En (vanlig?!) måndag

Åh, jag träffade Eva idag!! :) Hon är hemma från Oslo ett par dagar, så härligt underbart roligt att träffa henne! Tog en fika på Skånskan.
 Sen var det dags att gå till jobbet för menyprovning. Vilken meny Jörgen satt ihop. Eloge Eloge!

Emelie och jag gick och åt på Gastons lite senare på kvällen. God mat och fantastiskt gott vin. Sen var Emelie en helt annan person än jag någonsin sett henne. Måste säga att det nästan satte pricken för kvällen.

Sen hände lite och jag hamnade med Cornelia, Moa och Carin. Sjöng karaoke, och för andra gången i mitt liv fick jag beröm när jag sjöng, och det var det som satte den stora pricken över i:et.

Imorgon ska jag gå upp tidigt, gå ut och gå och sen fixa massor med saker.  Försöka fixa en ny lägenhet till exempel, eftersom jag idag fick veta att det till 99% blir en bostadsrätt. Jippi? HEMLÖS! Men what to do? :)

Sov gott mina vänner.

Puss och kram

Idol. Vin. Soppa. Utekväll

Har varit hos föräldrarna, och bjudit dom på gulasch soppa :) Druckit gott rött vin med pappa. NU sitter jag hos Sandra och Alex!! Ska bli en härlig kväll!!
Ha en fin fredagkväll allihop!!
Puss och Kram

Nästan som en söndag..-

Idag har jag inte gjort mycket vill jag lova. Legat i sängen (och soffan) och kollat på serier och halvsovit nästan hela dagen. Tog tag i mitt liv vid sex-sjutiden och åkte hem till Jannica en sväng. Kollade på idol och myste. Var länge sen jag träffade Jannica!

Ja, det var väl det hela i stora tag. Har precis betalat alla mina räkningar, + lagt undan 4000 så nu har jag HELA 2500 kvar på kontot, den 25e.. Undrar hur mycket av de 4 jag nallar av innan månaden är slut? ;)
 
 Ska ut och gå med Malin imorgon, vår vanliga promenad på ca 1 timme- Riktigt mys! Sen ska jag försöka mig på att inhandla (minst) ett par stövlar. På kvällen blir det att fira Sandras 21årsdag! GRATTIS GUMMAN!!

Somn alla vet är jag otroligt nyfiken! Vilka är ni som läser min blogg? :) Lämna gärna en kommentar! Annars finns det en chans att jag dör av ren nyfikenhet !! Haha!

 Sov gott mina vänner.

Puss och Kram.

                                          - Jag saknar dig. Men nu börjar det kännas okej igen.


TORSDAG

Wow, vilken kväll det blev ïgår. God mat, härligt sällskap , men inte ens ett tröstpris ;) Haha.

 Idag blir det en otroligt lugn dag. Det var länge sen jag kände mig såhär trött och seg, både i kroppen och själen.

Så ni får ha en fantastisk dag allihop!

Puss och Kram!


Kärleken till dig

Jag älskar dig. Du är den mest fantastiska människan i världen. Du är den första kärleken i mitt liv. Din plats i mitt hjärta kommer ingen någonsin komma att komma åt. För den är din för alltid. Jag hoppas verkligen att du har det bra. 
                                                            Jag kan verkligen inte tänka på någon annan dig. För du är allt för mig


SOM OM MAN KUNDE VIDRÖRA LYCKA. JAG VIRAR DEN RUNT MIG SOM EN FILT.


DUDE WHERE'S MY CAR!?

Sitter hos mig nu. Evelina Mårtensson och Jessica Wernebäck. Nyduschade och med varsitt glas vin. Ser verkligen fram emot kvällen!!

Hoppas ni får en härlig kväll!

Måste bara tillägga att Petter är en elak person och ondskefull som satan!! ;) Haha!

Puss och kram!

Tre dagar

Äntligen hemma. 
 Personalmöte kl 15 idag på jobbet, sen började vi jobba 16. Kvart över två var Emelie och jag klara med kassan och allt.. Seegt med restaurangfolk som kan reglerna och sitter exakt hela tiden man får efter stängning!!

MEN! Nu är jag ledig tre dagar :) Ska träna med Malin imon kl. 12 på FORM, sen på kvällen med det vinkväll/quiz med Cornelia, Carin och Evelina. Mys! Så kul det ska bli! 
 Emelie har visst bestämt att vi ska gå på bio på torsdag?! Sen på fredag är det träning på dagen, sen fira Sandras 21års dag på kvällen!! Ska bli jätte roligt, men vad önskar du dig gumman??? :)

Nu ska jag in i duschen en sväng, sen kolla på någon mysig film som jag kan somna till !!

Sov gott mina vänner!!

Puss och kram!!

Nu!..

Nu!.. Drar jag till jobbet på personalmöte. Sen börja jobba direkt 16.00. Sen är jag ledig ons, tors, fre!! Ååh, så gotte!

 Ni får ha en fin dag! Det ska jag ha =)
                                                            Vi ses imon Evve :)

Puss och kram

into the night.

Vad är det med mig och vakna sömnlösa nätter? Hur trött jag än på kvällen, eller när jag går och lägger mig, så försvinner allt och långsamt träder en ny energi in. Klarvaken ligger jag här igen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blir ju aldrig trött heller! Om och om igen släcker jag lampan, för att efter en stund tända den igen. Att försöka somna är lönlöst.

Det jobbigaste med att ligga vaken såhär är att tankarna far och flyger runt, runt, runt i huvudet hela tiden. Men jag vet nu, att det kommer inte bli vi igen. Därför känns det enklare att klara av smärtan och sorgen. För att hoppet finns inte där längre. Allt hopp dog efter alla dina lögner. Så nu börjar det nya livet. Full fart framåt. Var ändstationen är och hur vägen dit kommer bli återstår att se. Men jag ser fram emot det. Men jag önskar, av hela mitt hjärta, att vi kan vara vänner, som du sa.

Nu, ett nytt försök till en god sömn. Sov gott mina vänner.

Puss och kram
                                                                  -what if..

En harmoni i tillvaron..

Dagen har jag helt och hållet tillbringat lugnt och sansat. Legat och läst, lyssnat på härlig musik, druckit te.. Sen åkte jag hem till mamma och pappa när kroppen började klia. Åt god mat och firade pappa (kan tyvärr inte berätta vad ännu, men det kommer!!) Är så otroligt stolt!
 Vaknade av att halsen var helt pajj idag, värre än igår. Huvudet dunkade värre än värsta baksmällan och näsan totalt igentäppt- nu känns det, tack och lov, mycket bättre. Så imorgon blir det möte med jobbet och sen jobb på kvällen.

Om en stund kommer Mia, och kanske Sandra och Sandra hit en sväng. Bara ta det lugnt och ha det bra helt enkelt. Har otroligt dåligt samvete för att jag inte varit med och firat Matildas födelsedag, men jag har inte haft orken till det eller något sånt alls idag..

Som jag sa innan idag (eller var det inatt?!) så har jag tagit dagen med nya starkare tag. Efter att ha tänkt mycket på den senaste tiden känns allt så mycket bättre nu. Det som hände borde inte kommit som en chock och nu känns allt lättare att handskas med. Framtiden spås just nu (enligt mig själv) som väldigt ljus och bra. Livet är för kort för att älta saker och att tycka synd om sig själv.
 Visst, att börja flörta, eller dejta, det kommer att ta ett tag innan det händer. Men jag låter allt ta sin egen lilla (eller långa) tid.

Ha en fin natt, och sov gott.

Puss och kram


Drömmar

Ååh, vilken förkylning jag har åkt på! Helt igentäppt i halsen och näsan. Jippi!... Är glad att jag bytte bort mitt pass till Madde ikväll, hade nog inte vart till så stor nytta idag faktiskt.

 Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Vill inte bara sitta inne, men orkar inte göra så mycket annat heller.. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen får vi se vad som händer!
 Jag har drömt så konstiga drömmar inatt, alla var så verkliga. Jag förstår ingenting. Men en del av dem får gärna bli sanna :)

Idag är det nya starka tag, en dag i taget påväg mot att glömma :)

Puss och kram

i never promised sunshine every day

Ååh, ligger här och vrider och vänder på mig. Kan verkligen inte somna! Helt värdelöst. Kroppen värker, näsan är igentäppt och halsen gör så ont. 
 Tänker också alldeles för mycket.. På dig, på allt.. Jag trodde verkligen aldrig att det var såhär det skulle sluta. Den tanken slog mig aldrig ens en sekund..
 Tack gode Gud för alla mina härliga vänner! Ni är helt fantastiska. Ert stöd och att ni finns känns så bra, det värmer verkligen.

Nu ska jag tvinga mig själv att sova sova sova. För det behöver jag, jag är så trött!

"Can't seem to get you off my mind, I can't understand why we're living life this way. I found your picture today, I swear I'll change my ways. I just called to say I want you to come back home.." ♥

Sov gott
                                                       -I'll give you everything I have, the good and the bad..

it's just another lie..

Gårdagens kväll på jobbet var det ett under att inte någon av oss gick och hängde oss pga alla dryga och fulla gäster, men vafasen, sånt får man tåla?! haha!
 Har jag glömt att nämna att jag och Malin var på ett 55min BOX-pass innan jobbet igår också? Jag har verkligen muskler jag inte visste om ;) haha! Att jag var slut i kroppen när jag kom hem igår från jobbet. Men fy fan vad bra man känner sig. Nu ska fettet  och all anger bort bort bort!!

Idag har det vart fullt sjå från öppning till stängning vill jag lova. När jag och Pham öppnade idag (tror jag att helvetet öppnades) så blev det nästan fullt direkt, och det var bara vi två på jobb då. Snacka och att springa rumpan av sig!! Haha. Så har det varit hela kvällen tills köket stängde, då väller det in 25 irländare (SKÄMTA!!). Kunde vi inte hälla upp Guiness innan, så kan vi det nu..
 Sen var det en sväng till Corner för att fira Matildas 24 års dag. Grattis Grattis! Men vafasen var det med att alla skulle sjunga massa med kärlekssånger?

 Jag trodde att jag mådde bättre nu, men det gör fortfarande lika ont och jag vill så gärna lära mig att stänga av alla känslor, tankar och frågor. Men jag vet hur mycket jag betydde och var värd nu. ABSOLUT NOLL efter alla våra år ihop. Hur kan jag ens älska och vara kär i en sån person? Jag vill inte vara arg, ledsen eller sårad.  Men hur skulle jag inte vara det efter alla lögner rätt upp i ansiktet?
Jag älskar dig, och du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta. Jag skulle kunna förlåta dig för vad som helst. Men snälla, sluta ljuga mig rakt upp i ansiktet. Betyder jag inte mer för dig än så?


Sov gott mina vänner. Det ska jag göra. Börjar bli sjuk, så inget gym för mig imon :( Jag som vill träna, äta nyttigt och bli smal och fin.

Puss och kram, från en sorgsen själ med ett falskt leende på läpparna var dag..


Solsken

Vilken dag! Vaknade vid elva av att Malin ringde, vi skulle ju vara på gymet klockan tolv, men efter en liten överläggning gjorde vi om planerna till promenad istället. Gick en härligt lagom lång promenad i rask takt i solen. Vilket väder!
  Sen mötte jag Kicki och var hundvakt åt Ninja i ca två timmar, vilket mys vi hade det :) Hon låg jämte mig och snarkade och jag nickade till en liten stund!
 Var även och tittade på Sylvias lägenhet under denna tiden, och hon var här och kikade. Går allt som det ska (och som jag verkligen verkligen VILL!!) så köper hon min lägenhet om den blir bostadsrätt och jag tar över hennes!

Sen har jag bara varit på jobbet ikväll, otroligt mycket folk för att vara fredag innan löning måste jag säga! Är otroligt glad att Anna tagit in en extra personal till ikväll, annars hade det gått käpp rätt åt ****-.
 Träffade även härliga Linus och Micke som var inom en sväng och tog några öl, kul att träffa dom :) Dom ville visserligen att jag skulle med dom ut efter jobbet, men trött och nykter med fulla människor? Det räcker på jobbet, för där får jag betalt för det :)

Imorgon (om allt går som planerat) ska jag åka hem till mamma och pappa en sväng på dagen, sen åka och träna halv fyra (boxing !!) för att sen börja jobba klockan 18. Sen på söndag är jag träningsfri (men jag tänkte försöka övertala herr och fru Wernebäck a.k.a mamma och pappa att gå ut och gå med mig )

Så sov gott mina vänner, det ska jag göra!! (Hoppas jag, första natten på en vecka isåfall)

Puss och kram!

                                                                           -Jag saknar dig.♥


Vändning - från lycka till total olycka

Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag försöker vara glad och stark. Men det gör så ont. Som dom sjunger i picture "since you been gone, my world been dark and gray" för att sammanfatta. Det är så otroligt jobbigt. Att vara kär och älska en och samma person så länge och så mycket, och helt plötsligt stå ensam. Jag vet inte vad jag ska göra, eller vart jag ska ta vägen.. Det finns ingenstans att gömma sig ifrån alla tankar och känslor.
 Just nu är det enda jag tänker... "Älskade du mig ens, betydde jag ens något?" För så som du gjort nu.. Så visar det totalt no feelings.

Sov gott och godnatt! Jag ska verkligen försöka att bli gladare!

 Picture - Sheryl Crow feat. Kid Rock. Lysssa på den! Den är så klockren-.


Händelserikt!

Ååh, jag har redan träningsvärk efter dagens pass på gymet. Hur ska det gå imorgon, kommer jag ens komma upp ur sängen? ;) Haha!

Blev "bråk" på Harrys ikväll strax före stängning, men själv såg jag knappt något av det (sjuukt ovanligt lite nyfikenhet idag!) Men vi fick lite besök av farbror och faster polis efter stängning som ville veta detaljer. Söta Emelie föll på den HÄRLIGA lotten att vittna.. Om något som till och med polisen skrattade åt!! =)

Kom hem för en kvart sen, så skönt att komma hem och lägenheten är tipptopp (okej det behöver dammsugas) och ingen disk. Bara att ta en snabbdusch och krypa ner i sängen. Skönt! Ledig imorgon, vilket ska bli härligt. Sylvia och jag ska titta på varandras lägenheter, mamma o pappa kanske kommer hit på kaffe, sen ska jag träffa Sandra, och kanske Emelie :)

Så¨mina vänner, sov gott och ha en trevlig dag imorgon! :)
Och Tobbe, ha en fantastisk tid i Norge! :)

Puss och kram

Ny dag, nya tag

Kl 12 var Malin och jag på gymet idag. Idag var det dags för Functional Movement. 45 minuter pass som var riktigt härligt. Mycket Mycket bättre än spinning! 
 
Sen gick vi och handlade lite, så nu har jag diskat, städat undan lite och gjort en rotfruktochköttfärssoppa som står på spisen (visst gillar ni mitt långa ord ;) ) Ska bli gott sen när det är klart! Mums!

 Halv sex går jag på mitt pass på jobbet, slutar två. Sen hem och rätt ner i sängen!! :)

Nu ska jag kolla lite film och kura ner mig i sängen och bara vila !!

Ha en fin dag allihop!

Puss och kram

Allt kan vända på en sekund.

Vilken skitkväll på jobbet. Det började hur bra som helst, hade jätte roligt, och helt fantastiskt sköna gäster + att Gaz kommit tillbaka efter sin semester. Sen bara gick allt åt helvete. En fel mening, och allt bara stöp. Tack och lov tror jag att det är löst för min del. Men varför kan folk inte bara acceptera att det faktiskt är mitt jobb, och att det är min arbetsplats. Måste man vara otrevlig bara för jag är servispersonal? Skratta en rakt upp i ansiktet och håna en när man förklarar lagen och varför man gjort som man gör?

Vid tolv var det (tack och lov!!) så lite att göra så jag fick gå av mitt pass. Satte mig med Gaz och Madde (Har jag nämnt att jag är överlycklig för att Gaz kommit tillbaka till köket?). Det var finfint och trevligt.
 Nu sitter jag här, påväg ner i sängen med en kopp te, en bra bok och bra musik på datorn. Upp 11 för att gå till gymet med Malin. Härligt!!

I had the best time of my life, though i've never felt like this before.
And I swear, ... I owe it all to you..

And I'll do anything you ever dreamed to be complete, little pieces of the nothing that fall, may put your arms around me.  What you feel is what you are and what you are is beautiful. Maybe you wanna get married or run away..
                                                                                                                        -Jag älskar dig...

Så sov gott mina vänner.

Puss och kram!


Var är den?

Var är min träningsvärk??? Jag borde inte ens kunna komma upp ur sängen idag juu!! Det enda jag känner är att det stramar liiite liiite i vaderna och låren, jag som tränade och allt igår! Besviket!!
 FÅr försöka träna hårdare imon så det blir träningsvärk och skönt på torsdag ;)

Hade en riktigt bra dag igår, när jag lagat mat åt pappa (tyckte så synd om han!! =) ) Så åkte jag och Sandra till Harrys och tog en kaffe, pratade lite med folket, och chefen :) Sen for vi till Tesse, för att spela BONK!. GISSA VEM SOM VANN TVÅ AV TRE RUNDOR!! ;) Lite nöjd blir man ju allt :) Tesse och Sandra försökte leka lite psykologer, men det hjälpte inte så mycket. Tjejer, tiden läker alla sår säger dom, men nu är det upp till bevis! Det enklaste hade vart om man bara kunde ignorera känslorna, och saknaden.

Om en timme blir det äntligen till att jobba igen, vart ledig sen i torsdags. SKÖNT!! Så nu måste jag kila, sminka mig, duscha och preppa mig inför jobbet =)

Ha en fin kväll allihopa!!

Puss och kram

Spinning

Var uppe strax efter elva idag. Klockan 12.00 satt jag och Malin redo på gymet. 45 minuter spinning pass. Så jäkla skönt det var.
 Gick inom Hello på hemvägen till Malin och köpte varsin sallad. Sen blev det skräckfilm hos henne o Charlie. Sitter hos mamma o pappa nu, har lovat pappa att laga mat till dom idag, vilken dotter jag är!

Sen blir det nog lite trevligt bus med Sandra :)

Ha en fin kväll allihop!

Puss och kram

Tjejkväll

Sitter härligt tillbakalutad i soffan med Mia. Vi har käkat god asiatisk mat, och kollar på tjejfilmer. Ska strax färga om håret så det blir bättre.
 En helt underbart härlig söndagskväll, precis så som det ska vara.

Blir nog en tidigt i säng ikväll. Känns helt rätt och skönt. :) Några filmer till, kanske lite tv-spel och sen sova sova sova :)

Träna med Malin imorgon kl. 12 så på tisdag blir det nog en låång smärtsam, men skön träningsvärk :)

Puss och kram!


Studietimme hos Mia?

Kom nyss hem till Mia från mamma och pappa. Hon sitter och gör naturkunskapsprov, som hon läser på distans. Det känns nästan som om att sitta i ett klassrum igen, bara för att jag vet om att Mia gör prov. Och jag gör det jag gjorde bäst i skolan, allt annat :) Haha!

Var en sväng hos Sandra innan också. Tittade först en stund på Discodaggarna och sen en stund på Pettsson och Findus. Men Hannah (sandras dotter) tröttnade fortare än kvickt hela tiden, så det slutade med att vi kastade lite boll Hannah och jag. Det var väl mest för min och Sandras skull vi hade på film :) Hon var nästan mer förstörd än mig idag, vilket jag knappt trodde var möjligt ;)

så nu blir det myskväll, ska övertala Mia när hon är klar att vi ska åka o köpa hårfärg, så jag (läs MIA) kan färga det jag missade igår ;) haha.

Hoppas ni får en fin kväll. Vi hörs kanske lite senare.

Puss och Kram                                           

Söndag

Det kliar i hela kroppen efter någonting att göra. Jag måste göra någonting. Men jag orkar ju inte göra något, haha!
Typiska söndags syndromet? ;) Ska iallafall träffa Sandra en sväng sen tror jag :)

Jag är trött! Jag måste sluta dricka alkohol :) Men den har ni hört innan väl? ;) Haha.


Ny dag, nya tag.

Ojojoj vilken kväll igår. Jag mår precis exakt så som jag förtjänar. Lite för mycket rödvin och kaffe bailys, något för mkt ;) haha.

Bröt ihop totalt igår sen efter vi kommit hem från stora staden. Men det är sånt som man får räkna med, och idag känns det nästan okej.
 Det känns iallafall bra att ha fått få en förklaring. :)

Idag ska jag inte göra en enda sak som är ansträngande, det kan jag säga direkt :)

Ha en fin dag!

världens jobbigaste kväll..

kvällen började jätte bra.. Sen såg jag han.. Och allt brast. Allt jag tänkt och känt blandades i ett virrvarr. Jag älskar han, men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är kär, jag är svart, jag är krossad. Men han är min bästa vän i nu läget. Det finns ingen som känner mig så bra, och får jag vara vän med han, så är jag glad. För aldrig vill jag förlora någon som han.

Ikväll känns det som om jag förlorat många vänner. För nu vet jag vilka som betyder, vilka som bryr sig. Vilka som inte bryr sig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vad jag ska göra. Men en sak vet jag. Jag ska inte låtsas vara glad. Jag ska sörja. Jag ska sörja min första, och största kärlek. För ingen är som han..
Jag älskar dig. Jag kommer alltid älska dig, du har en egen plats i mitt hjärta. Jag älskar dig, därför skulle jag aldrig erkänna för dig hur ont det gör just nu. För det sista jag vill är att såra dig. Då, Nu, i Framtiden.

"if I could just see you
everything will be alright
if I'd see you
the storminess will turn to light

and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright
and everything will be alright "

 

TACK PETTER FÖR ATT DU ÄR ETT ENORMT STÖD!! TILL DIG OCKSÅ SANDRA. NI TVÅ FÅR MIG ATT VILJA TA ETT STEG FRAMFÖR DET ANDRA JUST NU!!


The king - Cabernet sauvignon

Mmm, så gott. Ååh, så trevligt. MYS!

Sitter med Sandra och Mia :) Sandra och jag har kollat fotboll, HEJA ZLATAN!! (och mia var såååå intresserad). Mia ska jobba stackaren, så hon dricker Coca Cola, Sandra Carlsberg Export (BLÄ!) och jag dricker Elvis "The king" Presley vinet.
 Käkat tacos och kollat lite film har vi också hunnit. Snart blir det ut och göra staden osäker. Hur jag och Sandra nu ska lyckas med det? ;) Haha!
 Det slutar väl med att jag står ensam i stora staden medans Sandra och Mia träffar stiliga snygga killar ;) mohaha. (Sandra bli inte för arg på mig nu bara för jag skrev så ;) ) Haha. 

Ha en trevlig kväll allihopa.

Puss och Kram

FÖRSTA, ANDRA, TREDJE!!

Första känslan var.. "Okej, det här kommer bli bra, Det är bäst såhär"
Andra känslan var.. " Vad ska jag ta mig till" Det kändes tomt, krossat och svart.
Tredje känslan var.. "Varför i hela världens **** kunde det inte kommit från rätt person, *** fegis!"

Allt känns som en berg och dalbana just nu. Tankarna flyter omkring, försvinner, och kommer tillbaka.. Jag är ledsen, arg, sårad, och glad på samma gång. Men jag vet ju att Norge betyder mer än jag gör. Så det gör det hela enklare att ta. För då fanns det ändå ingenting jag hade kunnat göra någonsin.

Utan mina vänner hade jag aldrig klarat det. Ni är fantastiska stöttepelare och så underbara. Tack för att ni finns för mig. Jag älskar er!

För trots att det känns tomt, och svart och istället för en väg finns det en mur framför mig. Så vet jag att den muren kommer rasera. Kanske inte imorgon, kanske inte denna månaden. Men att allt kommer att bli bra. Det kommer göra mig starkare och bättre.

"För allt som inte dödar, det härdar" Som många visa män och kvinnor sagt genom tiderna.

Ikväll blir det tacos, fotboll och mys med Sandra och Mia. Lite vin och en utekväll. Fantastiskt


Krossat hjärta.

Jag kan inte sova. Jag mår som sämst. Botten är nådd. Jag vet inte vad jag ska göra. "Det kommer bli bra, det kommer bli bättre" Säger alla, JAHA!! NÄR DÅ? Om en vecka, om en månad, om ett år? Från och med nu, är kärlek ingenting för mig. Det gör alldeles för ont när man förlorar det. Otroligt alldeles för ont.

Vad ska man säga? Att jag mår bra? För då slipper man alla frågor, le och se glad ut! Då slipper man allt annat. Eller berätta hur det egentligen är? Att det känns otroligt tungt? Att det  säkert var rätt beslut, men att det göra lika förbannat jäkla ont ändå, för jag älskar han mer än något annat? Ska jag säga och erkänna att det är mitt fel? Men då måste jag erkänna det för mig själv också? EN enda fråga går igenom huvudet gång på gång. Vad hände? Vad hände med oss? Det skulle vara vi för alltid, for ever and ever. Ja ni vet.
 Min första kärlek, mitt allt. Sen jag var sexton, (eller till och med yngre? ) Hur säger man bara tack och adjö till det? Om det är någon som vet, så snälla säg till. För jag vet inte. Jag vet ingenting alls. 
 Ska man då ta jobbet i Domikanska republiken för att komma bort, och glömma? Men hjälper det? Jag vill inte glömma.. För det är den bästa tiden i mitt liv. Du gjorde mitt liv så bra, så mkt bättre. Jag var glad och lycklig med dig. Jag älskar dig, nu, for ever and ever.

Vi, du, jag .

Jag kommer alltid att älska dig. Det finns ingen som dig. I mitt hjärta, i min själ, i mig. För alltid. Det kommer alltid vara vi för mig. Aldrig någon annan. Jag älskar dig, bara dig. Ingen annan.

"Som om man kunde
Vidröra lycka
Jag virar den runt mig
Som en filt
Det är bara Du, jag och månen"

RSS 2.0