Bondflicka

Herregud, vad har hänt med mig?

Igår var det kossor.

Idag?
Jo, det ska jag ber'ätta för er... Alldeles strax! =)

Dagen började med att jag åkte till Jannica, där vi solade i ett par timmar. Skööönt, fram tills jag fick en sån där härlig solfrossa. Alex kom efter ett tag också , så vi kollade lite på McLeods döttrar för att vila från solen vid fyra.
TADAA!!
Klockan fem åkte vi hem till mig för att byta om. Sen bar det av till STALLET. Ja, mina kära vänner, idag har jag varit ute på landet och ridit. Underbart (jävla!! om man får säga så?) kul och härligt var det. Först fick jag rida Suzette (en gammal gammal dam på 32 år) men jäklar vad det var go i henne ändå.
Men sen fick jag ta Lucky (herregud döper folk sina hästar till det fortfarande??) men han skulle trilskas hela tiden så han blev Jannica sugen på. Så, jag fick Vigge. Som, jag inte fick rida från början för att han är svår att rida. Man tackar man tackar! Men inga problem det heller..
 Förutom när jag var nära på att DÖ.
Kommer inte ihåg om det var med Vigge eller Lucky, men galopp för fulla muggar blev det, och jag tappar stigbygeln och bara hoppar och studsar i sadeln. Det skulle ni ha sett alltså!! =)

Ju längre dagen gick, desto tröttar blev vi, och ju tröttare vi blev, desto sämre blev skämten. Ja ni vet hur det brukar bli? Det nya är nu PIGGYSTYLE som kommer ta världen med storm, så bered er på denna nya revolution ;) Haha.

Nu kom jag nyss hem från Jannica, har spelat monopol med henne och Alex. Och, nu blir ni fövånade! kollat på McLeods döttrar ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, men sov gott, och Ha det bra!! =)


Jessica


Kossor, räkmacka och sool!

Idag började dagen något tidigare än vad den brukar göra för mig nu när jag är ledig. Klockan halv tio ringde klockan och kvart i elva blev jag upphämtad av Caroline Klinker, Jeppe och Pelle. Avfärd --> Wapnö . Åh så söta alla kossorna var när dom sprang ut. Dock glömde jag kameran, men så söta och glada har jag aldrig sett några andra kossor vara innan idag! =)

Sen blev det avfärd mot stan för att hämta min bil och för att äta lunch, vliken blev på Bull's uteservering (UNDERBART VÄDER!!!). Vi delade på en räkmacka Klinker, och jag. Den var stor, den var god, den var helt underbar! Sen vart det solning och fika på Klinker och Jeppes balkong. Hääärligt!! Klockan fyra blev det dags att åka hem.

Resterande delen av dagen/kvällen spenderades först med familj (-syster + morbror) med grillning. Sen med Jannica och Alexandra ( Systrarna McLeod!!!!! och Guitar Hero!!!!)

Rent allmänt, riktigt härlig dag!  Nu ska jag sova. Klockan tio imorgon ska jag vara hemma hos Jannica med färska nybakta frallor, för att sen sola. Om det blir väder till det? Men allt blir ju vad man gör det till! =)

Sov gott mina vänner. Ha en fortsatt fin helg.

RSS 2.0