖr isåfall är jag en stolt och töntig nörd! Ha.

Imorgon blir det att träna med Malin halv fyra , box-passet på Form, sen börja jobba 17.30. Härligt att komma tillbaka till jobbet igen. Ägaren till Harrys där jag jobbar har gjort en otroligt fin sak i veckan. Skänkt pengar till Halmstads katthem så de kan fortsätta driva sin verksamhet. Fantastiskt!!

Nej, nu blir det tillbaka till Glee (och en kopp kaffe?)

Puss och Kram


Nostalgins lycka!

Det är såhär (ja alla vet väl det egentligen?) att jag tycker om att läsa bloggar. Men en jag verkligen har fastnat för är Egoinas blogg, som är helt fantastisk! Hon skriver riktigt bra och hysteriskt roligt(oftast!!) :) Men efter att ha läst hennes blogg ett tag kom jag in på hennes mammas blogg. Igår/Inatt skrev hon ett citat på norska i sin blogg. (De är egentligen från Norge, HEJA NORGE!) Ett citat som min mamma alltid sa till mina vänner när jag var mindre när de tjatade om att hon skulle prata norska. Snacka om att det blev en nostalgi tripp!

En liten tripp till barndomens år. Tack Egoinas mamma! :)

Men nu tror jag att det är dags att försöka vända på dygnet? New Moon är för bra för att man ska kunna somna till den. Ännu en ny dag gryr utanför fönstret. Spännande att se vad den har att tillföra :)

Sov gott!

F*** this

Nej. NEJ! Usch!

Men en trevlig dag ändå. Göteborg. Sen ut en sväng med vännerna.  Inte mycket till utesväng. Men en liten liten en.
 Imorgon är jag ledig. Skönt som fasen. Sen jobbar jag lördagkväll och söndagdag. 30års fest på kvällen. Orkar jag? Vi får se :)

Sov gott mina vänner. Det ska jag göra..Till New Moon...:)

Puss och Kram!

(Detta skrev jag egentligen mest för din skull Hanna. Blev du glad nu? =) )

RSS 2.0