Syttende Mai..

... i Norge (Brummunddal, Hamar) med tanter, onkler, bestemor og alle søskenbarn! Herlig Ferie!

15-19 Maj är jag ledig för att åka och hälsa på min underbara släkt i Norge, vilket jag verkligen ser fram emot nu! Pratade med min tante Monika idag, och jag ska bo hos henne under tiden:) Takk! Jeg skal besøke alle når jeg er i Brummunddal, jeg savner dere!

Ikväll har varit en bra dag på jobb. Fick städnoja och städade ur hela pesonalrummet, nu luktar det till och med rent! Tänk om jag kunade vara lika duktig hemma och diska upp all disken? Måste göras innan jobbet imon då mamma och pappa ska låna min lägenhet på kvällen. Syster slänger ut dem för att ha försenad födelsedagsmiddag.

OCH JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA DOTTER!! JAG GLÖMDE MIN EGEN MAMMAS FÖDELSEDAG! JAG SKÄMS SÅ OTROLIGT MYCKET!!!! VAKNADE IGÅR OCH UNDRADE VAD JAG HADE MISSAT EFTERSOM DET VAR DEN SJUTTONDE.. JO, JUST JA. MAMMA FYLLER ÅR DEN 16E. snacka om dåligt samvete? USCH, känner mig verkligen hemsk! Jag som till och med pratade med henne på hennes födelsedag utan att säga något. FY FAN för mig!!!

Tack för mig för ikväll. Nu ska jag sova!:)

Sov gott, och pyss och kram!

Filmkväll - Dance Flick

Parodier finns överallt för alla genrer. Men nu har det äntligen gjort en för dansfilmer!! :)
 Mia och jag sitter fastklistrade i soffan och skrattar oss halvt fördärvade ! Sen blir det en komedi till med Hayden och sen en LIPfilm. Hehe. Sjukt bra kväll!
 
 Får passa på att sitta i soffan och ha det bra när man är ledig. Jobbar tors-sönd nu igen. Offrade mina två lediga dagar nu för att få ihop mer pengar :)

Ha en fin kväll.

Puss och Kram

Middag för tre..

.. blev bra till en början. Sen en flopp. NU har jag gett upp.

De senaste 7 dagarna har vart busy! Jobbat en vecka i streck. Nu är det MINST två dagar ledigt. Jobbar ju kanske fredag nu?! Får väl se. Mycket som inte stämmer och skapar missnöje överallt i vad jag än gör. Men det är bara att ha ett leende på läpparna och försöka se det positiva i allt?
  LÄNGTAR tills jag åker till Oslo till min fina Alexandra!! Ska försöka säga hej till Eva, Evve och Blöjan samtidigt!

Har försökt ta ledigt 15-19 Maj för att fira 17e Maj med släkten! Får väl se hur det går?:)

Trots att jag jobbat extra timmar, så får jag inte ens ihop mina timmar denna månaden heller.. Någon som behöver en extra jobbare? RING MIG!!

Ha det fint.

Bilkörarjessica?

03.07 fick jag sms av sandra att hon och mia inte kunnat ta sig hem ikväll..
Så här såg jag ut då :
                                        
och när jag hämtade upp sandra och Mia var de såhär glada:
               

Men min bil blev även den glad då jag matade den med DYR bensin :)

Sov gott!

Mörkrets stad..

.. körde Phong och jag igenom nu påvägen hem från jobbet. Halmstad är belagt i totalt mörker. Allt för att politikerna vill spara pengar.
 Pengar som (antagligen) kommer att få gå till polisen , då det med största sannolikhet kommer att begås fler brott under mörkrets skydd.
 Är det värt detta? Att vi ska behöva gå rädda genom mörkret på nätterna? Har de ens tänkt på oss som jobbar nätter? Det verkar som om att antingen får vi ta taxi hem, köra bil själv, eller gå/cykla rädda genom vår egen stad. Det är inte okej!

 På en del av Vallås/Frennarp , ligger Halmstad bilprovning påvägen bort mot gamla sopstationen, över E6an. Där är det okej att mörklägga! Absolut, för där är det sällan folk som går på nätterna. Men mitt i stan? Nej nu får det vara nog!

Och något annat det får vara nog på är irritation! Kvällen började inte bra. Kom till jobbet 16 och började jobba. Då jag hade missat att jag började 18.30. Åkte hem till pappa och lagade middag till han som var klar när han kom från jobbet. Mys att få träffa pappa en liten stund, även om det bara var för 45 min.
 Resten av kvällen på jobbet (när jag väl börjat jobba) gick till en början käpp rätt åt *****, men ju längre kvällen gick desto roligare blev det! Allt slutade med att Viktor, Phong och jag satt kvar en timme efter stängning och pratade. Som på gamla goda tiden. Härligt! Måste bara tillägga att Phong är den snyggaste asiatiska killen jag någonsin träffat. Snygg i svart är han också! ;) haha.

Ha en fin kväll. Imorgon börjar jag inte förrän 18. (Det vet jag! )

Puss och Kram

Vad vore jag utan..

.. mina vänner.

Ni har alla en speciell plats i mitt hjärta. Ikväll visade Sandra mig varför vänner betyder så mycket. Trots att vi bara satt hemma hos mig och drack vin, pratade och tittade på tv.
 Då är det "närheten" och vänskapen som betyder så otroligt mycket. Att kunna vara sig själv, skratta, dra dåliga skämt och bekänna saker. Och veta att personen verkligen bryr sig om vad man säger.
 Att de är ens vänner i vått och torrt. Oavsett om man gör fel ibland. Förlåtelse, skratt och vänskap går hand i hand. Alla mina vänner är the top of the top. Bäst helt enkelt!

 Jag älskar er. Ni betyder allt för mig. 
                        Tack för ikväll Sandra. Du betyder otroligt mycket. 
                                                


              
                   Finaste Sandra när vi var på Ikea. Fina vänner ställer alltid upp :)
                       Världens bästa mamma till otroliga Hannah är hon också!

Who is it to blame?

              It is always a girl called villain in the storys. 
                        - 
Maybe because it was allways a guy who wrote them?



Sandra gör som..

.. Johan Glans, och mig, när hon inte orkar mer. Min fäll är helt enkelt skön och populär ;)

undrar vem som härmar vem? Fin kväll har vi haft i allafall!:)


fortsättning..

... när allt blir jobbigt så kurar jag ihop i fosterställning. Precis som Johan Glans. (Bilden togs mest för att Sandra velat det sen jag köpte fällen och bokyllan)

Och för att Fidde säger att han vet att jag är dålig på att hångla. Skjut mig..? Den enda som är snäll mot mig just nu, det är Sandra. Kanske för att jag bjudit henne på middag och köpt både öl och cigg till henne?                                          
                         fina Sandra och Kanin (mitt fina Norgelamm, JO den kan heta så!


NU! AMERICAN IDOL. HUMOR PÅ HÖGSTA NIVÅ.


Jag gör som ..

.. Johan Glans.. - fosterställning intagen. OH KNOW jag orkar inte meeer.
                   

förklaring följer....


Duktiga fredags-jessica!

Idag har jag fått mycket gjort, trots att jag inte stressat en enda gång. Jag har börjat bli bra på det där med att inte stressa:)

 Sandra kom hitidag vid halv ett, så jag bjöd henne på lunch. Sen åkte vi till Maxi och handlade lite. Lyckades faktiskt köpa min första levande växt (EVER!!).
 Hem för att tvätta, städa och laga mat då lillebror och pappa kom hit för middag och Let's Dance !! Lyckad mat och härligt sällskap! Men är det bara vi som tycker att sångarna i Let's Dance är VÄRDELÖSA? Pappa skulle även försöka sig på att sätta upp min nya fina hall-lampa som skulle vara SÅ lätt att få upp. Såhär ser den ut fortfarande:
                 den är ju finare på riktigt ;)

Men nu när jag varit duktig och köpt en (jättelevande och fin) växt och även städat extra noga, tänkte jag visa min nya lägenhet för er! Med förbehåll för att jag inte visar mitt sovrum som inte är klart:) !! Min "fina" hall får vara med på ett hörn(trots att jag inte fått upp varken hatthylla eller lampa), bara så att jag kan få visa min skogarderob som är i stort behov av att fyllas på inför våren!:) Det saknas förvisso både tavlor och speglar här och var i lägenheten, men vad gör det när man kan blunda när man ser på väggarna?;)

                       
   Tomt på väggen? :)              detta är fina grejer!      min nya fina levande växt;)

                                         
                      mitt fina kök :)          jag längtar till dom gör om detta!


            
Min "bokhylla"                          Myset :) Synd att min nya fina matta inte syns;)
Saknas en spegel ovanför bara:)


Ha en fin kväll! Imorgon blir det både handboll och arbete för min del! Lång dag!

Puss och Kram


Hemmadag

Idag och imorgon är jag ledig. Inte förrän 18.00 på lördagkväll går jag på mitt nästa pass. Skönt!

Dagen har tillbringats i ett varmt skumbad tittandes på One Tree Hill på datorn, dammsugat lite, diskat halva disken (jag är helt enkelt för lat)!
 Sen har jag bara legat på soffan och tittat på ch131.com. Vem behöver tv när man har den sidan på favoriter? Där tittat jag på alla mina favoritserier, och idag har jag hunnit gå igenom många !

Sitter faktiskt fortfarande med morgonrocken på mig, med en boll av hår på huvudet och osminkad. Alla dagar borde vara såhär! Tänkte faktiskt försöka mig på att komma i säng i tid ikväll också. Duktigt? Nä, lathet här igen. Sitter här och försöker hålla ögonen öppna, men de är toknära på att falla igen och hålla sig så för resten av natten.

Ha en fin kväll!
Puss och Kram

                                          
                                             fina grejer detta!!

Från pärm till pärm..?

Haha, kommer drömma mardrömmar om pärmar efter dagens arbetspass! Fick "specialuppdrag" av Benny att byta alla menypärmarna till andra, och lägga in nya menyer/plastfickor, allt. TRE timmar stod jag med detta. Mardrömmar inatt tro?:)

Annars var det en lugn kväll på jobbet. Mysig, med härligt folk som jobbade!:) Nu har jag precis städat undan lite här hemma och sitter och väntar på att Cornelia ska sluta jobba. Vilket hon skulle gjort om 10 minuter, men hon är i Halmstad igen om en timme då ALLA tågen är så otroligt försenade pga all snö. Sen när hon kommit hit, blir det ett glas vin eller två och sen en välförtjänt sömn!:)

Sov gott och ha det fint!

Puss och Kram

Fin kväll/dag

När vi kom hem till mig idag Mia och jag lade vi ut min nya fina matta!:) Sen satte jag mig och tittade på Friends bloopers på youtube. Kanske lite därför jag redan har träningsvärk i magen?:)
 Somnade gott på soffan vid halv två efter (nästan) ett dygn i vaket tillstånd. Sköönt!

Kom nyss hem efter en härlig middag med Mia på Harrys. Fick sällskap av Evve en liten stund och sen kom Pierre, min fina gamla hovmästare, och tog två glas med oss. FINT! Nu har vi hyrt filmer och jag tänker inte lämna soffan för mycket ikväll vill jag lova!:)

Ha en fin kväll!
Pussochkram!


Malmö tur-retur på 3 timmar - "död åt lastbilarna!"

Japp, då var man hemma igen efter en tur ner till Malmö, frukost med mamma och USA-presenter från syster. Härliga Mia offrade sig och åkte med mig när jag åkte ner för att hämta Malin när hon kom från USA.
 Ditvägen var ett rent ***** på vägarna, ett tag stod jag helt stilla på motorvägen. INTE okej "ärade medtrafikanter" (jag vågar inte använda för ofina ord ;))! Hemvägen hade nog kunnat gå DUBBELT såfort om det inte hade varit för alla jäkla lastbilschaffisar. Mellan Malmö och Lund fick jag vänta bakom omkörande lastbilar FEM gånger. Det är FEM gånger för mycket. DÖD åt lastbilarna. Håll er till lastflygplan för ****.!! Och sen EN gång till precis vid Laholm. SEX gånger totalt. INTE OKEJ ALLS!!
Men annars så gick det bra. Mycket skratt och ruskigt låg humor, som alltid med Mia och mig! Stackars syster satt livrädd i baksätet. 
 

Åkte inom affär och köpte ny matta (SUPERFIN!!) och frallor så blev det frukost hos mamma.  Fick ett par guld high heels, victoria secret parfym, bodylotion och någon annan krimskrams av syster. Även lite JellyBeans åkte med ner i påsen jag fick med mig hem. TACK TACK TACK syster! Och för er alla, JAG har faktiskt fått julklappar i år! HA!


Ha en fin dag!

Puss och Kram


RSS 2.0